Nieuw

Finse patriot krijgt acht jaar gevangenisstraf in Groot-Brittannië vanwege het bezit van een busje traangas en twee nationalistische stickers

De Fins-Russische Winteroorlog (1939-1940). Toen Stalin het Rode Leger inzette tegen de kleine en onvoldoende uitgeruste Finse strijdkrachten en gigantisch klop kreeg.

De Britse antiterreurpolitie brak de deur van de voormalige Britse soldaat Mikko Vehvilainen open en arresteerde hem. Miko’s vader stierf tijdens de bestorming. Mikko werd veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf wegens het bezit van een busje traangas en twee nationalistische stickers.

In wat het meest lijkt op een justitiemoord werd in september 2017 de nationalist, Finse staatsburger en voormalige Britse soldaat Mikko Vehvilainen gearresteerd en aangeklaagd voor in het bezit zijn van terroristische literatuur, vuurwapens en lidmaatschap van de National Action, die in 2016 werd verboden. De organisatie was sinds die tijd ontbonden, ondanks dat de joodse gecontroleerde tv-zender ITV beweert dat de voormalige leden van de groep nog steeds bijeenkomen en op dezelfde wijze handelen als het verboden maar actieve salfistische jihad-terroristische netwerk Al-Muhajiroun, dat ook in Europa actief is.

Bij de arrestatie bestormde een Britse antiterreurmacht het huis van Vehvilain met een verrassingsaanval door de deur van de woning in te slaan en met getrokken vuurwapens naar binnen te rennen. Mikko’s vader was in huis en de schokkende ervaring veroorzaakte een hartaanval waardoor de vader stierf.

Tijdens het proces in april van dit jaar werd Vehvilainen onschuldig bevonden voor het lidmaatschap van de verboden niet-bestaande National Action. Evenzo was hij onschuldig aan het bezit van Anders Bering Breivik’s manifest waarvoor hij was aangeklaagd, dat voor iedereen op het internet legaal verkrijgbaar is. Hij werd schuldig bevonden aan het bezit van – door de joodse media niet nader genoemde “terroristische publicaties” – twee stickers met nationalistische berichten geproduceerd door de National Action voordat de organisatie werd verboden. Bij de inval werden verschillende vuurwapens gevonden waarvoor Vehviläinen wapenvergunningen heeft en een foto waar hij een zogenaamde nazi groet geeft bij een monument in Finland.

Wat hij niet had gelicentieerd was een busje traangas, dat voor zelfverdediging is wanneer men aangevallen wordt. In het VK vereist het bezit van traangasspray een vergunning. Daarom kon hij, naast de stickers, veroordeeld worden voor het bezit ervan.

De straf voor deze “ernstige misdaden” betekent acht jaar in de gevangenis voor Vehvilain. Vehviläin’s advocaat Pavlos Panyai, vertelde de rechtbank dat er “geen twijfel is dat hij een racist is”, maar dat het op zich niet strafbaar is om over dergelijke denkbeelden te beschikken.

– Ik heb geen enkel misdaad begaan. Ik word gearresteerd omdat ik een patriot ben, vertelde Vehvilainen zijn vrouw toen hij werd gearresteerd.

Het politieke vonnis houdt in dat de vrouw van Vehvilain en hun drie kinderen acht jaar lang niet bij hem mogen zijn.

Bron:

https://www.bbc.com/news/uk-wales-mid-wales-43756623

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Finse patriot krijgt acht jaar gevangenisstraf in Groot-Brittannië vanwege het bezit van een busje traangas en twee nationalistische stickers

 1. syberspees // juli 31, 2018 om 17:31 //

  1 woord: Apezuur

  Like

 2. paulzwueste // juli 31, 2018 om 17:43 //

  Die Engelse Insel-Affen zijn altijd al waanzinnig geweest, maar het loopt de laatste tijden wel de spuigaten uit!

  Like

 3. Totaal doorgedraaide rechtsorde,een moord doet een maand als je gekleurd ben of zwart, een BLANKE krijgt acht jaar voor een spuitbus met traangas en wat vrijheid van menings uiting zou moeten zijn terwijl dat Engelse koningshuis uit BANDIETEN BESTAAT die MOORD niet uit de weg gaat.

  Like

 4. De rechter die dit vonnis bedacht heeft, wordt hopelijk nog eens ter verantwoording geroepen.

  Like

 5. dacht dat mijn laatste comment hier vrij netjes was, maar is weg gemodereerd

  Like

 6. Piet Karbiet // augustus 1, 2018 om 16:49 //

  F*cking unbelievable!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s