Nieuw

Catalaanse politie vlucht voor grote groep agressieve migranten in Spaanse toeristische trekpleister

Het laatste incident vond plaats in Salou, tussen de Mossos d’Esquadra (de Catalaanse politie) en een groep illegale immigrant-kooplui.

De Catalaanse politie werd door tientallen immigranten aangevallen toen zij een actie probeerden uit te voeren tegen illegale straatverkopen in de buurt van Tarragona. De migranten gebruikten allerlei voorwerpen en stoelen om de agenten aan te vallen.

Zoals te zien is in een aantal video’s die zijn opgenomen door getuigen uit de omgeving, dagvaarden de politie de straatverkopers en deze reageerden met geweld. Minstens één van de immigranten raakte gewond en had de hulp van zijn ‘collega’s’ nodig om op te staan en weg te komen. Ook twee politieagenten zijn licht gewond geraakt.

De confrontatie ontstond nadat in Salou een interventie was begonnen om illegale straatverkopen aan te pakken, waarbij de Mossos d’Esquadra twee straatverkopers hadden geïdentificeerd die een grote hoeveelheid nepmateriaal bij zich hadden dat bestemd was om illegaal te worden verkocht.

Terwijl de agenten deze twee verkopers op Sol de Salou straat identificeerden, confronteerden een dozijn andere verkopers de politie met zware, botte objecten, zoals te zien is in video’s die zijn opgenomen door buurtbewoners.

In de minderheid was de politie-eenheid gedwongen om de plaats te verlaten en op zoek te gaan naar versterkingen. Terwijl ze zich terugtrokken, werden de agenten getroffen door talloze voorwerpen die naar hen werden gesmeten.

Politiebronnen vertelden Agencia Efe dat de verkopers aan twee politievoertuigen schade hebben aangericht, de twee geïdentificeerde straatverkopers zullen worden aangeklaagd voor vandalisme, aanval op de agenten, weerstand, ongehoorzaamheid en illegaal bezit van industrieel eigendom.

De situatie wordt niet geholpen door Catalaanse politici zoals de linkse, separatistische burgemeester van Barcelona, Ada Colau, die de illegale straatverkopers die valse tassen, schoenen, horloges, dvd’s en ga zo maar door verkopen, beschermt door hun steun te betuigen aan hun recht om waar ze maar ook willen namaakgoederen te verkopen .

De Mossos d’Esquadra hebben een onderzoek ingesteld om de rest van de bij het incident betrokken personen te identificeren. Salou is een gebied dat bekend staat om dit soort verstoringen en was het oorspronkelijke doelwit van het terreur-bloedbad van Cambrils vorig jaar.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/08/catalan-police-flee-from-large-group-of-aggressive-migrants-in-spanish-tourist-hotspot/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Catalaanse politie vlucht voor grote groep agressieve migranten in Spaanse toeristische trekpleister

 1. Was te verwachten, dit is niet van vandaag dat het scheef gaat ,Dat Catalonië gaat overspoeld worden stond in de sterren geschreven, waarom Puigdemont niet alleen mocht gaan los van Spanje is bij deze duidelijk.

  Liked by 1 persoon

 2. Is er geen guardia civil in Salou?

  Like

 3. Hebben die agenten daar ook geen vuurwapens dan ??? Of hebben ze nooit gelerd er mee om te gaan ??? En dragen een wapen omdat “zo leuk” staat o.i.d. ???

  Like

 4. goed gezien Templars

  Like

 5. antiislamnu // augustus 2, 2018 om 22:42 //

  Niet te geloven de burgemeester vindt het allemaal prima.
  Ik heb tot mijn verbazing ooit een bekeuring gekregen om dat ik een stapel karton in een vuilcontainer van de gemeente had gegooid.
  Was inderdaad van mijn zaak maar goed koste mij 500€ was namelijk een economisch delict en ik moest nog blij zijn dat het niet meer was zij die rechter.
  En deze illegale asielparasieten verkopen nep merkartikelen en de burgemeester heeft daar geen problemen mee
  En het zou me tóch geweldig worden die Europese unie wat een paradijs is het aan het worden.
  Sinds de e.u en de euro er is zijn we in sneltreinvaart achteruit gehold.

  Like

 6. Claudia M. // augustus 3, 2018 om 10:11 //

  If you import the third world, you become the third world.

  Like

 7. Duchesne // augustus 3, 2018 om 10:38 //

  https://www.ed.nl/buitenland/zweedse-politieagenten-schieten-man-met-down-en-speelgoedwapen-dood~ab52dfc5/

  …..en nu valt mijn bek dus compleet open, overal in Europa zijn agenten te angstig om kanker mislams af te schieten terwijlse worden aangevallen, ze vluchten en soms laten ze hun collega’s nog liggen ook, en vervolgens word een “Downie” met grote tong voor de aardbeiensmaak op de autoruit afgeschoten vanwege een speelgoedpistooltje…….

  …rijst de vraag wie nu eigenlijk de echte “Downies” zijn…..het zijn geen agenten maar angstige uniform en pistool dragenden met een uitlaatklep die blanke sxhietschijf of afzeikburger word genoemd en weing risico vormt.

  Voor de statistieken: de kans om te overlijden door een politiekogel is in verhouding tot autobezit en gewapende agenten bijna 2x zo hoog als het sterven door een verkeers ongeval…..met een extra risico factor als je blank bent en autochtoon….

  “Idiots everywhere”…

  Like

 8. ieznogoedh // augustus 3, 2018 om 15:41 //

  Zoiets hoefde men vroeger bij de Guardia Civil echt niet te proberen.

  Like

 9. Claudia M. // augustus 3, 2018 om 15:58 //

  Ondertussen gaat er een filmpje op Twitter rondt waarin een man met de riem en buckel geslagen wordt. HIj schijnt nog aardig gewond te zijn ook.

  Like

 10. tim pietersen // augustus 3, 2018 om 20:45 //

  allemaal uitzetten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s