Nieuw

Een Arabier, hoogstwaarschijnlijk een hersenchirurg, vertelt waarom Arabieren in Zweden zijn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6976 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Een Arabier, hoogstwaarschijnlijk een hersenchirurg, vertelt waarom Arabieren in Zweden zijn

 1. Een Turk zei tegen een meisje dat ze wel aan zijn pik mocht zuigen.
  Toen ze zei dat ze dat liever niet deed omdat ze geen rotte tanden wilde krijgen werd meneer Turkemans heel boos…… 😉

  Like

 2. Scrutinizer // augustus 4, 2018 om 22:25 //

  @Tony
  Ze had ook kunnen vragen: heb jij er dan een? Alles onder de 18cm reken ik niet mee, he…

  Like

 3. Ik krijg maar in é

  Like

 4. Henk der Niederlander // augustus 5, 2018 om 00:04 //

  De intelligentie spat er dan ook van af.

  Like

 5. he Tony, ben je de boem boem opblaas stechpuppen al vergeten, kan die toerk toch hebben, zijn er zat van, china quality

  Like

 6. De Zweedse regering zijn allen feministen, die hebben 100 plus jaar gestreden voor de rechten van de vrouw en hebben de westerse mannen zover gekregen dat ze alles mogen en krijgen. Wat is het dan in het brein van deze mensen dat ze doet besluiten om zo massaal aanhangers van een religie binnen te halen die haaks op al hun verworvenheden, en de democratische, staat en alles doet om hun land over te nemen en hun tot hun ( sex )- slaven te maken. Dit is een paradox die ik nog steeds niet helemaal begrijp. Een aspect zou kunnen zijn dat ze het ergens toch wel fijn of lekker vinden om door een man gedomineerd te worden en toch wel in een patriarchale maatschappij zouden willen leven, maar niet met hun eigen mannen, want dat zijn geen echte mannen meer. Kan iemand hier een psychologische analyse op los laten?

  Like

 7. De Zweedse “man” is tot een zielige lesbische homofiel gemaakt door dezelfde vrouwen. En natuurlijk wil een vrouw overheerst worden door een sterke man, dat zit in hun genen en hoort ook in de genen van een man te zitten.
  Dat de Zweedse, maar ook andere Europese mannen zich dat laten gebeuren door het satanische cabal geintroduceerd feminisme is op zich al een zwak teken. Het is daarom niet voor niets dat vele vooral ouderefeministes zich heel graag laten nemen door immigranten.
  https://fenixx.org/2018/08/04/zweedse-politie-op-pride-we-zullen-laten-zien-dat-diversiteit-goed-en-belangrijk-is/

  Like

 8. @jftpf,
  ‘China Quality opblaas Stechpuppen’? Van AliExpress misschien? 😉

  Like

 9. homofielen kun je niet van hetero’s maken J.C Ze komen meer uit de kast, dat valt op wat vroeger meer verborgen bleef.

  Like

 10. syberspees // augustus 6, 2018 om 21:15 //

  Dit is zo’n beetje de meest charismatische geitenneuker die ik ooit heb mogen meemaken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s