Nieuw

Man Legally Changes Gender to Female for Cheaper Car Insurance

A Canadian man, who identifies as a male, legally changed the gender on his identification documents to female in order to save over $1,000 on car insurance.

The Alberta man, identified only as David to protect him against possible legal consequences, wanted to buy a new car. He knew that his insurance costs would be high because of his age (he is in his early 20s) and a driving record that included a collision and a ticket or two.

Still, the $4,500 a year quotation he got from an insurance company was even higher than he had anticipated, so he started thinking of ways to bring the costs down. At one point, he asked the insurer what the cost would be for a woman in his exact situation and learned that his annual bill would be about $1,100 lower. That got him thinking…

Oddity Central >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s