Nieuw

Burgemeester: Nederlanders moet betalen voor schade door stelende asielzoekers

Want het is onze schuld. Wij zijn sowieso altijd van alles de schuld. Omdat we blank zijn, en omdat we naast de Duitsers wonen, en die zijn nóg schuldiger want allemaal Hitlers, maar wij hadden slavernij, en kolonies.

Dat is niet hoe de ongekozen burgemeester het zegt, hij zegt dat het COA moet betalen. Het COA is slechts een van de 283.000 organisaties die anti-Nederlandse activiteiten organiseert op kosten van de Nederlander. Want belastinggeld.

Er moet een schadefonds komen voor ondernemers in Ter Apel die veel last hebben van winkeldiefstallen door asielzoekers uit het plaatselijke azc. Dat zegt Leendert Klaassen, de waarnemend burgemeester van Westerwolde.

Het is juist de ambtenarenkaste die de oplossingen tegenhoudt. Als zowel de burgemeester en zijn gewapende milities, als de medewerkers van het COA veilig achter slot en grendel zouden zitten, is het probleem in no time opgelost.

De werkelijke criminelen zitten in het stadhuis niet in het AZC.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Burgemeester: Nederlanders moet betalen voor schade door stelende asielzoekers

 1. We worden in de maling genomen door een generatie die is groot geworden met kijken naar de vara en sesamstraat , neem mensen met verstand op een plek waar dat nodig is , en geef lui zoals deze “waarnemend burgemeester” een baantje als hulpje in een Theater .

  Like

 2. natuurlijk zijn wij; ‘HET KLOOTJESVOLK’ vanzelfsprekend de schuldige . De vieze grote graaiers zijn ze zelf met hun geheime zwarte bankschermpjes en speciaal inlogcode-boek; En jawel het tuig komt spoedig ten val. Er is geen schaarste maar welvaart voor iedereen Het paradijs op aarde,zeg maar. Informeer je , weten en nooit vergeten. Kijk op Qanon en volg de klootzakken die vele ,vele mensen in permanente staat van schuld en ellende brachten maar spoedig zelf aan de beurt zijn.Het is al onrustig op wallstreet-casino en geloof dat de graaiers ,peentjes zweten.

  Like

 3. Asielzoekers die crimineel en/of agressief zijn tegenover hun gastland moeten als ongewenste vreemdeling uitgezet kunnen worden.

  Like

 4. Duchesne // augustus 3, 2018 om 13:08 //

  U en ik betalen ALLES voor allochtonen, zelfs hun belastingen via allerlei verhogingen in btw en andere belastingen. De gelastingidenst geeft jet gewoon toe, ze DURVEN niet eens belasting meer te heffen of te controleren opzwart werk. Dus komen ze bij U en mij!

  “Ombudsman Zuurmond zei vorige week dat de gemeente het Leidseplein moet leegvegen. In deze krant stelde hij eerder dat negentig procent van de ondernemingen daar wordt gefinancierd door geldstromen die niet via een bank gaan, maar via particulieren en ondernemingen en ondernemers de Bibob-procedure weten te omzeilen.”

  “Toen Zuurmond aan een directeur van de Belastingdienst de vraag voorlegde of er gecontroleerd wordt op zwartwerken of illegale omzet, kreeg hij als antwoord dat dat nauwelijks gebeurt, „omdat belastinginspecteurs niet met kogelvrije vesten lopen.”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2386418/vakantiebaantjes-op-no-go-zone-leidseplein-opgezegd

  Die paralelle “samenleving” dat is een “paralel parasieten circus”. Had u hiervoor ook VVD gestemd trouwens…?

  Liked by 1 persoon

 5. tim pietersen // augustus 3, 2018 om 20:16 //

  nepelite doet pas wat als zij de nadelen voelen van multiculti en massaimmigratie

  Like

 6. Drie jaar lang gebeurt er “niets” en nu opeens diefstal? Wie gelooft dat?
  Jaren lang alles onder de pet houden en nu huilie huilie doen.
  Opflikkeren, zoek het zelf uit, lafbakken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s