Nieuw

Israëlisch parlementslid over Afrikaanse migratie: Je moet het probleem vernietigen terwijl het nog klein is

Israëlisch parlementslid over de problemen en gevaren die migratie van Afrikanen meebrengt.
“Je moet het probleem vernietigen terwijl het nog klein is.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Israëlisch parlementslid over Afrikaanse migratie: Je moet het probleem vernietigen terwijl het nog klein is

 1. Of doorsturen naar het Westen.

  Like

 2. templars2017 // juli 31, 2018 om 16:23 //

  Zijn visie van het probleem is correct,daar hebben ze de ballen er iets aan te doen,ze doorsturen is één oplossing ,echter dat is het probleem verschuiven.
  Het verschuiven is een probleem op zich maar een veel groter probleem is dat ze hier de ballen niet hebben om ze niet toe te laten.

  De Joodse staat weet wat het zal brengen ,zij zijn bewust van het gevaar ,hier waarschijnlijk ook maar ze willen het niet behandelen.

  De Joodse staat wil het probleem vernietigen als het nog klein is,wij in Europa zitten met een probleem dat te groot is om te vernietigen zonder bijkomende schade….

  Like

 3. Heldere visie van dat parlementslid met dat tikkende tijdbomklokje op de achtergrond. Hier bij ons zijn de deuren open gezet en mogen de cultuurverrijkers ongemoeid onze samenleving naar de kloten helpen.

  Like

 4. En niemand schijnt het sarcasme achter mijn reactie te doorzien. U is nog een hoop te ontdekken.

  Like

 5. Claasje Kater // augustus 1, 2018 om 14:11 //

  Eerst de kraan toe, dan pas dweilen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s