Nieuw

Nieuwe Pakistaanse partij dreigt Nederland van de kaart te vegen met een kernbom

Allama Khadim Hussain Rizvi TLP, Wikimedia, CC BY-SA 4.0

Een relatief nieuwe partij tegen godslastering, waarvan de leider naar verluidt zou hebben beloofd Nederland te zullen nuken als hij ooit aan de macht zou komen, heeft het verrassend goed gedaan bij de verkiezingen in Pakistan, die werden bezoedeld door de opkomst van extremistische groeperingen.

Met onze eigen atoombom. Het was Abdul Qadeer Khan die hier in Nederland genoeg kennis op kon doen voor het maken van atoombommen, waardoor Pakistan nu een kernmacht is. Kennis die het islamitische land vervolgens waarschijnlijk gedeeld heeft met N-Korea, dat op zijn beurt Iran weer bijstaat. Nederland draagt hier een zware schuld, maar heeft niks geleerd van de fouten die het in het verleden gemaakt heeft. In plaats van niet één islamitische student toe te laten op welke school dan ook, juicht men hier als er meer mohammedanen naar onze universiteiten gaan. Met wil het gevaar niet onder ogen zien en denkt dat het een teken van integratie is.

Er deden meer dan 1500 kandidaten van Islamitisch fundamentalistische partijen mee in de regionale en landelijke verkiezingen in Pakistan die gewonnen werden door de nationale cricketheld en politicus Imran Khan, meldt Yahoo.

Extremisten waren een belangrijk gespreksonderwerp in de strijd tussen politici, waaronder Khan, die beschuldigd werden van toegeven aan hun stembasis door hardline kwesties zoals godslastering te verkondigen.

AFP neemt de ‘anti-godslastering-partij’ onder de loep:

De prestatie van Tehreek-e-Labaik Pakistan (TLP), onder leiding van radicaal predikant Khadim Hussain Rizvi, zal de mainstream politici en mensenrechtenactivisten het meest zorgen baren.

De groep, opgericht in 2015, ging vorig jaar het nationale bewustzijn in toen het de hoofdstad Islamabad enkele weken lang blokkeerde met het verzoek om striktere handhaving van de controversiële blasfemiewetten in Pakistan.

Zij wil de automatische doodstraf voor iedereen die wordt geacht de islam of de profeet Mohammed te hebben beledigd.

Rizvi vertelde naar verluidt journalisten onlangs dat als hij de macht in het nucleair bewapende land zou nemen hij “Nederland van de kaart zou vegen”, omdat daar cartoons van de profeet Mohammed gepubliceerd worden.

protest in Pakistan tegen de cartoonwedstrijd van Geert Wilders

Gelukkig voor Nederland heeft TLP geen van de 272 zetels voor het Pakistaanse Nationale Parlement gewonnen.

Het veroverde echter wel twee zetels in de provinciale assemblee van Sindh.

TLP peilde meer dan 2,23 miljoen stemmen in de nationale assemblee verkiezingen, de eerste algemene verkiezingen, en meer dan 2,38 miljoen provinciale stemmen, tonen gegevens van de verkiezingscommissie website.

“Hun totaal aantal stemmen is zeer verrassend. Het is werkelijk een spectaculair snelle stijging,” politieke commentator Fasi Zaka vertelde AFP.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Nieuwe Pakistaanse partij dreigt Nederland van de kaart te vegen met een kernbom

 1. paulzwueste // augustus 1, 2018 om 17:09 //

  Iran en Pakistan zijn de èchte gevaarlijke landen die als ze zo doorgaan héél véél parkeerruimte zullen krijgen.

  Noord Korea is ’n ander verhaal.

  Like

 2. Ja zo dom zijn die linkse schoolhoofden, decanen, professoren en hoe die idioten met een zogenaamde graad mogen heten. Hebben de veiligheid van de wereld in gevaar gebracht en moeten eigenlijk voor het gerecht worden gesleept en op gehangen vanwege hoogverraad. En ze gaan gewoon door en daardoor geloof ik ook niet dat ze echt gestudeerd hebben. Hopelijk verkeerd onderwezen en krijgen de kerrievreters straks malfunction in beeld te zien en is Pakistan van de aarde geveegd.

  Like

 3. En dan te bedenken dat de Nederlandse overheid de technologie praktisch aan die Pakistaanse hufters cadeau heeft gedaan.

  Like

 4. ‘……Gelukkig voor Nederland heeft TLP geen van de 272 zetels voor het Pakistaanse Nationale Parlement gewonnen…..’

  Sowhhh,…..komen wij even goed weg hierro…….
  Poehh, poehh,….. bibberrr de bibberrrr.

  Like

 5. pakistan zou een leuke testgrond maken

  Liked by 1 persoon

 6. Scrutinizer // augustus 1, 2018 om 22:04 //

  Dus die kerel was van plan zomaar 3 mln moslims te doden?
  Nou een hele eer te beseffen dat dat de prijs is die ie het waard vindt om 14 mln kafirs te elimineren…

  Liked by 1 persoon

 7. De meeste Pakistaanse partijen zijn extreem fundamentalistisch. Deze partij heeft nu even een “unique selling point” gevonden om de interne problemen te verdoezelen, maar ik denk dat de andere partijen dit “standpunt” zo over nemen.

  Liked by 1 persoon

 8. tim pietersen // augustus 3, 2018 om 20:43 //

  bvd wilde deze man oppakken maar kreeg seintje van cia om dat niet te doen…………

  #awan #debrahwassermannschultz #congressspyring

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s