Nieuw

Afrikanen hebben bloeddonatie nodig – Maar: onverenigbaar met een eigenschap die “bloed van alle blanken laat zien”.

Pixabay

Zijn we toch niet allemaal zo gelijk als ze ons altijd willen laten geloven? Een persbericht van het Duitse Rode Kruis laat u weten over de situatie: Zij “zoekt bloeddonoren van zwarte Afrikaanse origine”. Medische reden: “Momenteel moet een patiënt van Afrikaanse afkomst in een Noordrijn-Westfaans universitair ziekenhuis worden behandeld met bloedtransfusies die alleen van Afrikanen kunnen komen”.

De “DRK-Bloeddonatiedienst West in Hagen” formuleert aanvankelijk wat vaag: “De patiënt vertoont een intolerantie voor bepaalde bloedgroepkenmerken die niet of zelden bij Afrikanen voorkomen”. In de volgende zin wordt het echter begrijpelijker: “Deze patiënt kan geen bloeddonaties ontvangen van de autochtone Duitse bevolking omdat deze hem schade zouden berokkenen.

Hoe kan een zwarte Afrikaan worden geschaad door bloed van blanken? De patiënt heeft sikkelcelanemie (erfelijke vorm van bloedarmoede) in samenhang met een ernstige nierziekte, legt het Duitse Rode Kruis uit. Hij heeft “een bloedgroep antilichaam” gericht tegen een bloedgroep-kenmerk dat wordt gevonden in het bloed van vrijwel alle blanken. Daarom “moeten we de zoektocht naar geschikte donoren richten op mensen van zwarte Afrikaanse afkomst”.

De DRC doet dan ook een beroep op zwarte Afrikanen met de bloedgroepen B en 0, die het kenmerk “U-negatief” hebben, om zich te melden. De DRC gaat er echter van uit dat “zeer weinig donoren hun antigenenstatus kennen”. Daarom moet eerst een uitgebreid bloedgroeponderzoek worden uitgevoerd. “Bij de huidige stand van  kennis komt het bloedgroepkenmerk ‘U-negatief’ het meest voor bij de zwarte bevolking van West-Afrika (tot 1%).

Tegelijkertijd voert de DRC ook een malariatest uit: “De resultaten van deze test zullen dan uitmaken of de donor geschikt is om deze patiënt van Afrikaanse afkomst met een bloeddonatie te helpen.

Misschien is er iemand onder de lezers die kan helpen. Dan kunt u zich bij het Duitse Rode Kruis in Noordrijn-Westfalen melden voor een bloeddonatieafspraak.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/04/afrikaner-blutspende-aber/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Afrikanen hebben bloeddonatie nodig – Maar: onverenigbaar met een eigenschap die “bloed van alle blanken laat zien”.

 1. Duchesne // augustus 4, 2018 om 21:22 //

  zo, verklaard de gescheiden bloedtransfusie diensten in het Amerikaanse leger in WO2, niks racisme, kwestie van medische factoren…..weet je gelijk waarom zwart en blank vaak niet kan mixen, bloedprobleempje. En natuurlijk werkt dat door in het gedrag….

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // augustus 4, 2018 om 22:31 //

  Laat maar dood gaan is beter voor iedereen

  Like

 3. Als het bloed al niet hetzelfde is ,hoe kan de rest dan matchen????

  Like

 4. bij de gamma staan mooie kleuren rood van histor, probeer die eens.

  Like

 5. Henk der Niederlander // augustus 5, 2018 om 00:07 //

  Als hij het in ieder geval van mijn bloed moet hebben zal Ik hem een goede raad geven.
  Regel je begrafenis en wacht tot Ik tijd heb om naar de transfusiedienst te gaan.

  Like

 6. syberspees // augustus 5, 2018 om 01:42 //

  Ik ga die lui echt niet helpen.

  Like

 7. Waarom zoeken ze niet in artis bij de apen ?

  Like

 8. lekker zo, beetje hiv verspreiden en wat nog meer verassingen. zou die automatisch donor wet er o.a. mee te maken hebben, denk het eerder niet, maar ja zou mij ook niet verbazen als het zo is. Het word ruim van tevoren alles gepland, dat zien wij niet totdat het zover is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s