Nieuw

Duitsland: Afrikaan kopschopt 73-jarige halfdood- schuldonbekwaam!

Op 13 december vorig jaar was een 73-jarige vrouw onderweg op de Michael-Ende-Strasse in Neurenberg toen ze op een Afrikaanse Merkel-Orc stuitte. De 25-jarige geïmporteerde geweldpleger sloeg plotseling de gepensioneerde vrouw die meteen op de grond viel. De beestachtige “student uit Afrika”, zoals de lakeienmedia hem beschrijft, was echter nog niet klaar met de oude vrouw en trapte zijn op straat liggende weerloze slachtoffer herhaaldelijk tegen haar hoofd – het hoofd van de vrouw vloog letterlijk heen en weer.

De schoppen tegen het hoofd en de nek van de vrouw waren zo hard dat ze een craniocerebraal (hersen- of schedel) trauma opliep. Het resultaat was een hersenbloeding, de vrouw overleefde het nauwelijks.

Getuigen bedwongen de man, die in een nabijgelegen slaapzaal verbleef, tot de politie arriveerde. De aanklachten luidden poging tot doodslag, gevaarlijke en opzettelijke mishandeling.

Nu heeft het 19de Strafhof van de Regionale Rechtbank Neurenberg-Fürth de man voor zijn misdaad gevonnist. De Afrikaan werd onschuldig verklaard vanwege een “schizofrene ziekte”. Hoewel hij werd geclassificeerd als een openbaar gevaar, leed hij aan een “schizofrene psychose” en was daarom niet in staat om zijn onrecht te zien, heet het. Het proces vond achter gesloten deuren plaats, de dader werd in een psychiatrisch ziekenhuis geplaatst, waar hij nu wordt verzorgd ten koste van de Duitse belastingbetalers.

Een oordeel in naam van het volk? In naam van welk volk?

Ook hier weer de video van de vreselijke misdaad:

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/08/nuernberg-afrikaner-tritt-73-jaehrige-gegen-kopf-schuldunfaehig/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6976 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Duitsland: Afrikaan kopschopt 73-jarige halfdood- schuldonbekwaam!

 1. De cel waar Tommy Robinson in heeft gezeten is vrij…… 😉

  Like

 2. Dus het moraal van het verhaal is niet op de politie wachten maar hem gelijk naar zijn Afrikaanse boomgod helpen. Op de gerechtelijke macht moet je echt niet vertrouwen. Ik kan het blijven herhalen, Het verval van West-Europa is begonnen toen we de zogenaamde gastarbeiders binnen haalden. Vielen mijn 10 jarige zusje toen ook al lastig. Alleen werden ze in die tijd wel het land uit gesodemieterd. Maar toen was het foto archief nog niet zo uitgebreid als nu.

  Like

 3. antiislamnu // augustus 4, 2018 om 14:33 //

  Het multicultie paradijs

  Like

 4. wraak acties gaan van deze kant ook nog komen, en dan is het zover, het gedonder

  Like

 5. D66 actief in Duitsland ook

  Like

 6. Vraag mij steeds af welke linkse gelegenheidsadjudanten van moslimzaken en soeffleurs deze halfnaakte neuknegers influisteren hoe ze zich niet moeten gedragen, er zit gewoon een heel erge mate van structuur in, hoe deze Afrikaanse, bijna zwakzinnigen van geest zich in een moderne westerse maatschappij manifesteren. Zullen de zogenaamde reddingsmaatschappijen, NGO’s en hun ratten bemanningen zo vriendelijk zijn om deze primaten op te stoken of zou er een groter opgezet provocatieve instelling er achter zitten?

  Like

 7. app-facebook
  Zwerfkat in Leuven
  7 uur geleden
  Vannacht kregen we ook de melding dat er een jong katje van 3 a 4 maand was ‘afgepakt’ van jongeren die hem en zijn broer als voetbal gebruikten. Het broertje haalde het niet en de melder (een van onze voedermama’s) is met Pacha naar de dierenarts getrokken waar hij o.a. behandeld werd voor hematomen. Ze waren blijkbaar een week geleden afgezet op een speelpleintje in de buurt. De lieve vrouw heeft hem in haar hart gesloten en geeft hem voor eeuwig en altijd een thuis. Hij ligt de hele tijd in haar nek te ronken.
  https://www.hln.be/wetenschap-planeet/dieren/jonge-dierenbeulen-gebruiken-katjes-als-voetbal-een-diertje-gestorven~a3c31d83/#comments Vannacht ? Ja,vannacht ! dan is dit nietsontziende schorem actief want kan overdag gewoon de LAMBAL uithangen.

  Like

 8. ieznogoedh // augustus 5, 2018 om 11:58 //

  Een oordeel in naam van het volk? In naam van welk volk?
  Doet de gedachte aan rechter Freisler bij me opkomen. Die sprak ook “recht” uit naam van datzelfde volk en zijn beslissingen waren altijd tegen datzelfde volk gericht. Dze Nürnbergse rechter heeft ook weinig op met het Duitse volk.
  Uiteraard was er toen een deel van het volk dat wel blij was met zijn vonnissen. Zo’n deel is er nu ook weer, en wel de linkse gutmenschen die zich net als toen lieten meeslepen door waanzin en/of die zich verrijkten ten kosten van de anderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s