Nieuw

Finse asielactiviste doet een Zweedse en probeerde vliegtuig te stoppen met uitgewezen migrant – werd door de politie het vliegtuig uitgezet

Aino Pennanen werkt volgens Yle als juridisch directrice van de Finse Milieupartij. Dinsdag probeerde ze een vliegtuig met bestemming Berlijn tegen te houden om van het vliegveld in Helsinki op te stijgen, omdat er een of meer migranten met het vliegtuig zouden worden uitgewezen.

Volgens de politie heeft Pennanen zich schuldig gemaakt aan een overtreding, maar wordt op dit moment niet verdacht van het plegen van een misdaad.

Net zoals Elin Ersson in Zweden verzond Pennanen haar weigering om te gaan zitten rechtstreeks op Facebook uit.

In Finland was echter geen sprake van een tijdelijke afgelaste vlucht en een lange vertraging, maar werd Pennan al snel door de politie uit het vliegtuig verwijderd. Het vliegtuig was slechts tien minuten vertraagd.

Ze vertelt de Finse media dat ze de gebeurtenis niet had gepland en niet wist welk land de eindbestemming van de migrant is.

– We hebben grote problemen in ons systeem. Daarom wilde ik me voor deze persoon opstellen en helpen. Het was geen vraag over de vlucht, het is een probleem in ons rechtssysteem.

Pennan krijgt steun van de woordvoerder van de Finse Milieupartij, die haar “dapper” noemt.

Bron:

https://samnytt.se/finsk-asylaktivist-forsokte-stoppa-plan-med-utvisad-migrant-pa-fordes-av-planet-av-polis/

https://yle.fi/uutiset/osasto/news/finlands_greens_party_legal_officer_kicked_off_plane_for_protesting_fellow_passengers_deportation/10331375

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on Finse asielactiviste doet een Zweedse en probeerde vliegtuig te stoppen met uitgewezen migrant – werd door de politie het vliegtuig uitgezet

 1. En nou niet weer meteen allemaal gaan schreeuwen dat je haar niet zou doen.
  Vraag eerst aan je kleine kameraad tussen de benen wat hij ervan denkt.

  Like

 2. Zulke wijven direct in de cel smijten wegens belemmering rechtsgang.

  Like

 3. tímia // juli 31, 2018 om 23:06 //

  Hahaha. Wat zou je NIET doen Rommel;)
  Ik reageer zelden, maar bezoek de site wel regelmatig en moet ook nu weer smakelijk lachen.
  Leuk…..

  Like

 4. templars2017 // juli 31, 2018 om 23:15 //

  Nah ,het is niet het leuke snoetje dat de dienst uitmaakt ,maar hetgeen in het brein steekt.
  Met de buitenkant alleen ben je niet veel, misschien om een beetje vlugger vergevingsgezind te zijn in sommige gevallen ,maar het is de gestelde daad die maakt waar je voor staat ,niet hoe je eruit ziet.
  Voor mooie helden moet je in Hollywood zijn ,daarbij schoonheid is vergankelijk ideologieën niet.

  Like

 5. Als ik het goed begrijp heb jij liever die slimme lelijkerds?
  Ik voel kleine Rommel beneden heftig nee schudden. Als die kan kiezen dan toch liever die mooie dommertjes.

  Like

 6. Weer zon kutwijf die met de socialistische paplepel is opgevoed wat resulteerd in het nadenk onvermogen. Sorry Rommel maar als ze dom zijn moeten ze zich niet met belangrijke zaken bemoeien.

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 1, 2018 om 01:36 //

  @Rommel
  a) ze is blond dus m.u.v. Claudia Schiffer of Kylie Minogue ben ik dan eigenlijk niet geinteresseerd.
  b) ze is links dus al was het een Claudia of een Kylie, ik wil gewoon ECHT niet dat mijn DNA zich met het hare mengt. (euhm nou goed, er zijn alternatieven …)

  Like

 8. Kylie Minogue omringt zich ook graag met omvolkers:

  Like

 9. Vrouwen moeten zich überhaupt niet met maatschappij-inrichting en dergelijke zaken bemoeien. Daar zijn ze niet geschikt voor.

  We hebben 100 jaar vrouwenstemrecht en kijk wat voor gevolgen het gehad heeft.

  Onze beschaving staat op het randje van in te storten.

  Liked by 4 people

 10. @Fubar // augustus 1, 2018 om 03:38 //

  10000% mee eens!

  Liked by 1 persoon

 11. @Fubar:
  Alles gaat volgens plan, de vrouwen zijn al helemaal geindoctrineerd met slinks gekwezel. Dit gebeurd voornamelijk op de universiteiten. Dat allemaal om de blanke bevolking te reduceren omdat al deze debiele miepen geen vent kunnen krijgen want die lopen er met een grote boog omheen, behalve kleine Rommel natuurlijk, maar die heeft een hele vreemde smaak, kijkt alleen naar uiterlijk.

  https://www.savethemales.ca/001170.html?_ga=2.218638297.1182921949.1513095488-422312564.1510262305

  Like

 12. syberspees // augustus 1, 2018 om 09:14 //

  @fubar
  HEIL FUBAR! HEI! HEIL!
  Ik sta af en toe ook echt versteld van de stomheid waarmee ik door onze eigen “ontwikkelde” vrouwen
  om de oren geslagen word. Als er überhaupt al een argument word gegeven, meestal praten ze elkaar gewoon na. Dit geld natuurlijk niet voor alle vrouwen.

  Like

 13. achterlijke muts van die idiote milieu aktivisten of knuffel clubjes. @Fubar Er zijn nu al te veel vrouwen aan het roer in hoge bestuurlijke functies

  Like

 14. Scrutinizer // augustus 1, 2018 om 10:10 //

  @Fubar
  Juist, maar van zodra cijnskiesrecht wordt vervangen door lineaire democratie (1 man, 1 vote) is er de facto al sprake van socialisme omdat de grote massa der laag- of (on- of contra-) productieven zich via het stemhokje een weg weet te banen in de zakken van productieven.

  Dat resulteert in herverdeleing a.k.a. welvaartstaat en zal stapje voor stapje bij elke verkiezing wat verder gaan (omdat ten einde stemmen te kopen van de grote massa politici almaar meer goodies beloven) tot de boel totaal onhoudbaar wordt en als een kaartenhuisje instort.

  Besef dat het niets slechts hoeft te gaan om handouts (zoals kindergeld) maar dat als van een collectieve voorziening (zoals “gratis onderwijs”) de factuur bij de productieven wordt gelegd, dan is er ook sprake van een netto transfert van netto-betalers naar netto-ontvangers.

  Vrouwen zijn gemiddeld linkser in het politieke spectrum (echter niet allemaal: denk bv. aan Ayn Rand of Margie Thatcher) dus als ook zij mogen stemmen, versnelt dit het proces weliswaar, maar anders waren we vroeg of laat ook wel op dit punt aanbeland.

  Elke econoom die naam waardig (Austrian school dus) kan je uitleggen dat linkse idealen gewoon gedoemd zijn te mislukken en lineaire democratie is op zich al gewoon links tenzij men in de grondwet a) directe handouts (bijstand, WW, AOW, kindergeld, etc.) zou verbieden en b) zou stipuleren dat alles maximaal door de markt gedaan wordt of dat wat de overheid toch doet, gewoon lineair (per gebruik) of lump sum aangerekend wordt (bv. een tolweg per rit) of een vast jaarlijkse bedrag aan rioolrecht en zonder kortingen voor werklozen, voor grote gezinnen, voor ouderen of whatever.
  Als je die restricties niet inbouwt, dan is algemeen kiesrecht gewoon een synoniem voor verzorgingsstaat en dus voor almaar verder uit de hand lopende rekeningen en daarmee voor onvermijdelijke instorting. De enige vraag is dan hoe lang het duurt: sinds WOII zijn we nou al dik 70 jaar bezig in de lage landen dus dat is verbazingwekkend succesvol. Anderzijds zien we o.a. in Griekenland dat het niet altijd zo lang duurt (en overigens zou het zonder artificiele stimulering van QE ook “in het noorden” niet zo lang hebben standgehouden. We spelen nu gewoon artificiele verlengingen van een reeds afgelopen wedstrijd. De instorting is evenwel nabij. Meer dan 3-5 jaar geef ik het niet meer).

  Ik kan me dus ergens wel in uw punt vinden maar beschouw het als geleuter in de marge van een systeem dat sowieso tot falen gedoemd was.
  En eigenlijk kan ik me er dan ook weer niet in vinden want als je voor 60% der mannen het kiesrecht eveneens afschaft en voor de overige 40% der netto betalers, de grootste slachtoffers van afpersing ook meer stemrecht geeft dan andere, wat tot een aardverschuiving in het politieke landschap zou leiden en daarmee in de inrichting van onze samenleving en de staatsfinancien, dan zie ik niet in waarom je vrouwen categorisch zou moeten uitsluiten.
  Volgens hetzelfde criterium zouden zij ook mogen meedoen en dan zou van zelf wel blijken welk percentage van hen nog mag stemmen maar sowieso zouden het dan alleen de productieve zijn en niet de soap- en talkshowkijkende dames wier opinie bestaat uit het napraten van Opera Winfrie en die een “situatie” in een fictiereeks als GTST gebruiken als feitelijk argument in een discussie.

  Onder een cijnskiestelsel mogen wat mij betreft belastingbetalende vrouwen zeker meestemmen en buitenlanders eveneens: d.w.z. de Indische IT-er die maandelijks veel bijdraagt aan het systeem, maar uiteraard niet degene die hier alleen maar kostenpost is (die zou hier onder een cijnskiesrecht vermoedelijk nooit gekomen zijn immers de belastingbetalende stemgerechtigden zouden nooit ingestemd hebben met allerlei gratis voorzieningen waar uitvreters op afkomen). Kortom de buitenlanders die je nog zou hebben, zouden alleen nog de productieven zijn (zoals telecom-Chinezen van Huawei) en waarom zouden die niet mogen stemmen? Ik zou liever hebben dat hoogbetaalde Chinezen en Indiers mogen stemmen dan dat de autochtone familie Flodder mag stemmen (en voor de pvda kiest m.h.o.o. uitkeringen).

  Like

 15. oooocchhhhhhhhhhhhhh , regelmatig zit je dan op een feesie , en je hoort dat “”kwek, kwek, bijenkorf “” kwek kwek, nieuwe schoenen “” dungelman “” kwek kewk kwek , lijnbaan , kwek kwek kwek, EN DAN OPEEN , ZEGT ZO , PRATENDE DOOS IETS LUIDS, en dan denk ik “”IK HOOP DAT DIT NIET DIE VAN MIJ WAS , ongelofelijk maar ja, het is trouwens wel een dure manier om je sokken te laten wassen, huggie doe die kleine Rommel, danwel rommeltje de groeten

  Like

 16. Scrutinizer // augustus 1, 2018 om 01:36 //
  Exact!
  Kortom; Never stick your dick in crazy!

  Like

 17. ieznogoedh // augustus 1, 2018 om 13:04 //

  n Finland was echter geen sprake van een tijdelijke afgelaste vlucht en een lange vertraging, maar werd Pennan al snel door de politie uit het vliegtuig verwijderd. Het vliegtuig was slechts tien minuten vertraagd.

  Grote fout van de Finse politie.
  Eerst opstijgen dat vliegtuig en dan boven de Oostzee die muts helpen uitstappen.

  Maar …. het geeft wel heel mooi aan wat er mankeert aan het denkvermogen van de meeste Duitsers.

  Like

 18. Scrutinizer // augustus 1, 2018 om 14:23 //

  @Axel,
  Ja, of kies voor een andere “insteek” 😉

  Like

 19. Kunnen jullie dan noch een meissie krijgen? Rommel is een meisje geweest, neemt misschien iets te veel mannelijke hormonen in, discussie daalt tot laag niveau hier. Dat vind ik jammer.
  Respect voor de vrouw als moeder, of non maar die zijn er bijna niet meer Welterusten

  Like

 20. Scrutinizer // augustus 2, 2018 om 17:59 //

  @Merel
  We bekritiseren hier ook het regeringsbeleid zonder dat we zelf wetten kunnen maken.
  Kortom, ook de bespiegelingen over dames zijn louter hypothetisch.
  Ik heb ruim 10 jaar geleden ooit mijn ziel verkocht aan een dame en ben haar daadwerkelijk trouw als een hond.
  Maar zoals je weet: a dirty mind is a joy forever 😉
  Dus zeker op warme dagen moeten we wel eens stoom afblazen.
  Rommel’s opening shot is dan het hek van de dam dat de rest doet mijmeren…

  Like

 21. Zoals mijn wandelend seksleven zegt:
  Buiten honger krijgen en thuis komen eten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s