Nieuw

Gratis prostituees voor vluchtelingen?

Pixabay

Een enorm aantal van “individuele gevallen” van seksueel geweld, verkrachtingen en moorden door vluchtelingen. Excuus: De seksuele behoeften van deze jonge mannen blijven buiten beeld. Hebben ze gratis prostituees nodig om zich af te reageren?

Massaal aantal “individuele gevallen”

De zaak van Susanna, waarbij een Iraakse vluchteling een veertienjarig meisje heeft verkracht en vermoord, choqueert Merkel-Deutschland en zorgt voor ontrust.

Dit is niet het eerste geval en het zal ook niet het laatste zijn. Nog maar een paar dagen later werd een ander jong meisje verkracht door een vluchteling in Freiburg en ook in Kandel had een Afghaan een jong meisje neergestoken. Dan de afschuwelijke moord op een meisje in Viersen. De massa “individuele gevallen” neemt toe.

Maar de door met belastinggeld gefinancierde Tagesschau rapporteert: Volgens een expert roept de zaak Susanna angst op in delen van de bevolking. Deze zouden echter worden veroorzaakt door verkeerde beoordelingen. De feitelijke omstandigheden in de context van criminaliteit en vluchtelingen zouden worden overschat, zei de sociale psycholoog van Marburg, Ulrich Wagner.

En dit ondanks het feit dat de vluchtelingencriminaliteit op het gebied van lichamelijk letsel, drugs, seksuele misdrijven is toegenomen – ongelofelijk!

Smoesjes, smoesjes, smoesjes

De stemmen van de welkomsthelden, die dit alles in perspectief willen plaatsen, komen weer:

 • De jongemannen zijn getraumatiseerd.
 • De jongemannen komen in een volstrekt vreemde cultuur terecht.
 • De jongemannen voelen zich “uitgedaagd” door licht geklede meisjes.
 • De jongemannen hebben geen gelijke rechten.
 • De jongemannen accepteren het “nee” van een meisje niet omdat het in hun thuisland anders is.
 • De jongemannen drinken alcohol, gebruiken drugs en weten niet meer wat ze doen.
 • De jongemannen moeten hun spanning afreageren, omdat hun seksuele behoeften uit de boot vallen.
 • De jonge mannen zijn verveeld, en ga zo maar door.

Allemaal goedkope smoezen – ik kan het gezwam niet meer aanhoren!

Het is een feit: Voor veel (niet alle) jonge vluchtelingen zijn licht geklede meisjes in dit land loslopend wild en worden zelfs beschouwd als prostituees. Minirokken, topjes en dan ook nog alcohol drinken. In Syrië en Afghanistan is dit ondenkbaar en zou een vrouw onmiddellijk tot “slet” degraderen.

Gratis prostituees voor vluchtelingen?

Het is niet voor niets dat de gepensioneerde protestantse voorganger Ulrich Wagner reeds twee jaar geleden opriep tot “vrije liefde voor vrije mensen”, wat zou moeten betekenen: gratis prostituees voor vluchtelingen: “(…) Het is duidelijk dat deze mannen een seksuele behoefte hebben. We sluiten onze ogen, zo ver denkt niemand”.

Zelfs de bordelen zouden dan “goed werk” kunnen doen, zei de predikant toen en voegde eraan toe: “Er is sowieso niet veel te beleven in de ochtend, vermoed ik. Dit zou moeten worden gefinancierd door een “kring van supporters”.

Asielzoekers kunnen ‘bezoekers’ ontvangen, vertelde de medewerker van een districtsbestuurskantoor tegen de Augsburger Allgemeine. “En we vertellen hen niet waar ze hun geld aan moeten uitgeven”.

Hoewel de “hoerenbussen” voor vluchtelingen die meerdere malen op het internet genoemd werden, nepnieuws bleken te zijn, wie weet met welke ideeën de welkomsthelden nog komen om de seksuele aaanvallen van de vluchtelingen op meisjes te voorkomen. Het aantal misdrijven door vluchtelingen op dit gebied is immers met 31,51 procent (!) toegenomen en de trend is stijgend.

Bron:

https://gemeinsam-gegen-die-gez.de/gratis-prostituierte-fuer-fluechtlinge/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

24 Comments on Gratis prostituees voor vluchtelingen?

 1. da sind von die aufblaas puppen die sie konne gebrauche, die sind billiger wie die echte

  Like

 2. Je mint aks autochtone nam of vrouw zo onderhand beter een pistool kopen en niet aarzelen dat ding in geval van zelfverdediging te gebruiken nu de centen opraken en onder de massale toestroom en agenten zich ook al niet kunnen opdelen. Zolang politiek beleid niet verandert zit er voor overleving weinig anders op.. geregisseerde en gekochte goenieuws enbsgatrlliseringsshiows lissen immers de gerezen problematiek van toegenomen onaandpreekbaarheid, sociopattie en gewelddadigheid niet op.

  Like

 3. Nou goednieuws- en bagatelliseringsshows lossen onaanspreekbaarheid sociopatie

  Like

 4. Jaa, da sind die gut in, aufblaase 😉 😉

  Liked by 1 persoon

 5. hee sjun effe dimme wa jong, dit is wel ech duits jonguh .. op mn best nog wel godverdomme

  Like

 6. Boemm!

  Like

 7. ja Tony junge, soms musse ein biesje de gein er ien halten, Boem ies auch wenn je die puppe lek schteekt namelijk

  Like

 8. manowar100 // augustus 2, 2018 om 21:49 //

  klootzakken en hoe lang gaan wij dit nog pikken van die bruin apen het fiere blanke volk

  Like

 9. Dankzij al die sloopkabinetten in Europa.

  Like

 10. Het is een fundamenteel probleem, wij bevinden ons op een grens van beschaafdheid die niet mag overschreden worden,hetgeen wij opgebouwd hebben in Europa ,met scha en schande, is nu een model voor de rest van de wereld ,tenslotte Europa is niet voor niets het oude continent,meeste van de ontwikkelingen vinden hier hun wortels.
  op sociaal vlak is er een heel lange strijd geweest om de gelijkheid tussen man en vrouw op punt te stellen ,een gelijkheid waarin wederzijds respect vooraan staat.
  We hebben in het verleden gepoogd om beschaving en onze levensvisie naar Afrika te brengen,het is volledig mislukt ,Europa werd als de boosdoeners gezien en zijn er in hun totaliteit verdreven ,soms op bloederige wijze.
  Wij hebben leren met elkaar te leven ,samen te werken om doelen te bereiken ,doelen die een groter geheel mochten dienen ,een groter doel dat vooruitgang heet.
  In Afrika zijn ze nooit erin geslaagd hun oerdriften aan de kant te stellen en samen te werken ,hun stammencultuur laat het niet toe ,in plaats van het woord te laten gelden ,gelden daar de machetes ,iets of iemand die niet beantwoord aan hun veronderstelling hoe het er zou moeten uitzien werd en wordt nog steeds met geweld en veel bloed weggeveegd.
  Vrouwen zijn oorlogsbuit ,net als geiten en ander vee.
  Respect voor het goed van een ander kennen ze niet ,die vrees toont ,is in hun ogen zwak en overwinbaar , onderhandelen is in hun ogen gelijkstaand als marchanderen op de markt ,nutteloos en zonder enig doel.
  Het de afrikanen naar hun zin willen maken binnen de grenzen van de Europese beschaving is een onhaalbare kaart ,als het brengen van Europese beschaving naar Afrika niet heeft h-gewerkt dan zal de Afrikaanse cultuur naar Europa brengen ook nooit werken ,het enige dat zal gebeuren is dat hun wil zal gelden en Europa in één grote miserie zal belanden.
  Dat politici dergelijke idiote stellingen willen opdringen is een grens die net mag overschreden worden, jammer genoeg is dit ijdele hoop gebleken waaruit volgt dat dit niet meer met woorden zal opgelost raken.

  Like

 11. Sjun D, heeft hij stel lintjes teveel op ik kan er geen touw aan vast knopen
  Wel ja gratis hoeren hou toch eens op en autochtone mannen die ook wel eens wat willen?
  Trouwens dames willen ook wel eens wat,krijg ik gratis een lekkere gigolo ?
  Sorry komt door die hitte die ik spuugzat ben
  Die presentator van weg misbruikers zei een keer het kan me niet warm genoeg zijn, moet hij in Afrika gaan wonen er zijn genoeg mensen die niet tegen warmte kunnen voor straks slaap lekker

  Like

 12. Lintjes is pintjes doet mijn tablet

  Like

 13. Die van mij is een tweedehandsje maar lekker strak ingereden en kan voor een zacht prijsje opgehaald worden.

  Like

 14. @jrtpf,
  Du bis ja ein biesje genau so verrückt wie ich selbst.
  Mann muss ja versuche denn spass d’rein zu halte woa. 😉 😉

  Like

 15. Scheisse, jetzt hatt die die aufblaas-Monica ‘Boemm’ g’macht 😦

  Like

 16. syberspees // augustus 2, 2018 om 23:52 //

  Het kan die linkse mensen ook niet gestoord genoeg geloof ik.
  Als ze geen vrouw kunnen vinden pakken ze kinderen (beide sexes???), verse lijken, dieren,
  en wat al niet nog meer, of ze het nou leuk vinden of niet. En dan moeten wij hun ook nog hoeren gaan leveren!?!
  Om vervolgens te worden gemold door dat jihadgespuis omdat WIJ (!?!) zogenaamd zo zedeloos zijn!?
  Hier word een mens toch razend hor en dol van?

  Like

 17. Volges mich is dr Tony irgens bie Roermunj vandaan woa. Lot mer Boemse, ich kin ut hubbe

  Like

 18. syberspees, die linkse lompzakken doen graag hetzelfde. Daarom, kunnen ze namelijk mee profiteren van al die fantsievolle variaties.

  Like

 19. jaja Yvonne.. lintjes pintjes “doet mijn tablet” stiekem paar wijntjes te veel gehad? 😉

  Like

 20. @jrtpf,
  Nee, neet oet Remunj en auch ‘neet oet Lottum’ 😉

  Like

 21. ‘Neet oet Lottum’ zingt in het Venloos dialect; en nee, daar kom ik niet vandaan 🙂 😉

  Like

 22. jaa maar een limburger dat wel, dat woa had het gedaan. maakt niks uit, beetje dollen was goed

  Like

 23. “Ach ja, kan beur’n” zeggen ze in de Achterhoek.
  “Dá witte tò nie” zeggen ze in Brabant.
  Zekers, beetje dollen; moet kunnen.
  Mvg

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s