Nieuw

Slechte toneelspelers – Politici alweer geschokt dat haathutclusterfuck uitlekt

El-Taweed moskee streetview

Het wordt echt een steeds grotere puinhoop bij het Amsterdamse wanbestuur.

Kernprobleem Marokkanen; in mosketen, bij de politie en in de Stopera.

Twee mosketen in dit geval; Arryan in Noord en El-Taweed in West.

De eerste kennen we nog als:

het onderzoek naar de  terreurmoskee in Amsterdam-Noord van waaruit een aanslag beraamd werd op een Joodse instelling stopgezet werd, waarna de politiebescherming bij diezelfde Joodse instellingen werd opgeheven. Het heeft er alle schijn van dat de weg vrij gemaakt wordt voor een succesvolle aanslag na de mislukte op Amsterdam-CS die door Eberhard en zijn moslimbroeders niet zo genoemd mag worden.

En in de tweede kreeg Mohammed B. zijn opleiding en daar wilden ze 14 jaar geleden al homo’s van hoge gebouwen gooien, maar mocht gewoon openblijven van Cohen en zijn opvolgers, want integreren doe je via de moskee en met behoud van eigen cultuur en dan horen dat soort dingetjes er nou eenmaal bij.

Nu blijkt dat er in beide moskeeën geronseld werd voor de jihad in Syrië, meldt NRC.

Ambtenaren van de afdeling [radicalisering] waarschuwden op 17 juli 2017 toenmalig burgemeester Van der Laan voor twee vermeende ronselaars. Van de politie mochten zij niet worden opgenomen in de radicaliseringsaanpak, omdat dit hun onderzoek in de weg zou zitten. (hier een fijn overzicht van de totale fuck-up die Van der Laan veroorzaakt heeft).

De politie deed vervolgens niks, maar had het onderzoek effectief lamgelegd met deze opmerking. Net als eerder al het onderzoek naar de aanslagplannen door het jihadcommandocentrum in Noord stopgezet waren door een Marokkaanse agent.

Nederlandse agenten zijn van mening dat ze niks te zoeken hebben in de El-Taweed moskee en stuurden dus maar hun Marokkaanse collega’s, uit respect ofzo, met het voorspelbare gevolg dat ook daar niks gebeurde.

Worden nu alle Marokkanen eindelijk eens uit het politiekorps geflikkerd ? Gaat er nou eindelijk eens iets opgelost worden ? Worden die ISIS-tempels nu eindelijk gesloten ? Wordt er actie ondernomen?

Ja, gelukkig. Femke:

“De burgemeester noemt het ‘zorgwekkend dat vertrouwelijke en gevoelige informatie bij de media terecht is gekomen’. Daarom laat ze ‘de herkomst van het lek’ onderzoeken.”

Zodat het gedicht kan worden en we voortaan niet meer van dit soort cultuurdingetjes horen en we rustig met oordopjes in en oogkleppen op ongestoord verder wandelen naar de afgrond.

En het scheelt ook weer een hoop ‘geschokte’, alsof ze het niet wisten, politici.

Politici willen het niet weten, en wij mógen het niet weten.

Bonus video:

De AIVD werd in ieder geval jaren geleden al gewezen op Keith Rienksma die ronselde in de El-Taweed door jihadonderzoeker Azazel van den Berg:

Volgens Sjappie krijgen de terroristen bescherming, ik kan het niet lezen, want geen Facebook, maar het heeft er inderdaad alle schijn van.

Onze verachtelijke politici en veiligheidsdiensten wisten het al lang:

En Aboutaleb wil de moskee alleen maar dicht omdat het slecht afstraalt op moslims en de islam (5:25).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Slechte toneelspelers – Politici alweer geschokt dat haathutclusterfuck uitlekt

 1. Het is weer niet te geloven. Wat een slappe leiders heeft Nederland. Nog steeds is deze tent niet gesloten waardoor de islam door kan woekeren door taqiyya, kitman, tawrya en murana, op zijn Nederlands, liegen, bedriegen, ontkennen, belazeren, politieke beinvloeding onder het mom van godsdienstvrijheid. Maar 5% in de islam gaat over religie, de rest zijn wetten en haat tegen alles war niet moslim is. Blanke Nederlandse politie mag er niet komen, daar moet een marokkaanse politieagent voor in de plaats komen, te belachelijk om waar te zijn Ik ben benieuwd wat femke Halsema hier aan gaat doen. Misschien doet ze wel een hoofddoekje om als ze er heen gaat uit solidariteit, begeleidt door marokkaanse agentes met hoofddoek.

  Like

 2. Toch alleen naar de vrouwenafdeling dan 😉

  Like

 3. koddebeier // augustus 3, 2018 om 19:49 //

  Wat zou er gebeuren in een normaal land met een regering met hersens:
  1. Moskee sluiten.
  2. Alle verdachten en het moskeebestuur oppakken
  3. Van allemaal de Nederlandse nationaliteit ontnemen.
  4. Allemaal uitwijzen naar het land van herkomst.
  Zonder tussenkomst van rechters of advocaten,door desnoods in landsbelang de noodtoestand af te kondigen .
  Einde oefening………………………..Moeilijk he.
  Wat zal er echter gebeuren……………………………………..NIETS…. ……..op wat kamer vragen na natuurlijk.
  Wat een eikels !!

  Like

 4. Like

 5. Even een stukkie geknipt voor de duidelijkheid:

  Like

 6. Nou mijn bedenkingen aangaande Halsema als burgemeester zijn subiet bevestigd .
  Ze gaat voort in de lijn van haar voorgangers dat houd ook in dat ze de klokkenluiders(het lek) gaat aanpakken en niet het euvel waar de klok voor luid…
  Dat word thee drinken knuffels enz en vooral belerend en verontwaardigd zijn tegen degene die daar bedenkingen bij heeft.

  Like

 7. Jaantje // augustus 4, 2018 om 06:41
  Nou mijn bedenkingen aangaande Halsema als burgemeester zijn subiet bevestigd .
  Ze gaat voort in de lijn van haar voorgangers
  —————

  Anders had ze die baan niet gekregen. Ze worden geselecteerd op hun horigheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s