Nieuw

Na eerder al Keulen, bieden nu meer Duitse steden aan om de barbaarse horden te huisvesten

Na Keulen, Düsseldorf en Bonn hebben andere steden zich opengesteld voor de opvang van mediterrane vluchtelingen. “Ik heb het grootste respect voor het initiatief”, zei Freiburgs onafhankelijke burgemeester Martin Horn tegen de Huffington Post.

Eerder hadden de burgemeesters van Düsseldorf, Bonn en Keulen in een brief aan bondskanselier Angela Merkel (CDU) aangeboden nog meer asielzoekers op te nemen. “We willen een signaal afgeven voor de mensheid, voor het asielrecht en voor de integratie van vluchtelingen”, zegt Henriette Reker (Keulen, niet partijgebonden), Thomas Geisel (Düsseldorf, SPD) en Ashok Sridharan (Bonn, CDU) in de brief.

Hoorn prees het initiatief als “een duidelijk signaal en een inzet voor menselijkheid, politiek asiel en de integratie van vluchtelingen”. In tijden waarin over bovengrenzen wordt gesproken, is het belangrijk “om mensen eraan te blijven herinneren dat we het hebben over mensen die bescherming zoeken tegen armoede en ellende in hun eigen land”.

Naast Freiburg steunt Solingen het initiatief. Burgemeester Tim Kurzbach (SPD) kondigde dinsdag aan: “Wat geldt voor Keulen, Düsseldorf en Bonn, die zich inmiddels bereid hebben verklaard schipbreukelingen uit het Middellandse Zeegebied op te vangen, geldt ook voor Solingen”.

Drie jaar geleden opende het volk van Solingen zijn hart wijd en verwelkomde het de Syrische vluchtelingen op een vriendelijke manier. “Mocht het nu nodig zijn dat Duitsland schipbreukelingen opvangt, dan zal het volk Solingen ook zijn hart en zijn deuren voor hen openen.

Het was vanzelfsprekend om schipbreukelingen niet te laten verdrinken. “Het is absurd dat helpers die mensen uit het water hebben getrokken door bepaalde politieke krachten in ons land als misdadigers worden bestempeld. Redding van de zee moet mogelijk zijn, onze menselijkheid staat op het spel”, waarschuwde de SPD-politicus.

Junge Freiheit >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Na eerder al Keulen, bieden nu meer Duitse steden aan om de barbaarse horden te huisvesten

 1. Nou, ze mogen allemaal terug, want de oorlog is over in Syrie…..dus allemaal weer terug naar het land van herkomst. Veel werk te verrichten, het land weer helpen opbouwen etc.etc. of zeg ik nu iets raars ????

  Like

 2. Voor die die burgemeesters die totaal van het padje af zijn zeg je inderdaad iets raars.rs
  De waanzin regeert alom.
  Voorheen werd land- en volksverraad zwaar bestraft maar tegenwoordig wordt het in brede kring geaccepteerd en zelf toegejuigd.
  Niemals mehr Deutschland zei een tijdje geleden een kopstuk van de grüne/bündnis’90.

  Like

 3. templars2017 // augustus 2, 2018 om 18:09 //

  “om mensen eraan te blijven herinneren dat we het hebben over mensen die bescherming zoeken tegen armoede en ellende in hun eigen land”.
  Wat doe je dan voor je eigen volk? ze nog verder in de ellende duwen om die kansparels vrije doorgang te geven ,het EU initiatief wordt een versnelling hoger gezet ,na Spanje dat zijn eigen geloofsbrieven overboord gooide ,is het nu aan Duitsland om te tonen waar de EU prioriteiten liggen en laat het zonneklaar zijn ,het is niet bij de Europese burgers.
  Het is weer hetzelfde toontje ,er komt weerwerk tegen meer vluchtbavianen,dus gaat de politiek, correct als ze is , in haar onwijsheid het voortouw nemen en het onmogelijk maken om nog iets er tegen in te brengen ,de wil om Afrika te redden is groter dan de wil om het eigen Europa te behoeden voor zijn ondergang.
  Zolang er politiek gewin aan vast zit hebben burgers in Europa niets ,maar dan ook niets meer te zeggen.
  Wie zijn de volgende landen?

  Like

 4. Komt echt niet zo ver. Er komt echt verzet binnenkort en met geweld, want dat is de enige taal die deze smerige onderkruipsels begrijpen! Zowel hun fascistische en racistische frontsoldaten die ze willens en wetens hier hebben binnen gehaald uit de derde wereld! Je kunt mensen toch niet blijven wijsmaken dat ze racist of fascist zijn als ze dit beleid maar enigszins (braaf) kritiseren, ze financieel straffeloos uitbenen tot op het bot. Al hun instituties vervuilen en bevreemden met buitenlandse vijandige entiteiten, terwijl we allemaal de dagelijkse werkelijkheid voelen en zien en dat is dat negers en moslims en hun linkse smerige vullis aanvoerders juist de fascisten en racisten ZIJN! Elke dag weer. Het is een wiskundige zekerheid dat dit project spoedig ten einde komt, niet goedschiks dan KWAADSCHIKS!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s