Nieuw

Eerste twee moslima’s gestraft voor het overtreden van de nieuwe Deense “boerkawet”

Pixabay, foto ter illustratie.

Rukten elkaars nikab af in een gevecht maar trokken deze weer aan toen de politie arriveerde. Krijgen nu allebei een boete van 134 euro.

Bij de maandwisseling trad de nieuwe wet in Denemarken in werking die de islam-fundamentalistische en vrouwenonderdrukkunde kleding boerka en nikab op openbare plaatsen verbiedt. Slechts een paar dagen later hebben verschillende vrouwen het verbod al getart en geweigerd zich te houden aan de Deense wetgeving.

De eerste die gestraft worden voor het breken van de zogeheten “boerkawet” zijn twee vrouwen in Hørsholm, ten noorden van Kopenhagen. De vrouwen waren in een gevecht verwikkeld waarbij ze elkaars nikab’s afrukten.

Maar toen de politie ter plekke arriveerde, werd het gezichtsbedekkende kleedsel weer aangetrokken en de vrouwen wacht nu elk een boete van 1000 Deense kronen (134 euro). Als de vrouwen de wet blijven overtreden, kunnen ze de volgende keer veroordeeld worden tot 1340 euro aan boetes.

In verband met het verbod dat woensdag in werking trad, gingen veel moslimfundamentalisten de straat op om te protesteren. De politie zag in verband met deze demonstratie het verbod door de vingers, maar nu zal men erop toezien dat het verbod wordt nageleefd.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/forsta-kvinnan-misstankt-for-att-ha-overtratt-burkaforbudet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Eerste twee moslima’s gestraft voor het overtreden van de nieuwe Deense “boerkawet”

 1. Bob Fleumer // augustus 4, 2018 om 11:07 //

  Als deze vrouwen niet gezien willen worden laten we ze dan ook totaal negeren, in de rij? volgende a.u.b.

  Like

 2. christ Kanters // augustus 4, 2018 om 17:03 //

  Verzin er nu een wet achteraan , als je ze hier 3 maal overtreed , dat je dan uitgezet word naar het land waar je nog een paspoort voor hebt , want meestal hebben ze die ook twee of meer .

  Like

 3. Door te protesteren weten we meteen dat zij geen plannen hebben om zich aan te passen , dus…der uit

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s