Nieuw

One people, One Party – The history about the Swedish Social Democratic Party

(Voor Engelse ondertiteling klik de ondertiteling-button onderaan)

For 100 years, the Social Democrats have been Sweden’s largest and most influential political party.

For 100 years, the Social Democrats have also managed to keep their history out of school books and the public debate. Therefore it’s only natural that so few people know about the historical foundation of the Social Democrats. Yet, most people don’t know more about the party’s history than what the Social Democrats themselves want to be remembered for.

The Social Democrats have a unique position in Swedish history.
No other party in Sweden has had the same power and influence over the Swedish society and our population. No other party has controlled and censored media in the same magnitude as the Social Democrats. No other party has made science of racial biology, divided the population by race and conducted medical experiments on helpless patients. No other party has helped nazi Germany to the same extent, and at the same time actively denying Jewish refugees a sanctuary. No other party has systematically forced sterilizations on, abused and committed such brutal atrocities against its own people.

This is the story about the Social Democrats – as it has never been told before.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on One people, One Party – The history about the Swedish Social Democratic Party

 1. ieznogoedh // augustus 1, 2018 om 19:25 //

  For 100 years, the Social Democrats have been Sweden’s largest and most influential political party.
  Al honderd jaren, 100 lange jaren, en het gevolg is dan ook goed te merken.

  Like

 2. Scrutinizer // augustus 2, 2018 om 02:56 //

  Nu ben ik toch benieuwd naar de commentaren van enkele prominente reaguurders.
  Gezien de sympathie die sommigen koesteren voor (de revisionistische opvattngen over) de Nazi’s gecombineerd met hun opvattingen over blanke suprematie en wenselijkheid van raszuiverheid, zouden deze lieden na het zien van bvenstaande docu de Zweedse Social Democrats plots moeten bewonderen als hun ideaal (net zo ideaal als de NSDAP volgens de revisionistische opvatting erover).
  Tot voor kort was op dit blog de partij van Lofven de meest verguisde -hedendaagse- partij van Europa. Ben benieuwd of minstens 2 van onze prominente bloggers hier, nou plotseling van mening gaan veranderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s