Nieuw

Blanken zijn vieze racisten, meneer Horowitz maakt het duidelijk

Bedankt meneer Horowitz. Hoe kunnen we weten hoe u de fragmenten geselecteerd heeft ? Waarom probeert u blanken in een slecht daglicht te stellen ? Want dat is toch wat u doet ? Waarom zet u zwarten op tegen blanken ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Blanken zijn vieze racisten, meneer Horowitz maakt het duidelijk

 1. Een jood op missie.

  Like

 2. templars2017 // augustus 4, 2018 om 14:17 //

  als je 100 man hun mening vraagt en je monteert enkel hetgeen je wilt horen dat krijg je een dergelijke voorstelling ,wil hij bewijzen hoe je fake news maakt ,of is ie uit om in de linkse schoot nog meer gekoesterd te worden.
  Dit soort”reportages” heeft geen of nul waarde vanwege vooropgestelde vooringenomendheid.

  Like

 3. Fub, misschien naief van me maar ik zou hier niet teveel achter zoeken. Lijkt eerder een filmpje om de progressieven te ontmaskeren. Je weet wel, degenen die de multi culti verrijking bezingen en zelf in een blanke etnowijk wonen.

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 4, 2018 om 21:52 //

  Nou, hij bekritiseert geen blanken maar specifiek linkse studentjes.
  De types die wanneer Trump wint, schreeuwen over racisme want zwarten verkiezen (volgens hen) democrats maar … die zwarten zouden dus gediscrimineerd worden, eigenlijk omdat ze (volgens de lefties) ocharme te stom zijn.
  Dus ofschoon ze moord en brand schreeuwen en doen alsof ze het voor zwarten opnemen, klopt hun stelling niet EN zijn zijzelf degene vol vooroordelen over zwarten (met wie ze het zg. goed voorhebben) die te lomp zouden zijn om te kunnen gaan stemmen.
  Horowitz doorprikt de mythe en laat dus zien hoe bevooroordeeld/racistisch juist de linkse gutmensch is EN dat de overwinnign van Trump dus zeker niet daar kan aan toegeschreven worden.
  Wellicht stemden die zwarten wel bewust massaal voor Trump?
  En misschien wel omdat zijzelf als geen ander aanvoelen hoe de hypocryte liberals hun zien én behandelen: als pion in een verkiezingsslag maar niet als volwaardige medebrugers.
  Kudos voor Horowitz.

  Overigens: het filmpje heet ook “How white liberals really view black voters”. Dus tegen wie keert hij zich nou?

  Like

 5. Maak er maar een lulverhaal van.

  Horowitz selecteert met opzet blanken die zich denigrerend uitlaten, en zet vervolgens negers op tegen blanken.

  Moeilijker is het niet.

  Like

 6. Goh, en ik maar steeds denken dat de ‘nieuwkomers’ in Nederland overal aan mee kunnen doen tegen speciale tarieven of zelfs gratis, dat ze gratis opleidingen kunnen doen en er voorkeursbehandelingen voor hen zijn. Dat je een buitenlander (allochtoon) bij een sollicitatie moeilijk kan weigeren omdat die anders meteen gaat roepen dat je discrimineert en een racist bent. Het leek toch allemaal goed voor hen geregeld, maar blijkbaar is het toch allemaal niet genoeg. Zou het dan toch zo zijn dat ze gewoon alles van ons af willen nemen?

  Pat Condell legt het nog even uit:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s