Nieuw

Spaanse minister pleit openlijk voor omvolking, ontkent massa-immigratie en zegt dat Europa nieuw bloed nodig heeft

Ceuta

De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Josep Borrell ontkende maandag dat het land te maken had met “massale” immigratie en zei dat Europa “nieuw bloed” nodig had om een laag geboortecijfer te compenseren.

“We bagatelliseren het woord ‘massa’,” vertelde hij verslaggevers na gesprekken in Madrid met zijn Jordaanse tegenhanger Ayman Safadi.

Bijna 21.000 migranten zijn sinds het begin van het jaar over zee in Spanje aangekomen en 304 stierven bij deze poging, aldus de Internationale Organisatie voor Migratie.

De Libya-Italy Mediterranean route, die tot voor kort de belangrijkste was, is met 80 procent afgenomen, terwijl Spanje nu de belangrijkste bestemming is geworden voor migranten die Europa proberen te bereiken.

Ook over land komen er in Spanje migranten aan: 602 slaagden er afgelopen donderdag in om de dubbele barrière tussen Marokko en het Spaanse grondgebied van Ceuta in Noord-Afrika te doorbreken en gooien er bijtende kalk, uitwerpselen en stenen op de politie.

Borrell erkende dat “deze schok de publieke opinie en het wanordelijke karakter van immigratie angst inboezemt”.

Maar hij zei dat het allemaal relatief was, en “600 mensen is niet massief in vergelijking met 1,3 miljoen” Syrische vluchtelingen momenteel in Jordanië.

“We hebben het over 20.000 (migranten) tot nu toe dit jaar voor een land van meer dan 40 miljoen inwoners,” zei de socialistische minister. “Dat is geen massamigratie.

Borrell zei ook dat de aankomsten onder controle waren, ook al waarschuwen NGO’s dat veel opvangcentra voor migranten in Spanje verzadigd zijn.

Hij suggereerde dat dit zelfs Europa zou kunnen helpen, waar veel landen een laag geboortecijfer hebben.

“De demografische ontwikkeling van Europa toont aan dat we, als we niet geleidelijk aan een vergrijzend continent willen worden, nieuw bloed nodig hebben, en het ziet er niet naar uit dat dit nieuwe bloed afkomstig is van ons vermogen om ons voort te planten.

Noodplan 30 miljoen euro

Gedurende twee maanden heeft de socialistische premier Pedro Sanchez zijn liberale geloofsbrieven verdedigd door aan te bieden honderden in het Middellandse Zeegebied geredde migranten op te vangen, terwijl de Europese Unie worstelt om het eens te worden over de manier waarop ze moeten worden behandeld.

De regering zei maandag dat het de bedoeling is om 30 miljoen euro te investeren in een noodplan om de toestroom van migranten te beheren.

Het geld gaat naar het dekken van de initiële kosten van het beheren van aankomst op de stranden, van personeel om dekens en voedsel uit te delen aan het beheer van het proces van identificatie en bepalen of mensen in aanmerking komen voor asiel, zei een woordvoerster van het kantoor van de premier.

De politieke tegenstanders van Sanchez, waaronder de nieuwe leider van de conservatieve Volkspartij (PP), hebben gewaarschuwd voor het creëren van een “aantrekkende factor” voor migranten die een beter leven in Europa zoeken.

“In plaats van een pull-factor, kunnen we praten over een gebrek aan vooruitziendheid in de laatste jaren van de vorige regering, die zich niet voorbereidde op de toename van de aankomsten, en deze regering verplichtte om dringende stappen te nemen,” zei Sanchez’s kantoor in een verklaring.

Het bureau van Sanchez zei de vorige overheid Spanje onvoorbereid voor de toevloed liet, tot dusver bijna 24.000 dit jaar, volgens het vluchtelingenagentschap van de Verenigde Naties, bijna net zoveel als in heel 2017.

Bron:

http://www.france24.com/en/20180731-spain-denies-mass-migration-says-europe-needs-new-blood

Bij het zoeken naar een headerfoto zag ik welke vriendelijke bedoelingen dit ‘nieuwe bloed’ heeft, rond 4:28:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

17 Comments on Spaanse minister pleit openlijk voor omvolking, ontkent massa-immigratie en zegt dat Europa nieuw bloed nodig heeft

 1. (((jospep morell)))?

  Like

 2. Josep Borrell, ik zie alleen dat die een jaartje in een Kiboets was, verder niet iets gevonden zo gauw:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Josep_Borrell

  Like

 3. ZA boer en aanhang // augustus 1, 2018 om 21:53 //

  En ik met mn 4 minderjarige kinderen ( 1,3,8 en 9 jaar) kan geen huis krijgen en zelfs niet in mijn eigen land women, wat in ook probeer.

  Like

 4. @ fubar,
  Bedankt voor uw snelle research maar u weet wat ik bedoel. (((Deze lieden))) spelen een nogal grote rol in de omvolkingbeweging, vandaar mijn wantrouwen.
  Bij deze wil ik toch mijn dank betuigen aan fubar en rommel. Fenixx is de de enige site die dit probleem durft te raken. En een probleemcis het zeker. Daarom walg ik ook van de term judeo-christelijke maatschappij. Nogmaals dank heren!!

  Liked by 2 people

 5. Jaartje kiboets zegt genoeg eigenlijk. Shabboos goy at best.

  Like

 6. de grootste lulkoek. En dat zoiets gewoon gezegd word. Als ik van alles gratis krijg kan ik ook 3-4 kinderen hebben. Ze laten de mensen hier het budget niet om meer kinderen te veroorloven. Kinderen hebben in ons land, kost klauwen vol geld voor een doorsnee gezin, denk maar aan studie. Ik zou die minister voor zn kop willen meppen, die gek. Vele miljoenen heeft die onzin gekost inmiddels, en die apen naar hier halen heeft helemaal niks met nieuw bloed te maken. Met die gasten bouw je zo’n welvaart als wij die kennen niet op. het gaat hier een grote vuilnis hoop worden

  Like

 7. Even zo lekker doorgaan……..daarna staat Podemos als partij als grootste genoteerd en neemt het roer over.

  Like

 8. templars2017 // augustus 2, 2018 om 00:08 //

  Heb het onlangs hier nog gepost dat er een deal was gemaakt tussen Spanje en de EU,wel hier heb je de bevestiging ,die pipo heeft zijn eigen geloofsbrieven verdedigt enkel om van een EU, die de naam niet waardig is , te laten doen wat Spanje vandoen heeft of had, wat de juiste inhoud van deze deal is zal een goed bewaard geheim blijven ,maar eens het rond was heeft hij zijn geloofsbrieven gewoon afgezworen alsof het niets was.
  Het laat nog maar eens zien dat binnen de EU de burgers niet te zeggen hebben ,de elite des te meer, het laat nog maar eens zien dat we verkocht zijn te voordele van de agenda van de elite.
  Met die lui kan je geen beschaving redden ,het enige wat je er mee kan doen is je beschaving ,die stukken vaneen gaat liggen ,opruimen en zelfs dat zal een zootje worden.

  Terwijl die junglebewoners juichen en vieren mogen wij ons hart vasthouden voor wat ze van de beschaving die honderden jaren heeft nodig gehad om op te bouwen gaan overlaten.Ze hebben geen cultuur ,en kunnen dus de onze nooit begrijpen laat staan respecteren noch aanvaarden.
  Het is een bang makend gedacht te moeten beseffen dat de hoge heren in strakke pakken beslissen over ons wel en wee waarin ons wel niet veel te betekenen zal hebben ons wee des te meer.
  Orban weet het ,hij heeft het klaar en duidelijk gesteld,enkel hier wordt er niet gekeken noch geluisterd.

  We zijn gedoemd ,te ondergaan wat we nooit hebben verwacht.
  Enkel de duistere reden is bij sommigen gekend ,nu in Spanje wanneer bij ons?

  Liked by 1 persoon

 9. Scrutinizer // augustus 2, 2018 om 01:00 //

  @Templars
  De huidige socialistische regering, waarvan deze kiboetsganger deel uitmaakt,w erd nooit verkozen. Wellicht achter de schermen door de EU geinstalleerd als zetbazen om hun centralistische agenda tu kunnen doordrukken, toen ze zagen dat het in Italie niet meer lukte.

  Liked by 1 persoon

 10. Planet of the apes…and pigs from Brussel and Berlin and Den Hague and Paris and Madrit now!!!

  Like

 11. Waar er 4 eten kunnen er ook 5 eten zeiden ze vroeger , jrptf
  Maar nu willen ze luxe , wij waren gelukkig

  Like

 12. @merel als ik het goed begrijp bedoel je wij zelf? Als we voor ons eigen centjes veel werken, kun/mag je je luxe verschaffen. Het werd vele jaren geleden hier te lande eens gepromoot om minder kinderen te hebben. Nu lullen ze van nieuw bloed, vergrijzing. Dat is klinkklare nonsens. Die zijn wat anders van plan. En vroeger kun je met huidig niet vergelijken. Standaard groeit met groei welvaart. Men laat de mensen gewoon het budget niet. Kijk naar wat je kwijt bent per maand aan lasten. Kinderen naar school, ca. 1500 E per jaar, en soms meer voor elk kind. Welke belasting verlaging of terug naar de burger centen hebben wij dan gekregen de afgelopen kabinets periodes? Helemaal geen. Intussen zijn er al vele miljoenen weggesmeten naar het buitenland. zowat gesponsord. ( denk aan Griekenland, EU, Palestijnen steunen en dies meer.) Daar had je hier veel mee kunnen doen, en hoefden de ziekenzorg die ooit eens top van de wereld was, niet te “hongeren” door bezuinigingen. Enfin, te veel om op te noemen, Het eerste recht hebben WIJ en niet een zooitje parasieten uit vreemde landen, want daar hebben immers ouders en grootouders vooral na de oorlog de rug voor krom gewerkt om het land weer op te bouwen. Ik word er weer kwaad over als ik er aan denk.

  Like

 13. Misschien is het gewenst om een aderlating bij Pablo Casado te doen, immers hij heeft zijn zinnen op nieuw bloed gezet, ik zeg tap hem 5 liter af, want het bloed van hem voorzag zijn brein toch al niet voor de broodnodige en gewenste zuurstof voorziening. Pablo Casado is een gedweeë volger van de EU & NWO doctrine en wanneer zijn vileine werk erop zit is er een plaatsje voor hem geresserverd naar een veiliger oord.

  Like

 14. Europa heeft behoefte aan vaklieden. Deze mensen kunnen niets en willen niets leren.

  Like

 15. ieznogoedh // augustus 2, 2018 om 12:50 //

  We hebben het over 20.000 (migranten) tot nu toe dit jaar voor een land van meer dan 40 miljoen inwoners,” zei de socialistische minister. “Dat is geen massamigratie.

  Aah, en hoeveel immigranten zijn in de loop der jaren al naar Spanje gekomen?
  Gluiperige truc om nu alleen die 20.000 (zijn er natuurlijk veel meer, links liegt altijd) te tellen.

  Like

 16. Wat Real zegt, kunnen weinig tot niets tenzij het met criminaliteit te maken heeft.
  Moslims / negers voegen niets toe aan Europa.
  Een simpele blik op het Afrikaanse continent qua ontwikkeling de afgelopen 2 duizend jaar en je hebt je antwoord.
  Zelfs landen op dit continent die in het verleden door blanken enigszins ‘op de rails’ zijn gezet, zijn na vertrek van diezelfde blanken binnen no-time weer exacte dezelfde ”shithole’s” als op het moment van aantreffen.

  En vervolgens is er dan -uiteraard- ‘socialistische minister’ die met zijn linkse breintje tot de conclusie komt dat ‘dit het nieuwe bloed’ moet zijn……
  Retarded goat!

  Om te voorkomen dat dit ‘links waanzin denken’ van dit soort lieden nog meer schade aanricht dient het dan ook als ernstige psychiatrische aandoening te worden gediagnosticeerd zodat er eindelijk een adequate behandeling gestart kan worden.
  Uiteraard in een ‘geconditioneerde’ omgeving zonder toegang tot de vrije maatschappij.

  Like

 17. Morgen nieuwe verkiezingen,en we horen nooit meer van deze imbeciel .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s