Nieuw

Vermoordde Britse kinderen in een zelfmoordaanslag – was door de Royal Navy gered uit een Libische oorlogszone

Salman Abedi.

Salman Abedi zat achter de zelfmoordaanslag tijdens een concert in Manchester in 2017. 22 mensen stierven en 139 raakten gewond, waarvan vele kinderen en tieners.

In augustus 2014 bevond hij zich in Libië toen de situatie in dat land verslechterde. Hij werd samen met zijn jongere broer door Britse strijdkrachten geëvacueerd. HMS Enterprise bracht de broers naar Malta waar ze een vlucht naar Engeland namen.

Hij en zijn broer waren bekend bij de Britse veiligheidsdiensten, die hen in de gaten hielden tijdens hun reis naar het door oorlog geteisterde Libië. Als gevolg van een verkeerde identificatie sloot MI5 zijn zaak een maand voor zijn redding.

Salman’s jongere broer zit in de gevangenis in Tripoli en is naar Groot-Brittannië gedagvaard voor vervolging wegens zijn betrokkenheid bij de zelfmoordaanslag. Hij zou hebben meegewerkt aan de aanschaf van het materiaal voor de bom van Manchester.

Hij en zijn 21-jarige broer zijn de in Groot-Brittannië geboren zonen van Libische migranten, Ramadan en Samia.

– Dat deze man zo’n wreedheid beging op Britse bodem nadat hij uit Libië was gered, was het totale verraad, zegt een bron binnen de regering.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Vermoordde Britse kinderen in een zelfmoordaanslag – was door de Royal Navy gered uit een Libische oorlogszone

  1. ieznogoedh // augustus 1, 2018 om 12:59 //

    Tsja, als je die kop ziet, dan kan wat er gebeurd is geen verrassing zijn.

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s