Nieuw

Het is nu in Frankrijk verboden te zeggen: “Fransen eerst, illegale migranten er uit”.

Een anti-illegaal immigratie spandoek van Identitaire activisten wordt beschouwd als een haatdragende toespraak door de Franse politie, zo meldt Lyonmag.

Toen de “Wandeling van Migranten” tussen 24 en 26 mei door Lyon ging, organiseerde “Generation Nation” een tegendemonstratie.

“Fransen eerst, Illegale migranten er uit!” zei het spandoek, dat in handen was van rechtse activisten, waaronder Muriel Coativy, verkozen functionarissen van het ex Nationaal Front, nu “National Rassemblement” genoemd.

Maar Muriel Coativy plaatste vandaag op Twitter een foto van een politieoproep die haar beveelt om door de gerechtelijke politie van Lyon te worden gehoord.

“Ze wordt ervan verdacht de misdaad te hebben gepleegd om gewelddadige haat uit te lokken vanwege etniciteit, nationaliteit, ras en religie door woorden, geschriften en foto’s”, zei de oproep.

“Ik kon me niet voorstellen dat ik werd opgeroepen na de inzet van onze banner (…) als we “Illegale migranten eerst en de Fransen er uit” hadden gezegd, zouden we dan ook opgeroepen zijn voor gruwelijke provocatie?” Vroeg ze.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Het is nu in Frankrijk verboden te zeggen: “Fransen eerst, illegale migranten er uit”.

 1. templars2017 // augustus 2, 2018 om 18:16 //

  Mond snoeren heet dat ,ook discriminatie is aanwezig ,de ene groep mag en de andere mag niet deelnemen aan het uiten van hun mening ,als dat geen discriminatie is !
  Maar als je het polcor bekijkt is het natuurlijk verboden je gedacht te uiten.

  Like

 2. Censuur in en op het dagelijks leven……..maakt dat we echt de slaven van het dictatoriaal systeem zijn geworden.

  Like

 3. O, het gaat zo ontploffen, echt waar! De meeste mensen zijn tegen deze moslimlikkers en worden echt met de dag bozer en bozer.
  Let goed op Engeland, Duitsland en zekers Frankrijk, want daar begint de revolutie! Een die wij gaan winnen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s