Nieuw

South Africa to change constitution to legalize taking away white farmers’ land

Cyril Ramaphosa, screenshot You-Tube

South African President Cyril Ramaphosa has said the ruling African National Congress must initiate a parliamentary process to enshrine in the constitution a proposed amendment, paving the way for land grabs without compensation.

Ramaphosa, who vowed to return the lands owned by the white farmers since the 1600s to the country’s black population after he assumed office in February this year, said on Tuesday that the ANC would introduce a constitutional amendment in parliament.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on South Africa to change constitution to legalize taking away white farmers’ land

 1. Zwart rascisme tegen blanken in Zuid Afrika zien we plaatsvinden.
  Hoezo medemenselijkheid van negers?
  Niets van dat al, enkel stelen en uitmoorden van onschuldige blanke mensen.
  Deze negers bedrijven ultiem rascisme.

  Like

 2. jennefer // augustus 1, 2018 om 20:57 //

  Is dit niet waarvoor die anti apartheid stryders gewerkt heeft? Heel veel geld uit NL na de ANC opgestuurd.

  Like

 3. Feniks het zit ze in de genen, jatten en moorden is het enigste wat ze kunnen

  Like

 4. Duchesne // augustus 1, 2018 om 21:50 //

  Simpele zielen….eerst willen ze armoede bestrijden door geld bij te drukken enniedereen miljoenair maken, nu willen ze de boeren dood om de honger en armoede af te schaffen….

  Onteigenen is de laatste stap naar totaleinstorting , immers als het bezit van een niet meer veilig is…..dan is het bezit van de overigen morgen ook niet meer veilig….

  Wat hier met pensioenen en democratie gebeurd….over de vraag hoe lang mensen hun eigen ondergang afwachten moet ongetwijfeld wetenschappelijk onderzoek zijn gedaan, en b’ijkbaar was het antwoord gunstig voor de politici…

  Liked by 1 persoon

 5. Scrutinizer // augustus 2, 2018 om 00:07 //

  Binnen zéér afzienbare tijd stort gewoon heel dat land in.
  De boeren verlaten het land of worden vermoord of minstens onteigend dus de voedselproductie stuikt in. Mensen hebben niet meer te eten en beginnen te plunderen. Het resulteert in totale chaos en burgeroorlog (van zwarten onderling). Dit raakt de hele economie inclusief de mijnbouw. De ontginning van goud (alsook platina etc.) stort in en gezien ZA nog steeds een redelijk grote speler is op de wereldmarkt, drijft het slinkende aanbod de prijzen op.
  Ceteris paribus is een verhoging van de afzetprijs t.g.v. operational leverage super goed nieuws voor producenten elders (bv. VS, Canada, Australie) die hun marges fors zien toenemen waardoor hun winsten veel harder stijgen dan de goudprijs zelf.
  De vestandige Boer die dit inziet en erop inspeelt, kan door zijn spaarcenten in bv. Canadese goudmijnen te beleggen, veel van zijn verlies (t.g.v. de onteigening van zijn land) goedmaken op de beurs. Bovendien is het ook dubbel genieten: niet alleen maak je zelf winst (wat je onteigening neutraliseert) maar tevens zie je dat de landrovers, die te lui en onkundig zijn om het land te bewerken, ondanks hun nieuwe gestolen eigendom, omkomen van de honger.

  Like

 6. Duchesne // augustus 2, 2018 om 10:11 //

  Vergeet de steenkool niet, als die productie instort is ruim 50% van de EU stroomvoorziening weg….
  Als ik een optelsom maak van wat er in de wereld gebeurd dan is mijn advies: maak dat je uit drukke gebieden weg bent, zorg dat je zelf je eten kunt verbouwen, wapen jezelf en zorg dat je omgeving met jou op een lijn staat. En dan heb je een kans….voor economische ondergang word niets en niemand gespaard, want alles is verweven.
  En dan komt het vechten om te overleven….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s