Nieuw

Vluchtelingen gaan op vakantie naar hun “gevaarlijke thuislanden”, die meestal met belastinggeld worden gefinancierd.

Arabier in stripboek Kuifje, screenshot You-tube.

In de eerste zes maanden van het jaar werden al 115 vluchtelingen opgepakt door de Belgische autoriteiten, die naar hun land van herkomst reisden, en nu het risico lopen hun Belgische verblijfsvergunning te verliezen, bericht de krant HLN.

Het aantal vluchtelingen dat op vakantie gaat in hun “gevaarlijke thuislanden” neemt toe. Vergeleken met 2016 is het aantal verdubbeld, het aantal nadert al het totale aantal zaken in 2017, namelijk 134, schrijft VoE.

Migranten die als vluchteling zijn geregistreerd, krijgen een verblijfsvergunning omdat zij in hun land van herkomst gevaar lopen. Mensen die terugkeren, zouden die verblijfsvergunning kunnen verliezen.

Als we de aantallen voor dit jaar extrapoleren, zou het totale aantal op 250 kunnen uitkomen, wat betekent dat het aantal gevallen bijna is verdubbeld ten opzichte van de 134 van vorig jaar.

Het vakantie-fenomeen is niet nieuw. In Nederland werden tientallen zaken geregistreerd en in Zwitserland en Zweden ook.

Omdat een grote meerderheid van de migranten werkloos is, worden de reizen meestal gefinancierd met belastinggeld. In België zal in 2020 66 procent van de vluchtelingen geen werk hebben.

Voor andere landen zijn de cijfers nog slechter. Bijna 90 procent van de vluchtelingen in Nederland is werkloos en soortgelijke cijfers ziet men ook in Zwitserland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Vluchtelingen gaan op vakantie naar hun “gevaarlijke thuislanden”, die meestal met belastinggeld worden gefinancierd.

 1. marhammed // augustus 1, 2018 om 08:01 //

  Risico verblijfsvegunning te verliezen? Te gek voor woorden! Nogmaals een bewijs van crapuleus gedrag en verraad van de overheid tegenover de eigen bevolking !

  Liked by 3 people

 2. claasje kater // augustus 1, 2018 om 14:55 //

  Aan de immer slapende elite : geen risico op…, maar het moet vast gebruik worden om ter plekke stante pede de verblijfsvergunning in te trekken.

  Like

 3. Flying_Dutchman74 // augustus 1, 2018 om 17:04 //

  En wij maar werken.

  Like

 4. @marhaamed, precies wat mij ook opviel

  Like

 5. Waar betalen ze dat ticket van? Okay het blijkt daar dus toch veilig te zijn dus bij terugkomst terugsturen. Alle luchthavens in Europa met internationale vluchten moeten de gegevens kunnen koppelen anders gaan ze via de buitenlandse luchthavens.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s