Nieuw

Linkse BBC aangevallen door nóg linksere journalisten om Tommy Robinson berichtgeving

Screenshot YouTube Tommy Robinson

Nadat Tommy Robinson, oprichter van de Engelse Defence League, gisteren de gevangenis verliet, vertelde hij de BBC dat “alles wat jullie doen is liegen” en weigerde hen commentaar te geven. Desondanks wordt de BBC er nu van beschuldigd ‘extreemrechts een platform te bieden’.

Veel aanhangers van Robinson hebben, ondanks de gelofte om niet met hen te praten, van de gelegenheid gebruik gemaakt, tot grote ergernis van onder andere antifascistische activisten en linkse journalisten.

Sinds Robinsons vrijlating op borgtocht interviewde BBC Radio 4 twee van zijn prominente aanhangers: Ezra Levant, correspondent voor de rechtse Canadese Rebel Media, en Raheem Kassam, voormalig redacteur van Breitbart London. Bij het horen van het gesprek met Kassam, viel het plaatsvervangend lid van Labour David Lammy de BBC aan voor het niet betwisten van zijn claim dat Steve Bannon een ,,democraat als Kennedy is”.

Na de uitzending, hadden de belangrijke columnisten van de Guardian, Owen Jones en Jonathan Freedland hun mening. Zo vaak verdeeld over de toekomst van de Labour Party werd het duo eensgezind in de veroordeling van de publieke omroep, waarbij Jones zich richtte op de BBC voor ‘normalisering van extreemrechts’.

Robinson’s veroordeling voor minachting van het hof werd ongedaan gemaakt nadat een rechtbank oordeelde dat het proces dat leidde tot de veroordeling van de voormalige leider van de Engelse Defence League niet deugdelijk was verlopen.

Robinson is nog geen volledig vrije man omdat hij op borgtocht is vrijgelaten – met voorwaarden verbonden.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Linkse BBC aangevallen door nóg linksere journalisten om Tommy Robinson berichtgeving

 1. Gladiator // augustus 2, 2018 om 23:52 //

  God zeg, wat gaat in de UK de tijd snel,

  Dacht dat die rat 13 maanden had gekregen maar wist natuurlijk wel dat dit niet echt zo was. Een echte ZIONIST krijgt echt geen echte gevangenisstraf, echt niet!!!!

  Bah bah bah wat een schertsvertoning weer.

  Gladiator
  ps heb dat k*tsmoesje wat de zgnd “rechtbank” heeft verzonnen, dus dat het proces dat leidde tot zijn veroordeling niet deugdelijk was verlopen, oh nee, hoezo niet, tja, zie mijn opmerking hierboven!!
  Kijk even wat onderzoeksjournalist Richard D. Hall hierover te vertellen heeft!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s