Nieuw

Verkrachtingsberichten in Parijs gestegen met 20% en daders lopen vrij rond

Parijs lijkt de dramatische criminele evolutie van Londen te volgen, aangezien het aantal verkrachtingsberichten in de Franse hoofdstad in slechts vijf maanden tijd met 20% is toegenomen, zo meldt L’Express.

Vrouwen worden belaagd en gevolgd door de straten, soms verkracht in of bij hun eigen huis. Mannen nodigen ook, te voet of met de auto, meisjes wiens vrienden zijn vertrokken uit voor een feestje , waarvan ze denken dat ze op het punt staan om een taxi te nemen.

Christophe Pinot, hoofd van de 2e gerechtelijke politiezone van Parijs (DPJ), maakt zich zorgen over de nieuwe trend dat dronken vrouwen het doelwit zijn.

“We hebben een aantal gevallen van aanvallers die aan het eind van de avond dronken vrouwen volgen die in de buurt van de deuropeningen van de bars zijn, of dit een nieuwe trend is, zullen de komende maanden vertellen”, zegt hij.

In de sector van Pinot is de helft van de bevolking van de stad geconcentreerd rond hun vele bars. Het toenemende aantal verkrachtingen dat bij de politie wordt aangegeven, vertoont een gevaarlijke groei.

De politie van Parijs openbaarde de reusachtige verhoging van verkrachtingsaangiften die in de laatste vijf maanden zijn voorgekomen. In de eerste vijf maanden van 2018 is het aantal verkrachtingen onder volwassenen in alle twintig Parijse gemeenten met 20 procent gestegen.

Met minder dan twee procent van verkrachtingszaken die eindigden in een rechterlijke veroordeling, eindigen vele aangiftes in de prullenbak.

“Dit is het geval voor 70 procent van hen”, zegt Dr. Muriel Salmono, psychiater en voorzitter van de Association for Traumatic Memory and Victimology. En “15 procent van de zaken komt in een correctionele rechtbank terecht, omdat de verkrachting wordt gedegradeerd tot seksueel geweld, zelfs in gevallen van geweld”.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/07/rape-reports-in-paris-increase-by-20-and-perpetrators-walk-free/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s