Nieuw

Christenen staan ​​nog steeds wereldwijd op de elimineringslijst

Jezus huilt.

Uit drie actuele berichten uit Turkije, Groot-Brittannië en India blijkt dat christenen over de hele wereld op de elimineringslijst staan en geen hulp kunnen verwachten.

In Turkije zou de Turke televisiezender TV8 een foto hebben geretoucheerd van de Amerikaanse actrice en zangeres Selena Gomez. Reden: Ze droeg een ketting met een groot kruis. Huffpost meldt dat op de gepubliceerde foto alleen nog maar geretoucheerde huid te zien is.

In India willen hindoes een stad in de Indiase deelstaat Maharashtra volledig vrij krijgen van christenen. Ze smeden plannen om de stad over te nemen en te bevrijden van de kerkgangers. De 42-jarige dominee Srinivas Sapa meldt dat er onder christenen paniek uitbreekt.

Het begon vijf jaar geleden, toen de christenen land wilden kopen voor de bouw van een kerk. Sindsdien worden zij voortdurend aangevallen door radicale hindoes.

– Niemand was bereid om ons land te verkopen nadat de eigenaars door radicale hindoes waren opgeroepen en bedreigd om dit niet te doen, zegt de pastoor.

Toen een rechtbank in Sangameshwar in het voordeel van de kerkgemeenschap vonniste, vernietigden de hindoes zonder verder omhaal het kerkgebouw.

– Ik heb nog een kleine drogisterij in het dorp, maar niemand winkelt meer bij me. De situatie is de afgelopen jaren steeds slechter geworden, zegt Sriniva’s Sapa, schrijft The Express.

Via WhatsApp en Facebook zouden mensen worden opgeroepen om de handen en benen van de pastoor te breken. Ze zijn door iedereen volledig geïsoleerd en in de steek gelaten. Niemand spreekt meer een woord tot hen, klaagt een van de leden van de christelijke gemeenschap.

Christelijke vluchtelingen hebben in Europa weinig kans om toegelaten te worden. In Groot-Brittannië behoorde geen enkele christen tot de 1.112 Syriërs die op grond van de “Hervestigingsovereenkomst” werden toegelaten, hoewel de christenen in Syrië worden vervolgd en vermoord door IS-strijders die in de koran geloven. Slechts vier van de 1.358 voorgestelde vluchtelingen op de lijst waren christenen, maar hun werd de toegang tot Groot-Brittannië ontzegd. ChristianRadio meldt dat het land op die manier uitsluitend aan moslims onderdak en een nieuw thuis bood.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/31/christen-stehen-weiterhin-weltweit-auf-der-abschussliste/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Christenen staan ​​nog steeds wereldwijd op de elimineringslijst

 1. Die smerige hond jihady justin doet al niet anders en laat ook geen christenen binnen in Canada.

  Like

 2. syberspees // augustus 1, 2018 om 08:55 //

  Maar gelukkig Is links vrij van racisme…ahum…ik ga over mijn nek van die lui!

  Like

 3. wat een dom gedoe met gelovigen, religie

  Like

 4. D666 in 1970….
  https://tpo.nl/2018/08/01/tpo-tijdmasjien-24-02-1970-d66-wil-met-gedwongen-sterilisatie-bevolkingsgroei-beperken/

  TPO Tijdmasjien – 24-02-1970: D66 wil met ‘gedwongen sterilisatie’ bevolkingsgroei beperken
  ‘Als het niet lukt bevolkingsgroei te beperken zou dwang wel eens bittere noodzaak kunnen worden’

  Like

 5. templars2017 // augustus 1, 2018 om 14:47 //

  Het lijkt alsof er een nieuw woord is geboren ,”regeringsdiscriminatie” ,regeringen mogen discrimineren naar hartenlust ,zij die gediscrimineerd worden moeten toch zwijgen ,zij die er voordeel uithalen zullen hen loven , waar zijn er nieuwe bezems te krijgen ???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s