Nieuw

Rutte verscheurt inlegvelletje Oekraïne

Rutte, schaliegasdeal, screenshot You-Tube

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Rutte verscheurt inlegvelletje Oekraïne

 1. Duchesne // augustus 3, 2018 om 07:25 //

  Ik hoor de oproer en de woede in de tweede kamer hier al….leugenaars die VVD, en hun aanhang is net zo erg, die keuren dit liegen goed. Hierbij notitie…

  Like

 2. Gladiator // augustus 3, 2018 om 15:54 //

  @Duchesne,

  Ik begrijp het niet meer goed eigenlijk.

  Dit vuile tuig doet gewoon wat het wil en Nederland ligt aan het strand en vindt het wel goed zo.

  Ik hoop werkelijk dat de kater hoofdverscheurend wordt. Er blijft ons niets anders meer over dan goed voor onszelf te zorgen en ons voor te bereiden op de gigaklapper welke met grote zekerheid binnenkort zal gaan volgen.

  Ik verwacht zelf nog voor het einde van DIT jaar!!!
  Dan echter zal ik er alles aan doen om zoveel mogelijk tuig eigenhandig op te ruimen, dat zijn voor mij dan de krenten in de pap!!!

  Bah bah bah, iedereen lijkt echt te slapen, hoe ongelooflijk is dit!!

  Gladiator

  Like

 3. Gladiator, het is heel simpel. Niemand doet wat omdat áls er iemand of van mijn part 10 mensen ‘iets” gaan doen/ondernemen, zijn die eenling of 10 de lul, zowel hechtenis, hun baan kwijt,en blijven in de kou laten staan, want iedereen is bang zijn bestaan te verliezen. Dus geen hulp van andere “medelanders”

  Like

 4. tim pietersen // augustus 3, 2018 om 20:14 //

  netanyahu’s vader komt ook uit de oekraine https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mileikowsky Rabbi Nathan Mileikowsky (August 15, 1879 – February 4, 1935) was a Zionist rabbi, educator, writer and political activist. Mileikowsky’s grandson is Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu.

  Like

 5. Gladiator // augustus 3, 2018 om 22:44 //

  @jrtpf,

  Och beste, maakt mij niets meer uit, heb de hoop echt opgegeven en dan te bedenken dat mijn plan had kunnen werken (heeft zich zelfs al bewezen) , met relatief weinig mensen (300), nagenoeg niet te infiltreren enz enz .

  Maar ik kan heel goed onthouden, nu geen hulp van medelanders, no problemo, straks geen hulp van mij….en dom volk is sowieso niet te helpen, die verwachten gewoon zoals altijd hulp van de staat, en die zal er dan ook komen……….hoop ik hahahaha!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 6. Rechtbanken verbieden je eigen pistool te printen…….nou heel vroeger deden ze het met kruisbogen en kleine pijltjes die keihard insloegen in het lichaam…..
  dus ik heb naar tekeningen gekeken om er zelf een te gaan maken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s