Nieuw

Drie moslims veroordeeld voor groepsverkrachting – zullen niet worden gedeporteerd

Drie moslims veroordeeld voor groepsverkrachting, zonder deportatie. © Politie

Zweden – Twee 19-jarigen en een 20-jarige moslim namen een tienermeisje in een wurggreep en hielden haar armen vast terwijl ze haar verkrachtten. Twee van hen zijn nu tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens verkrachting met verzwarende omstandigheden, terwijl de derde tot twee jaar gevangenisstraf is veroordeeld voor dezelfde misdaad.

Door: Brünnhilde – Vertaling: ‘Rommel’

De rechtbank verwierp het deportatieverzoek van de officier van justitie.

– Een overwinning voor het gerecht, zegt officier van justitie Elisabeth Massi Fritz, die het vonnis zal aanvechten.

Medio april ontmoette het tienermeisje de drie mannen voor het eerst op een feestje in een appartement in Södermalm, Stockholm. Diezelfde nacht verkrachtten ze haar om de beurt, schrijft het vonnis van de rechtbank dat afgelopen vrijdag bekend werd gemaakt.

Volgens de beschrijving van het openbaar ministerie over het verloop van de gebeurtenissen hebben de mannen samen en in onderling overleg het meisje vastgehouden en haar armen vastgehouden terwijl ze haar gedurende de nacht verkrachtten.

De volgende ochtend vroeg waarschuwde het meisje haar vader in een sms’jes dat ze was verkracht. Zonder jas en schoenen verlaat ze het appartement, ontmoet haar vader en waarschuwt de politie. Kort daarna werden de drie mannen gearresteerd.

De rechtbank accepteerde de argumentatie van de openbare aanklager en veroordeelde twee van de mannen voor verkrachting met verzwarende omstandigheden tot drie jaar gevangenisstraf.

De derde man werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, voor hulp bij de verkrachting. Zij zijn ook veroordeeld tot het gezamenlijk betalen van 165.000 SEK (16.500 euro) smartengeld aan het meisje. De openbare aanklager eiste deportatie van twee van de mannen.

De rechtbank is van mening dat de ernst van de misdaad deportatie rechtvaardigt, maar heeft uiteindelijk besloten dat de mannen in Zweden moeten blijven. In het ene geval wordt verwezen naar de familiebanden van de man in Zweden, in het andere geval om humanitaire redenen.

De mannen zijn ondanks hun ontkenning veroordeeld. Tijdens de rechtszaak vertelden de mannen verschillende verhalen over hoe het meisje ’s avonds vrijwillig seksueel contact had verricht met de mannen. Elisabeth Massi Fritz, advocaat voor het verkrachte meisje, is van mening dat de veroordeling een “overwinning voor het gerecht” is.

– Ik hoop dat iedereen die dit vonnis leest zich realiseert dat het enige juiste is om aangifte te doen bij de politie. Geef nooit op en onthoud dat het nooit je schuld is als slachtoffer van verkrachting, zegt Massi Fritz.

Zij kondigt ook aan dat tegen de beslissing van de rechtbank beroep zal worden aangetekend.

– Ik zal in ieder geval beroep aantekenen tegen de straf en de afgewezen deportatie. Twee van deze mannen hebben geen Zweeds staatsburgerschap en ik vind niet dat ze in Zweden moeten blijven, zegt Elisabeth Massi Fritz.

Procureur Magnus Ljungstedt vertegenwoordigt de 19-jarige die is veroordeeld voor hulp bij verkrachting met verzwarende omstandigheden.

– Hij wordt veroordeeld op basis van zeer mager bewijs, en bovendien voor het helpen bij de verkrachting, die de officier van justitie zelfs niet heeft aangeroepen. Er zal natuurlijk beroep worden aangetekend, zei de advocaat.

Procureur Daniel Svensson vertegenwoordigt de 20-jarige.

– Ik denk dat de rechtbank een totaal verkeerde beslissing heeft genomen. Ten eerste luisterden ze niet niet naar zijn verhaal. Ten tweede is het technische bewijs verkeerd geanalyseerd, zegt hij.

Tijdens het onderzoek koos een van de mannen ervoor om het meisje de schuld te geven.

– NN gelooft dat de aanklaagster een grote fout heeft gemaakt door alleen met drie mannen in een appartement te slapen en dat alles haar schuld is, was de verklaring van een van  de mannen tijdens het politieonderzoek.

Een andere verdachte gaf toe dat hij seks had met het meisje, maar betreurde het omdat hij op dit moment een vriendin had.

– Hij heeft een goede relatie met zijn huidige vriendin en zegt dat hij zich slecht voelt over zijn gedrag omdat hij zijn vriendin teleurgesteld heeft, zegt het vonnis.

Bron:

http://www.savemysweden.com/when-bad-meets-evil-muslim-convicted-of-gang-rape-without-deportatation/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Drie moslims veroordeeld voor groepsverkrachting – zullen niet worden gedeporteerd

  1. Duchesne // augustus 1, 2018 om 10:25 //

    ach, alles Zweeds houd daar op toch….hun vrouwen en kinderen worden gestolen, nu ook de spullen vnande doden…… https://www.ed.nl/buitenland/dieven-in-motorboot-stelen-eeuwenoude-zweedse-kroonjuwelen~a3f2d805/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s