Nieuw

Een op de vier Duitse burgers heeft nu een migrantenachtergrond

© Pixabay.

Iets minder dan een kwart van de ‘burgers’ van de Bundesrepublik heeft buitenlandse roots, een stijging van 4,4% ten opzichte van vorig jaar, laat het bureau voor de statistiek zien.

Uit de cijfers die Destatis gisteren bekendmaakte, blijkt dat ongeveer 19,3 miljoen Duitsers in 2017 een migrantenachtergrond hadden. Het aantal was een recordhoogte, dus, het is nu nog erger.

Iemand wordt als migrant beschouwd als tenminste een van zijn ouders zonder de Duitse nationaliteit is geboren. Dat betekent dat de etnische getallen niet precies kloppen, en dat de getallen erger zouden kunnen zijn, maar ook beter. (dat ‘beter’ kun je op je buik schrijven het betekent dat er een hele hoop niet meegeteld worden en het dus nog véél erger is, Fub)

Petra Bendel, politicoloog aan de universiteit van Erlangen, zei dat migratie vanuit de EU na twee jaar waarin vluchtelingen het grootste aantal nieuwkomers vormden, opnieuw de belangrijkste motor is voor de groei van de buitenlandse bevolking.

“Duitsland heeft migranten nodig vanwege de demografische veranderingen die plaatsvinden”, verklaarde ze.

Dat heeft Duitsland niet. Hongarije heeft een plan opgesteld om zijn mensen te revitaliseren, en Duitsland kan hetzelfde doen, net als de rest van Europa.

Van de 19,3 miljoen mensen met een migrantenachtergrond heeft 14 procent wortels in Turkije, gevolgd door 11 procent in Polen en 7 procent in Rusland.

Bij de microcensus werd ook voor het eerst gekeken naar de primaire taal die in Duitse huizen gesproken werd. Het bleek dat in 10% van de 24 miljoen huishoudens in het land een andere taal dan Duits werd gesproken.

De statistieken zijn geëxtrapoleerd uit een microcensus die bij een select aantal Duitse huishoudens is uitgevoerd.

Bendel zei dat het belangrijk was dat Duitsers leerden om mensen met een andere etnische achtergrond te accepteren als meer dan alleen “paspoort Duitsers”.

Nee, dat zouden ze niet moeten doen, want deze mensen zijn geen etnische Duitsers, maken geen deel uit van de Duitse natie. Het is geen racisme om dit te zeggen, het is gewoon de realiteit. Die mensen kunnen Duitsland, de Duitse samenleving, niet herscheppen, alleen Duitsers kunnen dat.

Duitsland nadert een keerpunt en zowel Duitsers als Europeanen moeten zich daarvan bewust worden.

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/population-replacement/quarter-german-citizens-migrants/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Een op de vier Duitse burgers heeft nu een migrantenachtergrond

 1. En reken er maar niet op dat al die ‘vluchtelingen’ allemaal terug gaan nu de oorlogen in hun landen zijn afgelopen. Die smoes is al lang geleden achterhaald.

  Like

 2. antiislamnu // augustus 3, 2018 om 23:20 //

  Ik zit op dit moment in Kassel Duitsland en geloof me de meeste Duitsers zijn zo achterlijk en naïeve dat wil je niet geloven.
  Ik sla ze hier met feiten en haat verse uit de koran om de oren maar ze blijven maar herhalen dat de meeste moslims niet zo erg zijn .
  Blij als ik hier weer opgerot ben 35 graden asielparasieten en domme Duitsers om me heen gadverdamme morgen snel naar het asielparasieten vrijen Polen.

  Like

 3. De bierdenkers met grote buiken houden nog steeds van Merkel. de klachten vangen aan zodra ze “komische” buren krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s