Nieuw

Zweden Democraten verslaan Socialisten in nieuwe peiling: Krijgt 25,5 procent van de stemmen

Zweden Democraten-leider Jimmie Åkesson houdt zijn poot stijf. © Sverigedemokraterna

De Zweden Democraten (SD) zijn een maand voor de verkiezingen opnieuw in een peiling de grootste partij van Zweden geworden. In de laatste opiniepeiling van Nyheter Idag/Sentio krijgt de partij 25,5 procent, terwijl de Sociaal Democraten uitkomen op 21,1 procent. Het nieuwe Alternatief voor Zweden krijgt ongeveer 1 procent van de stemmen.

Volgens Nyheter Idag betekent de laatste meting, die het Noorse Sentio in opdracht van het tijdschrift heeft verricht, dat SD “zonder concurrentie” de grootste partij van Zweden is.

De partij krijgt 25,5 procent Zweedse stemmen, een marginale daling ten opzichte van de vorige meting, met 25,6 procent.

Op de tweede plaats komen de Sociaal Democraten met  21,1 procent, ook een marginale daling ten opzichte van 21,2 procent.

Als dit het resultaat op de verkiezingsdag is, gelooft de staatswetenschapper Stig-Björn Ljunggren dat dit een ,,radicaal post-verkiezingsdebat” en een nieuwe partijleider voor de Sociaal Democraten zal betekenen, schrijft NI.

Bron:

http://www.friatider.se/sd-krossar-s-i-ny-m-tning-f-r-255-procent-av-r-sterna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden Democraten verslaan Socialisten in nieuwe peiling: Krijgt 25,5 procent van de stemmen

 1. claasje kater // augustus 3, 2018 om 14:54 //

  nog te weinig. op naar 75%, anders blijft zweden een verloren land

  Like

 2. Nog veel teveel Europeanen blijven slapen en zien dus het gevaar niet.

  Like

 3. Eigenlijk is sverigedemokraterna inmiddels ook te slap voor de enorme problemen in Zweden. Alternativ för Sverige wil mensen repatriëren, en dat is wat Zweden nodig heeft. Radicaal, maar helaas onontkoombaar als je het mij vraagt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s