Nieuw

Asielactivisten stoppen met uitdelen voedsel in Parijs – te gevaarlijk

De asielactivistengroep Solidarité Migrants Wilson stopt met voedseldistributies aan de zogeheten nieuw aangekomen immigranten. De reden hiervoor is dat het te gevaarlijk is geworden voor vrijwilligers, meldt RT in een videoverslag.

Elke dag gedurende 20 maanden hebben de asielactivisten van Solidarity Migrants Wilson voedsel uitgedeeld aan immigranten in het 18e district van Parijs.

Maar sinds gisteren is het werk gestopt omdat het te gevaarlijk is geworden.

– In de afgelopen maand zijn we begonnen met het in twijfel trekken van onze missie, omdat we niet willen dat onze vrijwilligers in gevaar zijn, zei asielactivist Philippe Caro tegen RT.

De asielactivisten geven de schuld aan, onder andere, de politie die de immigranten agressief en gewelddadig zou maken door hen midden in de nacht wakker te maken, “hen schoppen” en traangas gebruiken.

– Dus als ze bij ons komen zijn ze gestrest en zenuwachtig. Vorige week moesten we twee keer stoppen met het uitdelen van eten om de spanning tot bedaren te brengen, legt Caro uit.

Naar verluidt wordt de situatie nog verergerd door drugsverslaafden die in de buurt wonen en die ook gratis voedsel willen. De asielgroep hoopt nu dat de autoriteiten zullen ingrijpen om het probleem op te lossen.

Volgens RT maakt Frankrijk de “ergste vluchtelingencrisis” sinds de Tweede Wereldoorlog door. Fenixx heeft eerder dit weekend een artikel gepubliceerd over één enkele voorstad van Parijs die uit 300.000 illegale immigranten bestaat.

Bron:

https://www.rt.com/news/434883-france-migrants-group-closed/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Asielactivisten stoppen met uitdelen voedsel in Parijs – te gevaarlijk

 1. ja mooi hoor, in hun zwarte herkomstlanden kan je gratis vis vangen en alles groeit gratis omdat het lekker warm tropisch is. Dus beste is met leger hen allemaal deporteren, met container vol landbouw gereedschappen, cursussen, en zelfverdedigings wapens om hun lekkere warme tropische paradijzen tot bloei te brengen

  beste is alle voedselhulp aan deze illegale vluchtelingen gewoon te verbieden, honger en kou moeten hun wijzer maken en sneller laten evolueren. De oude Germanen van 10.000 jaar geleden kregen ook geen voedsel pakketten in de barre ijizige kou na laatste IJstijd, en zij moesten evolueren om te overleven, of honger en kou dood sterven.

  Liked by 1 persoon

 2. Wist je dat de gemeente je inboedel overneemt als je verhuist en er profiterende bleknekken in jou huis komen en de boel uitleven als beesten ? vloerbedekking ,Koelkast , fietsen, bankstel etc alles is bespreekbaar en de gulle gastvrije gemeente betaald .

  Like

 3. En nu?
  Gaan ze ‘deaudt’….??!
  Jammer. Ik zag in het filmpje toch merendeels hoogopgeleid arbeidspotentieel……

  Like

 4. syberspees // augustus 2, 2018 om 16:55 //

  Ach ja links blijft links he!
  In land van herkomst Is het allemaal de schuld van westerse omstandigheden
  In land van aankomst is het allemaal de schuld van westerse omstandigheden
  Je zou ze eigenlijk moeten verplichten om met die lui te werken des te sneller zijn we van ze af
  Het is werkelijk hemeltergend en doodvermoeiend die oeverloze domheid en het echt gewoon niet willen leren
  van die “mensen” . Dit zijn dan onze leraren, rechters, mediamakers profesoren etc. etc…
  Ik ben zo blij dat ik niet gestudeerd heb. Zelfs Tokkies hebben het beter begrepen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s