Nieuw

In 020-Gaza krijgen moslima’s zwaar gesubsidieerde fietscursussen – terwijl deze aap onmiddellijk kan fietsen als hij een fiets ‘leent’

Doelgroep; Niet-westerse allochtone vrouwen in een achterstandsituatie, vrouwen die plezier willen hebben in het fietsen en die via de fietssport anderen willen ontmoeten, vrouwen die al vertrouwd zijn met fietsen en graag iets voor andere vrouwen willen betekenen (vrijwilligerswerk, omdat de organisatie er nog wel iets aan over wil houden…).

Ik Fiets is een project voor vrouwen die nog niet kunnen fietsen, maar het wel graag willen leren. Fietsen is in Nederland zo alom aanwezig, iedereen doet het. Maar voor mensen die niet in Nederland geboren zijn, kan fietsen een grote drempel zijn. Maar vooral ook een stap op weg naar deelnemen aan de samenleving. Maar fietsen is niet gemakkelijk te leren als je volwassen bent.

Waarom is deze Sportimpuls aanvraag gedaan, om allochtone vrouwen te leren fietsen?

Omdat ze een subsidie mogelijkheid zagen waarschijnlijk.

In Amsterdam Nieuw-West is de groep deelnemers heel divers. Vrouwen van onder meer Marokkaanse, Turkse, Somalische en Oost-Europese afkomst leren samen fietsen. De cursus brengt mensen bij elkaar op een ontspannen manier. Vrouwen geven aan dat ze het prettig vinden om elkaar te ondersteunen en andere vrouwen te ontmoeten. Niet alleen andere deelnemers, maar ook ervaren fietsers van zowel allochtone als autochtone afkomst.

De Tyfus voor je >>

En Amsterdam-Oost ook, doelgroep wordt niet vermeld maar elke Nederlander leert fietsen, dus dat is wel duidelijk.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on In 020-Gaza krijgen moslima’s zwaar gesubsidieerde fietscursussen – terwijl deze aap onmiddellijk kan fietsen als hij een fiets ‘leent’

  1. Duchesne // augustus 3, 2018 om 07:29 //

    Schoolzwemmen idem, afgeschaft wegens te duur voor ons Neerlanders, maar iedere zand of bos neger krijgt gratis les ondertussen. Discriminatie op basis van afkomdt, geloof of cultuur is aannde orde van de dag. Feitelijk word de grondwet tegen ons gebruikt !

    Liked by 3 people

  2. Neuken doet ook iedereen. Moeten we die wijven nu ook neuken gaan leren?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s