Nieuw

New twitter “hate speech” chief is a Trump-hating leftist

The woman selected to help Twitter develop an algorithm which targets “hate speech” is a hardcore leftist who hates Donald Trump.

What could possibly go wrong?

Earlier today it was reported that Dr. Rebekah Tromble, an assistant professor of political science at Leiden University, “will examine echo chambers and uncivil discourse” on behalf of Twitter.

InfoWars >>

Leiden ….

Het linkse tuig verliest het debat en verschanst zich steeds steviger op de laatste twee posities die ze nog houden, de oude stoffige leugenmedia, en in de hersenindoctrinatiekampen formerly known as universiteiten.

Het soort shit waar ze zich mee bezig houdt:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on New twitter “hate speech” chief is a Trump-hating leftist

 1. Het was echt een enorme fout om vrouwen universiteiten over te laten nemen. Daar hebben we dit soort crap aan te danken.

  Het heeft geen ene moer met wetenschap te maken. Ze irriteren zich omdat ze emotioneel zijn, ongesteld, onaantrekkelijk of geen man kunnen krijgen (goh), en brengen dan andere emoties in alsof het argumenten zijn. En richten tien nieuwe studierichtingen op om meer gelijkgestemden aan te kunnen nemen.

  Dit specifieke geval dreunt cijfers op. En je kan ze echt alle kanten uit interpreteren als dat je hobby is, de ‘conclusies’ dienen slechts haar emo-agenda.

  Dat is geen wetenschap.

  Like

 2. skeeter // juli 31, 2018 om 16:11 //

  wacht tot die doos Trump zijn account blokkeert

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s