Nieuw

President Trump: Veel lof voor het harde immigratiebeleid van Italië

Screenshot FoxNews

Tijdens een ontmoeting op maandag in het Witte Huis met de Italiaanse premier Giuseppe Conte prees president Trump het harde immigratiebeleid van zijn land, schrijft VoE.

De president, die Giuseppe in juni tijdens de G7-top in Canada heeft ontmoet, erkent Conte als een populist, prijst zijn verkiezingsoverwinning en belooft prioriteit te geven aan het optreden van de regering ten behoeve van Italiaanse burgers.

“Ik weet dat hij een zeer vastberaden standpunt heeft over de grenskwestie, een standpunt dat maar weinig landen hebben ingenomen, en eerlijk gezegd doet hij, naar mijn mening, het juiste”, prees de president. “Veel andere landen in Europa zouden dat ook moeten doen”.

Trump sprak over de premier met verslaggevers in het Oval Office, voorafgaand aan een persconferentie later op de middag: “Hij is een man die fantastisch werk verricht”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s