Nieuw

Italiaanse priester: “Ik zou van alle kerken moskeeën maken als het levens zou redden”

Foto: Vaticaanstad, Rome. Pixabay.

Een Italiaanse bisschop is bereid een einde aan het christendom te maken en de heerschappij van de islam te accepteren als dit het leven van migranten zou redden, bericht de Italiaanse media.

De voormalige bisschop van Caserta, Raffaele Nogaro, zei eerder deze maand:

– Moralistisch en als een man van geloof zou ik bereid zijn om van alle kerken moskeeën te maken als het nuttig is en helpt om het leven van arme en ongelukkige mensen te redden. Vrouwen, Christus is niet naar de aarde gekomen om gesloten gemeenschappen op te bouwen, maar om mensen te helpen, ongeacht ras, godsdienst of nationaliteit.

De bisschop maakt deel uit van een klerikale beweging zich die tegen de Italiaanse populistische regering richt en haar inspanningen om illegale immigratie te beteugelen.

De groep van prelaten en priesters beschouwd Matteo Salvini, hoewel hij katholiek is, als de verpersoonlijking van al het kwaad in de nieuwe regering. Een priester noemde zelfs Matteo “de Antichrist”.

Tijdens de triomftocht van Salvini zwoer de 45-jarige leider van Liga op de christelijke evangeliën en de Italiaanse grondwet, terwijl hij met een rozenkrans zwaaide voor een grote bijeenkomst voor de Milanese kathedraal: “Ik zweer trouw te zijn aan mijn volk, 60 miljoen Italianen, zweer met eerlijkheid en moed de Italiaanse grondwet toe te passen, met respect voor de leer van deze heilige evangeliën”.

De bisschopsbeweging omvat steun die zelfs tot paus Franciscus reikt. Er is een scheiding begonnen tussen de katholieken aan de basis en de hiërarchie. Eerder deze maand bleek uit een onderzoek dat Salvini de meest vertrouwde politicus is in het overwegend katholieke Italië.

Bron:

http://unser-mitteleuropa.com/2018/07/26/italienischer-priester-wuerde-alle-kirchen-zu-moscheen-machen-wenn-es-leben-rettet/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Italiaanse priester: “Ik zou van alle kerken moskeeën maken als het levens zou redden”

 1. Je moet wel heel veel verbeeldings vermogen bezitten om zulke statements eruit te flappen. Direct door naar gesticht

  Like

 2. De echte antichrist zit in het Vaticaan en met hem nog een zooitje linkse sinterklazen met een zonnesteek.
  Tja wat die hitte met mensen kan doen, hè.

  Liked by 1 persoon

 3. Knettergek, als dit levens van migranten zou redden maar dat het onze ondergang is en wij het onderspit delven zal ze een zorg zijn, lang Leve het Vaticaan met hun duivelse plannen
  Gelijk morgen alle kerken platgooien en er niets voor in de plaats zetten,ja mooie parken ofzo

  Liked by 2 people

 4. paulzwueste // augustus 2, 2018 om 17:33 //

  Waarom van alle kerken moskeeën maken en niet van het Vaticaan één grote moskee maken???
  Zogenaamd om levens te redden???

  Vuile smerige achterlijke landverrader!
  Opknopen deze farizeeër!
  Als hij zou schrijver dat het Vaticaan één grote moskee zou moeten worden, wordt hij natuurlijk direct geëxcomminiseerd !

  Zo dus, dan maar alle kerken weg!
  Dat mag, want dat gebeurd namelijk al…
  De smeerlap!
  Ophangen dat RK-tuig!!!

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // augustus 2, 2018 om 18:22 //

  Hij is blijkbaar vergeten dat in de geschiedenis lieden uit alle lagen van de bevolkingen werden opgetrommeld om dezelfde dreiging een halt toe te roepen, toen werd de kerk verdedigd en het gedragen gedachtengoed ook ,te vuur en te zwaard , en nu geven ze zich over zonder slag of stoot ,zgn. om levens te redden ,weet die idioot wel hoeveel levens hij met dergelijke uitspraak op het spel zet? dat het levens zijn van zijn eigen soortgenoten doet er blijkbaar niet toe.
  Isis heeft ooit geuit dat ze Rome zouden bezetten in een stroom van bloed ,wel die clown wil het hen wel heel gemakkelijk maken , doe toch die paardenbril af pastoor en kijk naar de wereld zoals ie werkelijk is …..

  Liked by 1 persoon

 6. Dit is een knieval voor de islam…….gvd!

  Like

 7. Als hij levens wil redden….dan zou hij van alle mosketen kerken moeten maken.

  Like

 8. Dit is een knieval voor de islam…….gvd!

  Hahaha. Het moet inderdaad niet gekker worden. Maar dat gaat het wel worden, het is ingezet. Als witte man moet ik erom lachen.

  Maar vroeg of laat zal de witte man moeten ingrijpen. De oorlog is begonnen. Wie gaat winnen? Ik denk de witte man. Dezelfde witte man die moskeeën bouwt in ruil voor olie zal deze straks met een groter gemak neerhalen. Ze zijn niet voor niets bang voor de witte man. Zou ik ook zijn.

  Like

 9. Eugene de Groot // augustus 3, 2018 om 12:25 //

  Na de dood van Paus Johannes Paulus II, is de mijn katholieke kerk geinfiltreerd met puppets en vrijmetselaars. Met name de huidige Paus zie ik als een vrijmetselaar.
  Twee jaar geleden werden pro- “vluchtelingen” teksten vanuit het Vaticaan in de kerk door onze eigen pastoor (een goed man) medegedeeld. Dit heb ik 2 keer aan kunnen horen, de 3e keer ben ik opgestaan en vertrokken. Later heb ik meneer pastoor medegedeeld hoe het zat, en dat ik wegblijf zolang dit soort volksvijandige teksten gepredikt worden.
  In elk geval heb ik ze daarna niet meer gehoord in onze kerk.

  Like

 10. Na de dood van Paus Johannes Paulus II, is de mijn katholieke kerk geinfiltreerd met puppets en vrijmetselaars. Met name de huidige Paus zie ik als een vrijmetselaar.

  Vrijmetselaar zou nog betekenen dat een plan achter zit, beleid of noem het wat je wil. Ik denk denk dat het veel eenvoudiger, banaler is. We kijken teveel tegen instituties aan. Het is niks en zal nooit wat worden. Maar ja, we worden als slaven opgeleid en des te beter we gehoorzamen hoe groter het stukje grond wat je mag kopen en bezitten tot je dood gaat.

  ze lachen zich de ballen uit de broek. En wij ons maar optrekken aan degene die het slechter hebben. Ben geen communist overigens dus ook dat verschil in welvaart heeft een functie. Voor beide partijen.

  Like

 11. met een of ander voorwerp in zijn hol zal die priester ook niet helder meer hebben denken kunnen, de arme ziel

  Like

 12. Who is above the rothschilds, Percy Rosenberg Breakspear Farnese ‘Villa aldobrandini’

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Italiaanse priester: “Ik zou van alle kerken moskeeën maken als het levens zou redden” — | OOSTDUINKERKE : JEZUS LEEFT!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s