Nieuw

Veroordeelde terrorist wil zijn gevangenisstraf straf in Zweden uitzitten: wil terug naar een normaal leven

Bron/Auteur: Samhällsnytt

De eerste keer dat Kassir een aanvraag indiende om de rest van zijn straf in Zweden uit te zitten, was na twee jaar in een van de zwaarste gevangenissen van de VS in Colorado. Toen werd het een nee. Nu probeert hij het weer.

De 52-jarige Libanees Oussama Kassir, die in 1984 naar Zweden emigreerde en vijf jaar later de Zweedse nationaliteit kreeg, werd in 2005 op weg naar Libanon gearresteerd tijdens een tussenstop in Praag.

Hij werd ervan verdacht een terroristisch kamp in Oregon te willen bouwen, te propageren voor de jihad en handleidingen met bommen en gifrecepten op internet te verspreiden.

Twee jaar later werd hij overgeleverd aan de Verenigde Staten en werd aan alle elf aanklachtspunten schuldig bevonden. De straf bestond uit twee keer levenslang plus 55 jaar.

In zijn aanvraag bij het Zweedse Ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde hij onder andere dat “je leeft als een hond in een kooi” en dat zijn hongerstaking niet is geslaagd en “het hier een hel is”.

Op de vraag in de MbZ’-formulieren wat hij voor plannen heeft voor na zijn vrijlating, antwoordde Kassir “teruggaan naar een normaal leven, voor de kinderen zorgen en een baan vinden”.

Bron:

https://samnytt.se/domd-terrorist-vill-avtjana-straffet-i-sverige/

https://www.expressen.se/nyheter/domde-terrorsvensken-oussama-kassir-vill-hem/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Veroordeelde terrorist wil zijn gevangenisstraf straf in Zweden uitzitten: wil terug naar een normaal leven

 1. Terug gaan naar een normaal leven? Dat willen wij ook onze dagelijkse dingen doen zonder zorgen
  Weg laten rotten die baardkwal

  Like

 2. De straf bestond uit twee keer levenslang plus 55 jaar.
  Hoezo vrijlating?

  Like

 3. Flying_Dutchman74 // augustus 1, 2018 om 17:02 //

  Zet dat stuk inteelt maar tussen een paar flinke negers kan hij een mooi jurkje aantrekken is hij trouwens als gewend.

  Like

 4. Ga lekker naar de hemel met een maagd van 72….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s