Nieuw

Calais: Vier zwaargewonde politieagenten

Foto ter illustratie. Pixabay.

Calais blijft een trekpleister en springplank voor illegale immigranten op weg naar het Verenigd Koninkrijk Nu werden daar Franse politieagenten in een hinderlaag gelokt. Zij werden aangevallen door dronken migranten en raakten deels ernstig gewond.

Maandagmiddag waren de vier politieagenten naar het bedrijventerrein Marcel Doret geallarmeerd omdat zich daar een grote groep toekomstige nieuwe burgers had verzameld. Van daaruit wilden ze, zoals gewoonlijk, het vertraagde verkeer voor de Eurotunnel gebruiken om zich in vrachtwagens en in andere voertuigen te verbergen.

– De afloop is altijd hetzelfde. Een politie-eenheid probeert een kleine groep migranten tegen te houden. Maar honderden springen dan snel uit het nabijgelegen bos en omringen de agenten. Zij worden dan gedwongen om wapens te gebruiken om zich tegen de agressieve mensen te beschermen, zegt een politiewoordvoerder.

Ook op maandagmiddag vond dit scenario plaats. De vier agenten werden in een hinderlaag gelokt en omringd door illegale immigranten, voornamelijk uit Afrika. Ze werden aangevallen met stenen en andere projectielen. Een van de immigranten sloeg herhaaldelijk een politieagent met een grote steen op zijn hoofd. Het gebruik van traangas en wapenstokken kon de agressieve mannen niet tegenhouden. De agent werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd onder andere  een hersenschudding gediagnosticeerd.

Het was een georganiseerde aanval.
– Onze agenten werden opzettelijk in een hinderlaag gelokt en vervolgens aangevallen. De vier liepen daarbij deels zware verwondingen op, die in het ziekenhuis behandeld moest worden, zegt bovengenoemde politiewoordvoerder volgens MailOnline.

Tot de ontruiming van de “jungle” in oktober 2016 woonden er ongeveer 8.000 illegale immigranten die hun reis naar Groot-Brittannië wilden voortzetten. Sindsdien heeft de politie de opdracht gekregen elk illegaal kamp te vernietigen en de migranten te controleren. Volgens “hulporganisaties” zijn er momenteel ongeveer 500 migranten uit de hele wereld in het gebied, die alles in het werk stellen om hun reis voort te zetten.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/01/calais-vier-polizisten/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Calais: Vier zwaargewonde politieagenten

 1. Grappig dit.
  Dus de Franse politie weet op voorhand hoe het afloopt,.. maar blijven vervolgens volharden in hun aanpak.

  De definitie van ‘waanzin’ volgens Einstein;
  “Steeds opnieuw hetzelfde doen, maar toch een ander resultaat verwachten”.

  Like

 2. Duchesne // augustus 1, 2018 om 21:51 //

  Hoe komthet datin Frankrijk de politie en het peger liever zelf dood gaan dan hun wapens te gebruiken, zijn ze zo bang voor…..zichzelf?

  Like

 3. templars2017 // augustus 1, 2018 om 23:49 //

  “Er verblijven 500 man in Calais” wat een giller ,ga maar eens poolshoogte nemen ,je zal raar opkijken hoeveel er zitten ,maar 500 is een understatement…

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 2, 2018 om 00:10 //

  @Templars
  500 mannen inderdaad.
  De rest zijn kinderen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s