Nieuw

Duitse rechtse politicus valt ECB aan wegens “verwoesting” van sociaal stelsel

Alice Weidel, hoofd van de parlementaire groep van het rechtse Alternatief voor Duitsland, heeft de Europese Centrale Bank ervan beschuldigd het Duitse sociale stelsel te vernietigen en heeft gezegd dat de grootste economie van de eurozone het monetaire gebied zou moeten verlaten als monetaire beleidsmakers weigeren “zich aan de regels te houden”.

Het Handelsblatt meldt dat het wettelijke pensioenverzekeringsfonds voor het eerst zogenaamde negatieve beleggingsopbrengsten van 49 miljoen euro over 2017 zal moeten rapporteren.

Ook andere socialezekerheidsfondsen hebben problemen. Alleen al de wettelijke ziekenfondsen in de AOK-gemeenschap hebben in de eerste helft van het jaar zes miljoen euro aan negatieve rente ontvangen. Ook de federale werkgelegenheidsdienst heeft zwaar te lijden onder het negatieve rentebeleid van de Europese Centrale Bank.

De federale regering kan zoiets niet accepteren! Het negatieve rentebeleid van de ECB vernietigt ons hele sociale stelsel – uitsluitend voor de financiering van de zuidelijke landen met een te zware schuldenlast. Als we de ECB niet kunnen dwingen zich aan de regels te houden, moeten we aan de noodrem trekken en uit de euro stappen. Anders zal het echt duur zijn voor alle betrokkenen in Duitsland, maar vooral voor de belastingbetalers en toekomstige generaties.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Duitse rechtse politicus valt ECB aan wegens “verwoesting” van sociaal stelsel

 1. Veroorzaakt door de Joodse bankiers.
  Met opzet
  Om de wereldbevolking tot schuldslaven te maken.

  Ik moet toegeven dat het een meesterwerk is van de Joodse bankiers, hoewel..we de machts-en geldgeile elite voor hetzelfde zouden kunnen opknopen.
  Die hebben de weg tot schuldslavernij (mede) mogelijk gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 2. claasje kater // augustus 1, 2018 om 17:25 //

  he verrassend nog iemand in duitsland die het licht ziet, ja wie zet er dan ook een maffiabaasje aan het hoofd van de ecb. Thilo Sarrazin (Europa braucht den Euro nicht) zei dit een aantal jaar terug al. Maar niemand wil(de) luisteren. De klap komt vanzelf

  Like

 3. De totstandkoming van ‘de verenigde staten van Europa’ heeft inderdaad een prijskaartje. Daar is helaas geen ontkomen aan.
  Maar als het straks eenmaal voltooid is,…..zal het een aards paradijs zijn om te mogen vertoeven. Echt!
  (de oplettende burger kan in de verte reeds de eerste contouren ervan onderscheiden)

  Zaken als bijv. afgunst, na-ijver, animositeit en jaloezie van de burgers onderling zullen dan voor immer verleden tijd zijn want, iedereen is gelijk, iedereen even arm.
  Dus, heb geduld lieve mensen.

  Alles sal reg kom, as ieder sy plig doe……

  Like

 4. Jeanette K // augustus 2, 2018 om 11:37 //

  Alice Weidel heeft gewoon gelijk!

  Haar partijgenoot G.Curio waarschuwt niet voor niets voor MESSER-einwanderung.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s