Nieuw

Vier zwarten aangeklaagd voor groepsverkrachting van een geestelijk gehandicapte vrouw – wiens vagina scheurde

De vier verdachte Eritreeërs. © Politie

Zweden – De vier Eritreeërs, die beweren tussen de 17 en 20 jaar oud te zijn, staan nu terecht voor een “meedogenloze en wrede” groepsverkrachting van een geestelijk gehandicapte vrouw in Bromma. Hielden de vrouw vast en verkrachtte haar in groepsverband – wiens vagina scheurde.

De verkrachting vond plaats op 5-6 mei 2018. Volgens de tenlastelegging dwongen de vier Afrikanen met geweld de verstandelijk gehandicapte vrouw tot anale en vaginale gemeenschap. Zij zouden zich “op een rij en afwisselend” aan haar vergrepen hebben.

Tijdens de groepsverkrachting hielden ze de vrouw aan haar armen en benen vast, wat blauwe plekken veroorzaakte op haar armen en benen. De verkrachting veroorzaakte veel pijn bij de vrouw en een “scheur in haar vagina”, schrijft de openbare aanklager.

Volgens het openbaar ministerie bevond de vrouw zich in een bijzonder kwetsbare situatie, “deels vanwege haar ontwikkelingsstoornis, deels omdat ze alleen was met vier daders in een onbekende omgeving”.

“De misdaad moet als grof worden beoordeeld, deels op grond van het feit dat de vier verdachten zich gezamenlijk aan de aanklaagster A hebben vergrepen, deels omdat aanklaagster A lijdt aan een ontwikkelingsstoornis, waarbij de misdaad wordt gekenmerkt door bijzondere meedogenloosheid en wreedheid.

De openbare aanklager eist dat zij alle vier zullen worden uitgewezen als zij voor de misdaad worden veroordeeld. Allemaal staatsburgers van Eritrea.

Fria Tyder heeft contact gezocht met officier van justitie Helena Wigilius, maar volgens het bureau het openbaar ministerie is zij niet eerder dan vrijdag beschikbaar om op de zaak commentaar te geven.

Bron:

http://www.friatider.se/talet-turades-om-att-v-ldta-utvecklingsst-rd-kvinna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Vier zwarten aangeklaagd voor groepsverkrachting van een geestelijk gehandicapte vrouw – wiens vagina scheurde

 1. als je die rotkoppen al ziet, tís godverdomme het gajes van de straat uit die landen.

  Like

 2. Liked by 2 people

 3. ieznogoedh // augustus 1, 2018 om 13:09 //

  Dei worden niet uitgewezen en krijgen ten hoogste een heel mager strafje omdat ze, gezien hun “culturele” achtergrond niet hoefden te begrijpen dat A zoveel verrijking helemaal niet fijn vond.

  Liked by 1 persoon

 4. ja toch vreselijk, dit is echt wreed, barbaars, onmenselijk. Zulke gasten worden nu bij miljoenen hier binnengehaald ivm de omvolkiings politiek en dit hoort er dus bij.

  ik als ongewapende burger, en oude, zieke individu ben totaal machteloos.

  dit is een INVASIE………. wachten tot 2083 duurt te lang………. dus nu die europese revolutie olv Hongarije.

  Like

 5. Leon theunisz // augustus 1, 2018 om 19:02 //

  Geschokt ben ik.
  Er is trouwens geen enkele reden om die Eritreers hier te laten er is geen oorlog wel moeilijk leven. Deze lui willen de dienstplicht ontlopen thats all. Over het algemeen zijn die kinderen met het vliegtuig gekomen dus van rijke komaf.

  Like

 6. die 8 van die geit, plus deze 4 maakt al 12 afgeknalde “ objecten “ om onder een verdort
  voetbalveld te schuiven….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s