Nieuw

Het nieuwe redactionele bestuurslid van de New York Times, Sarah Jeong, viert feest omdat blanken uit zullen sterven

Het nieuwe redactionele bestuurslid van de New York Times schreef tal van tweets waarin ze haar haat uitte tegen “domme blanken”, waaronder een tweet waarin werd gevierd dat blanken uitsterven.

“Sarah Jeong wordt lid van de redactieraad van de New York Times. … [Jeong] zal in september met ons meegaan als onze eerste schrijver over technologie. Sarah, geboren in Zuid-Korea, groeide op in Noord-Carolina en Californië. Ze is zowel journalist als advocaat”, kondigde de NYT gisteren aan.

Al snel werd duidelijk waarom Jeong een beroep deed op de mentaliteit van degenen die nu ‘the Old Gray Lady’ besturen, nadat er een serie tweets was opgegraven waarin Jeongs anti-blanke racisme werd blootgelegd.

In een tweet klaagde ze over “domme blanken die met hun mening het internet markeren als honden die op brandkranen pissen”.

In een andere tweet, dacht ze na of de huidskleur van blanke mensen ervoor zorgde dat ze ‘alleen maar onder de grond konden leven als kruipende goblins’, eraan toevoegend dat hoe blanker ze waren, des te “afschuwelijker” ze waren.

Jeong maakte ook haar bizarre belangstelling openbaar voor de bewering dat blanken als honden ruiken als het regent.

Chris Menahan heeft bij Information Liberation tientallen tweets van Jeong verzameld die haar obsessie met het haten van blanken illustreren, waaronder hoe ze een zieke ‘vreugde’ krijgt uit ‘wreed zijn tegen oude blanken’ en hoe blanken ‘geannuleerd’ moeten worden.

“Blanken zijn gestopt met voortplanten”, schepte Jeong op in een andere tweet. “Jullie zullen allemaal snel uitgestorven zijn.

Gezien het feit dat de New York Times onlangs klaagde over het feit dat New Hampshire 94 procent blank was en ‘gediversifieerd’ moest worden, zal Jeong er goed bij passen.

Infowars >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

32 Comments on Het nieuwe redactionele bestuurslid van de New York Times, Sarah Jeong, viert feest omdat blanken uit zullen sterven

 1. Wat mankeert die kleurlingen toch? Zou het dan toch een soort minderwaardigheidscomplex zijn? De haat en jaloezie spat ervan af.

  Liked by 1 persoon

 2. Ze moet niet zo nauw kijken.

  Liked by 1 persoon

 3. O een Aziatische snol, zegt al genoeg. Zijn toch al niet te vertrouwen die Aziaten. Ze kijken je ook nooit vol aan.

  Liked by 1 persoon

 4. Allemaal lakeien van de deep state of zou ze toch gewoon een zonnesteek hebben gekregen?

  Liked by 1 persoon

 5. koddebeier // augustus 2, 2018 om 18:21 //

  Een paar jaar laten sterven de kleurlingen, zwarten en de islamieten ook uit, want ze presteren niets, maken niets want ze kunnen niets, ze parasiteren alleen maar op de blanken !

  Liked by 2 people

 6. HAHAHAHA!!! WEET JE WAT NU HET GRAPPIGE IS? Als ik als blanke de helft van die opmerkingen maak maar dan bijvoorbeeld over moslims of Marokkanen dan zit ik de volgende 10 jaar in de gevangenis vanwege racisme. Geinig he?

  Liked by 2 people

 7. @Rommel // augustus 2, 2018 om 16:37 //
  Goed gezien, iemand die zulke haat richting blanken uitkraamt heeft duidelijk een minderwaardigheidscomplex; daar hoef je geen psych of zielenknijper voor te zijn om die diagnose te kunnen stellen 😉

  Liked by 1 persoon

 8. Scrutinizer // augustus 2, 2018 om 20:04 //

  @Tony
  Dus wat concludeer je dan over bloggers die Moslims of Joden haten?
  (Of die antifa’s en gutmenschen etc haten)
  Ze zullen blij zijn te vernemen dat dit aan hun minderwaardigheidscomplex ligt.

  Ik denk eerder dat zij ooit wat nare ervaringen had met blanken (bv. als enige niet-blanke in een klas vol pubers) en ze die nog niet geheel verwerkt heeft.
  Zelf was ik van mijn 15 tot mijn 18 de enige “domme Belg” in een klas vol kaaskoppen. Leuk was dat niet, Maar na een paar decennia koester ik geen wrok. Wellicht is de Koreaanse harder aangepakt of misschien had ze een teergevoeliger zieltje.

  Like

 9. @Scrutinizer,
  Je eerste opmerking is een beetje kort door de bocht; je vergelijkt appels met peren.
  Als moslims hier massaal naar Europa komen en met (vracht)auto’s over mensen gaan rijden en aanslagen plegen omdat ze een hekel hebben aan de westerse wereld c.q. het westerse systeem, mag je er niks over zeggen want dan wordt elke vorm van kritiek vertaald in ‘haat’??
  En dan de geuite kritiek weer vertalen in minderwaardigheidscomplex??
  Misschien heb je gelijk dat ze een teergevoelig zieltje heeft, ik weet het niet. Ik zou eerst wat meer informatie over deze dame willen hebben.
  Misschien zou een ‘scrutinizer’ daar onderzoek naar moeten doen 😉

  Leuke nickname trouwens, ik lees je commentaren altijd met plezier
  Mvg Tony

  Liked by 1 persoon

 10. hahahah een Untermensch zal altijd jaloers zijn op een Ubermensch, en hiermee is haar gedrag en blankenhaat volledig verklaard.

  hhhaa vraag deze rectaal versleten Sino meid eens waarom haar rasgenoten hun typische spleetogen en chinese stompneusjes laten ombouwen tot de mooiere (Ubermenschen) Caucasische oogjes en neuzen?? Hun Mongolen kopjes verbouwen ze massaal nu in operatie kamers met blank/ westerse technologie.

  Like

 11. nou ik was aan het surfen en googlen en vond dit op een hiphop site van gekken:

  ———————————-


  Reply

  Share ›

  Avatar
  Orignal Melanin Son of Yah • 2 hours ago

  WHITE WOMEN ARE DRIVING WHITE MEN TO SUICIDE

  White
  men suffer greatly in relationships with white women. Presently, the
  white male suicide rate has reached epidemic levels. White men are just
  30% of the population in America but they account for 77% of all
  suicides in the country. The White divorce rate is a whopping 53%. White
  women are very evil, mean and manipulative. White men have it hard with
  these White women. White women are driving white men crazy. ..

  http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhcCJjlyE1QadPudPy

  Like

 12. Tja, de fijne jonge kannibalen hadden het er ook al over

  Like

 13. Dit gedrocht heeft geen ziel, ze vind het leuk om OUDE mensen te pesten, laat ze het eens proberen bij de Hells Angels, die maken gehakt van haar

  Like

 14. Scrutinizer // augustus 3, 2018 om 02:50 //

  @Tony,
  Dat is dus net mijn punt. Men kan inderdaad goede redenen hebben om iemand te haten zonder last te hebben van een minderwaardigheidscomplex. Menigeen hier haat pakweg mw. Merkel en mw. Rutte. Toch denk ik niet dat iemand deze dames als superieur beschouwt.

  Ofschoon mw Jeong wellicht persoonlijk een domme trien zou kunnen zijn, zijn Aziaten (althans Chinezen, Japanners en Koreanen) als groep gemiddeld een 3-5 IQ punten intelligenter dan blanken, dus zie ik niet in waarom ze aan een complex zou lijden, of toch niet o.b.v. haar raciale afkomst.
  Tenzij ze een zwakke persoonlijkheid heeft, waardoor ze zich door de meerderheid een complex onterecht laat aanpraten. Zodoende kan iemand die an sich niet minderwaardig is, zich wel zo gaan voelen. Dat is mogelijk maar was eigenleijk nergens voor nodig en is dus zonde en niet alleen voor haar maar voor alle partijen, waaonder degene op wie zij die nodeloze haat later gaat afreageren.

  Maar, neen, ik voel me niet geroepen het verder te gaan uitzoeken: zo belangrijk is een of andere presstitute m.i. niet.
  En er zijn ook grenzen, zeker bij linkse bladen die toch nog de schijn willen hooghouden. Ik denk dat zij openlijk te ver is gegaan waardoor haar werkgever zich er ongemakkelijk bij voelt. Dat velen daar op de redactie onderling zo tegen mekaar praten, vermoed ik wel maar ik denk dat zij aanvoelen dat m.h..o.o. geloofwaardigheid bij het grote publiek er toch nog grenzen zijn aan hoe ver je je blankenhaat -openlijk- etaleert. M.a.w. het zou me niets verbazen als ze vroeg of laat met de stille trom afgevoerd wordt. Nu toch nog. De grenzen versschuiven nl. voordurend dus dezelfde uitlatingen zouden in 2025 misschien volkomen mainstream zijn, maar ik denk dat ze nu in “gewone” linkse kringen toch als een brug te evrg gezien worden. (Bij antifa’s natuurlijk niet).

  Like

 15. Scrutinizer // augustus 3, 2018 om 03:03 //

  @Dewanand
  In de geschiedenis bepaalde succes (materiele rijkdom en militiare dominantie) ook steeds het schoonheidsideaal bij andere volken die naar de nr1 opkeken en graag op hen wilden lijken.
  En voorwaar toen ik in 2004 voor het eerst in China kwam, zag ik overal billboards met blanke modellen, of toch voor dik 60%.
  Maar in de afgelopen 14 jaar is er veel veranderd. Het westen (en dan vooral de EU) moddert economisch maar aan terwijl China verder doorstoomde en haar reele BBP ruim verdrievoudigde en daarmee nam ook de politieke invloed toe op het wereldtoneel. Bovendien maken ze nu niet alleen meer goedkope copycats doch innoveren ze zelf volop (Huawei is zowat kampioen patentenaanvrager). En wat zie je in het straatbeeld? Hooguit nog 20% billboards met blanke modellen. Ja, er zijn nog steeds dames die een oogoperatie laten uitvoeren, maar het is lang niet meer zo’n hype als 13 jaar geleden.
  Als de huidige economische trends zich doorzetten (das niet zeker, dus ik zeg wel ALS), dan kan je er de donder opzeggen dat in 2050 jonge meisjes bij ons zich laten opereren om meer “mysterieuze aziatische ogen” te hebben, want reken maar dat men dat dan ineens mooi gaat vinden.
  Wacht maar af: na Chinese telefoons van goede kwaliteit komen er ooit autos die zich met Audi kunnen meten, en komen er meer TV-reeksen over de rijken in Shanghai (zoals destijds Dallas en The Bold and the Beautiful) en veroveren Chinese modellen de catwalks in Parijs en Milaan en voor je ’t weet wil je kleindochter een oogoperatie om er meer Chinees uit te zien.

  Like

 16. Chinezen vonden buskruit uit, maar deden er weinig mee.

  Dat deden wij.

  Chinezen vonden het kompas uit, maar bleven binnen hun landsgrenzen.

  Wij gingen de wereld over en brachten hem in kaart.

  IQ is niet alles.

  Er zit meer in het genenpakket dan dat.

  Like

 17. Het blijft een spleetoog, behorend tot een volk dat slechts kan kopiëren wat blanken hebben bedacht. Inderdaad een minderwaardigheidscomplex.

  Like

 18. Oy vey, de New York Times is in bezit van de Ochs-Sulzberger familie, een joodse dynastie van media magnaten. Dat verklaart alles. Hun haat tegen het blanke ras en alles wat creatief, opbouwend en vooruitstrevend is, kent werkelijk geen grenzen.

  Liked by 1 persoon

 19. Waarschijnlijk een zwaar gefrustreerd vrouwtje van hooguit 1.40 meter, met te korte beentjes en geen borsten en billen…..

  Like

 20. Scrutinizer // augustus 3, 2018 om 10:26 //

  @Fubar
  Klopt, althans wat korte termijn betreft.

  Anderzijds: China heeft een beschaving van meer dan 5000 jaar en liep ver voor op het Westen.
  Lees bv. eens een boek als Balanced Discourses van Xu Gan en stel vast dat ze in 200 vC al ideeen hadden die bij ons pas ingang deden in de renaisance. Maar in die tijd liepen de oude Belgen en de Bataven nog rond in berenvellen, sliepen ze in spelonken en sloegen ze mekaar de schedel in met een knots. Zo joegen ze ook, want pijl en boog kenden ze niet. Wat Europeanen betreft: alleen van de Grieken (“of all people”), kan je zeggen dat ze toen al ca. 1000 jaar beschaving hadden.

  China was altijd ’s werelds nr. 1, tot de Engelsen (en een 5 tal andere mogendheden) er middels “gun boat diplomacy” (met dat buskuit waar ze dus iets mee deden…) China gingen onderwerpen. Hierdoor (en daarna gevolgd door Mao) was China gedurende een goede 200 jaar niet ’s werelds nummer 1. Maar sinds Deng Xiaoping in 1979 het roer omgooide en China bijna 40 jaar lang gemiddeld ca. 10% per jaar groeit, waardoor haar Economie zowat ver-50-voudigde, is ze aardig op weg opnieuw haar plaats te veroveren (al zal m.i. naar de toekomst toe dat ritme afnemen en eerder 4% per jaar worden, alleszins meer dan de 1 a 2% waar wij al heel blij mee zijn tegenwoordig). En ondertussen wankelt het imperium van de petrodollar wat de Amerikaanse hegemonie ondermijnt en neemt de invloed van China op het wereldtoneel almaar verder toe (o.a. dankzij initiatieven als one belt, one road). Als zij binnen enkele decennia opnieuw on top zijn, zullen ze terugkijkend vaststellen dat China eigenlijk ALTIJD on top was, behoudens een kleine periode van 250 jaar, oftewel amper 5% van ’s lands geschiedenis. M.a.w. als je de zaken in historisch perspectief plaatst kan je vaststellen dat China op 5% van haar geschiedenis na, altijd nr. 1 geweest was en tevens het enige land dat erin geslaagd is een come back te maken want geen enkel ander imperium is dat ooit gelukt. Noch de Grieken (*proest*), noch de Romeinen, noch de Portugezen, noch de Spanjaarden of lui van daarvoor: noch de Babyloniers, de Perzen of de Egyptenaren, hebben ooit een come back gemaakt en gedurende een 2e periode de toppositie bekleedt.
  Alleen de Chinezen lijkt dat te gaan lukken.
  Trek zelf uw conclusies maar.

  Like

 21. Weet je ik hoop dat er iemand is die deze snol gewoon helemaal de tering slaat! En iedere keer dat ze iets zegt harder! Enige wat helpt! Vuile typhuslui, Optyfen uit de westerse hemisfeer.
  Vieze stinkkut!

  Like

 22. Scrutinizer // augustus 3, 2018 om 10:40 //

  @Daniel,
  Kopieren? Wel historisch gezien waren het wel de westerlingen die het buskruit en het compas Kopieerden, alsook zowat de hele “Italiaanse” keuken, sinds Marco polo er recepten ging stelen.

  Maar in meer recente tijden: kijk maar eens hoeveel innovaties uit Japan komen (m.n. tegenwoordig op gebied van AI en Robotics) en hoevele uit China zelf de laatste tijd. M.n. Huawei lijkt Apple en IBM naar de kroon te steken wat betreft nieuwe patenten.

  Verder is zowel in HK als Singapore er een ware fintech revolutie aan de gang en zelfs in China zelf.

  Ze hebben daar een platform wat zowat alles combineert: stel je voor dat facebook, skype amazon, ueber en payal 1 groot geintegreerd geheel zijn. Dat is daar nu in 2018 al realiteit (en is al een aantal jaartjes bezig). Ben je recent nog in China geweest? Is de moeite waard: een bezoekje aan de toekomst. (Naar verluidt is Japan nóg indrukwekkender, maar ik moet bekennen dat ik daar zelf nog geweest ben).

  We leven niet meer in 1970 waarin China straatarm en totaal onderontwikkeld was (t.g.v. communisme) en spullen uit HK alleen maar goedkope inferieure kopieen. Waak op en leer de 21e eeuwse realiteit onder ogen te zien.

  Volg de ideeen van de in Singapore oAmerikaanse superbelegger Jim Rogers en leer uw kinderen Mandarijn: het zal de taal van de toekomst worden, zo onmisbaar in het internationaal zakenleven als vandaag Engels.

  Like

 23. Scrutinizer // augustus 3, 2018 om 10:43 //

  @mezelf:
  Er ging iets mis met het verzenden.
  De laatste paragraaf moest zijn “Volg de ideeen van de in Singapore woonachtige …”
  Het woordje “woonachtige” werd vervangen door “o” bij het verzenden?

  Like

 24. wat maken jullie je druk om een of ander jong wicht dat bij een krant werkt wat op social media roept. Ik kan er mee lachen

  Like

 25. @jrtpf Wij, althans ik, maken ons er druk over omdat dat wicht nu nog steeds bij die krant werkt waar ze natuurlijk al drie keer ontslagen had moeten worden. Voorts maak ik me er druk over omdat als ik de helft van de dingen roep die zij roept, ik a la Tommy Robinson van mijn bed wordt gelicht, voorgeleid en veroordeeld wordt en de volgende tien jaar in de gevangenis mag doorbrengen te midden van gevangenen die inmiddels al voor meer dan de helft bestaan uit autochtonen. Voorts dat als ik problemen benoem zoals bijvoorbeeld met de groep Marokkanen in ons land, ik als een racist wordt bestempeld (zie de uitspraak contra Geert Wilders) terwijl de waarheid is dat ik degene ben die wordt gediscrimineerd (zie ook de aangifte van Geert Wilders contra Mark Rutte).

  Kort samengevat: ik erger me aan de realiteit waarin we nu leven dankzij al die Gutmenschen, ook in Nederland.

  Like

 26. Scrutinizer // augustus 5, 2018 om 18:54 //

  @jrtpf
  Ik sluit me geheel aan bij wat Fransdo je antwoordde.

  Wel wilde ik a) niet dat deze trien gezien werd als representatief voor alle Aziaten (want dat is ze ECHT niet) en b) dat men m.n. over China een beeld heeft dat nauwer aansluit bij de historische feiten.
  Maar Fransdo heeft 100% gelijk. Dat iemand (of het nou een blanke linkse demagoge is of een gele, of een zwarte doet niet ter zake) uitlatingen doet over een groep als geheel (bv. categrisch oudere blanken graag “wreed” willen bahandelen), dat kán niet.
  En nog verontrustender is dat het inderdaad ook helemaal niet kan, behoudens … 1 enkele uitzondering: als de geviseerde slachtoffers blanken zijn. Want probeer jij maar eens woord voor woord exact hetzlefde te schrijven maar dan over een andere groep. Eens kijken wat er dan met je gebeurt.

  Als onze eigen (overwegend blanke) regeringen ons niet eens beschermen in onze eigen landen, wie dan wel? Wordt de gehele Westerse wereld weldra 1 groot Zuid-Afrika waar blanken letterlijk vogelvrij verklaard zijn?

  Deze prestitute kan in haar eentje inderdaad misschien niet zoveel uitrichten maar zie haar maar als (gele) kanarie in de kolenmijn. Dat een zg. rechtstaat haar uitspraken en gedrag tolereert, is een precedent van formaat en een gevaarlijk teken aan de wand. Voorwaar zéér veronontrustend.

  Like

 27. Eens met Scrutinizer, overigens staat er een fout in mijn inzending in de zesde zin, Het woord ‘autochtonen’ moet natuurlijk ‘allochtonen’ zijn.

  Like

 28. Like

 29. Like

 30. @Candace Owens. I rest my case.

  Like

 31. Like

 32. Tja, @Fubar, dat verbaast me niets en is eigenlijk precies zoals ik al dacht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s