Nieuw

Trump: De gebroeders Koch zijn een lachertje

Donald Trump op Twitter.

President Donald Trump is in de ban bij de gebroeders Koch, die ondanks als republikeinen weigeren om hem te steunen. Dat komt omdat zij het niet eens zijn met zijn opvattingen over immigratie en vrijhandel. In plaats daarvan staan ze voortaan open voor steun aan de Democraten.

De gebroeders Koch hebben elk 40 miljard dollar en dragen normaal geld bij aan Republikeinse politici in de Verenigde Staten.

Ze geven echter de voorkeur aan neoliberale kandidaten; hebben duidelijk gemaakt dat ze Donald Trump niet steunen en hebben bij de verkiezingen van 2016 zelfs niet op hem gestemd.

Nu hebben ze verklaard dat ze zich openstellen om de Democraten te steunen, omdat het beleid van Trump op het vlak van vrije handel en immigratie niet bij hen past, schrijft Breitbart.

Over het algemeen is Trump nooit te laat om te reageren en op Twitter noemt hij ze: “Twee aardige jongens met slechte ideeën.”

Bovendien is Trump van mening dat hij opkomt voor de Amerikaanse arbeider door te voorkomen dat banen verdwijnen naar lagelonenlanden.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Trump: De gebroeders Koch zijn een lachertje

  1. The Weekness Brothers,Koch.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s