Nieuw

Jongens en meisjes en A t/m XYZ voortaan onder dezelfde douche en naar hetzelfde toilet op openbare scholen in Oregon

Een rechter uit het Amerikaanse districtsrecht in Oregon heeft onlangs geoordeeld dat jongens de meisjes kleedkamer, douches en badkamers mogen gebruiken en vice versa in openbare scholen in de staat.

Volgens rechter Marco Hernandez is het voor kinderen ‘door iemand van het tegenovergestelde biologische geslacht gezien worden of zien, terwijl beide zich uitkleden of lichaamsfuncties uitvoeren in een toilet, douche of kleedkamer geen aanleiding geeft tot een grondwettelijke overtreding.’

Misschien niet, maar het schendt wel de normale fatsoensnormen. De rechter bood een alternatief aan voor ouders die het niet eens waren met het beleid, en zei dat ze hun kinderen naar een privéschool moesten sturen volgens WND.

Op die manier worden niet alleen hun conservatieve overtuigingen met voeten getreden, maar betalen ze ook belasting om de openbare school te steunen die hun conservatieve overtuigingen met voeten treedt, en privéonderwijs. Wat een deal!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Jongens en meisjes en A t/m XYZ voortaan onder dezelfde douche en naar hetzelfde toilet op openbare scholen in Oregon

  1. ieznogoedh // augustus 2, 2018 om 11:21 //

    Wellicht niet zo’n gek idee.
    Wat betreft de seksuele revolutie is de USA achtergebleven.
    Nu dus, een beetje laat maar beter laat dan nooit.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s