Nieuw

EU tolereert genocide in Zuid-Afrika

70.000 op gruwelijke wijze vermoordden mannen, vrouwen en kinderen omdat ze een blanke huid hebben en land bezitten. Dagelijks komen er nieuwe slachtoffers bij en ook de zwarte werknemers van de boeren blijven niet gespaard.

Zodra de zwarte moordenaars de families hebben uitgeroeid, worden de boerderijen overgenomen door de nieuwe “eigenaars” en binnen korte tijd geruïneerd. Dit alles gebeurt met de toestemming van de Zuid-Afrikaanse autoriteiten.

Nu heeft zelfs het Hooggerechtshof beslist dat de onteigening van blanken zonder compensatie legaal is. De absurde rechtvaardiging is het herstel en de teruggave van het “gestolen” land. Absurd omdat het land nooit van de moordenaars is geweest.

De Boeren

In het midden van de 17e eeuw emigreerden vooral Nederlanders, maar ook Fransen en Duitsers naar de zuidpunt van Afrika en vestigden zich daar permanent. Zij stichtten Kaapstad en andere steden, vestigden zich op het platteland en legden de basis voor een functionerende landbouw.

De inheemse bevolking waren de Bosjesmannen, die in afzondering leefden in kleine dorpsgemeenschappen in de uitgestrekte bossen. Dit veranderde natuurlijk toen negerstammen uit het noorden binnenvielen. Vanaf dat moment werd de geschiedenis eeuwenlang gekenmerkt door oorlogen en onrust.

De nakomelingen van deze stammen zijn de moordenaars van vandaag. De Boeren slaagden erin onderlinge eenheid te creëren en ze zegevierden dus met succes tegen alle aanvallen. Tot slot werd de Republiek Zuid-Afrika opgericht.

De Boeren zelf zien zichzelf niet als Europeanen, maar hebben door de jaren heen hun eigen identiteit gecreëerd. Ze omschrijven zichzelf natuurlijk als Afrikanen en hebben in Afrika een eigen taal ontwikkeld. Lang verhaal kort te maken (een gedetailleerde historische beschrijving zou buiten het bereik vallen) – een van de weinige succesverhalen van het zwarte continent.

De geest van Mandela is uitgedoofd

De blanke minderheid had een staat gecreëerd die veilig was en op weg was naar welvaart: 170 moorden werden in 1967 landelijk geteld, nu zijn het er 25.000 per jaar. Natuurlijk heeft ook de zwarte meerderheid geprofiteerd van de stabiliteit en welvaart: toegang tot onderwijs, werkgelegenheid, gezondheidszorg en veiligheid zijn slechts enkele voorbeelden.

Apartheid (rassenscheiding) werd echter in de grondwet opgenomen, wat logisch leek vanuit het oogpunt van die tijd, omdat men zag wat er na het einde van het koloniale tijdperk van andere Afrikaanse staten terechtkwam. De Boeren zagen zichzelf echter niet als koloniale meesters, maar als een Afrikaans deel van de bevolking dat de staat opbouwde en ontwikkelde.

De sleutelrollen van de macht in de politiek en het bedrijfsleven waren voorbehouden aan blanken. Deze rassenscheiding bestond echter op alle gebieden van het dagelijks leven; op scholen, in parken, in het lokale verkeer en zelfs op parkbanken werd een strikte rassenscheiding voorgeschreven.

De laatste blanke president van Zuid-Afrika, Willem de Klerk, reageerde te laat en te aarzelend. Het ANC en de marxistische Mandela kwamen zo aan de macht. De Klerk en Mandela ontvingen de Nobelprijs voor de Vrede 1993 voor het overwinnen van de apartheid. Maar dit was het begin van het verval van de staat.

Maar Mandela was geen gek en wist wat het zou betekenen om de hoekstenen van de staat te vernietigen – één blik op Zimbabwe (Rhodesië) was genoeg. Na zijn dood braken echter alle dammen en begon een ongekende reeks moorden. Zijn opvolgers zijn corrupte en incompetente moordenaars, die het land kapot maken.

EU weigert – Rusland en Australië helpen

Naar aanleiding van de genocide in Zuid-Afrika zijn eerder dit jaar vertegenwoordigers van de bedreigde minderheid naar Brussel gereisd in de hoop op steun van de EU. Ze werden zelfs niet gehoord, laat staan geholpen door de linkse eurocraten.

Deze mensen passen niet in het wereldbeeld van Brussel en Berlijn: ze zijn geen moslims, ze zijn blank en christelijk. Tienduizenden van hen worden afgeslacht, maar dan door zwarten. In een dergelijk scenario is gewoon niet voorzien, het mag niet bestaan, dus het wordt verzwegen. Wat een schande!

In ruil daarvoor maken ze zich uiteraard wel zorgen over de islamitische moordbendes van de Rohingya, stateloze terroristen die Zuidoost-Azië terroriseren. Er worden speciale bijeenkomsten georganiseerd in het Europees Parlement en ook in de Duitse Bondsdag, en men deinst er niet voor terug om de regeringsleidster van Myanmar en Nobelprijswinnares, Kyi, te veroordelen, omdat zij het land en de mensen tegen deze hordes beschermt. Zuiver racisme!

Er is echter hoop dat de blanke Afrikanen in ieder geval hun leven kunnen redden en in de toekomst in veiligheid kunnen leven. Rusland en Australië hebben hun zonder probleem asiel aangeboden. De leugenpers en de systeemlakeien blijven natuurlijk stil. Laten we hopen dat er zoiets als gerechtigheid bestaat en dat ze op een gegeven moment ter verantwoording zullen worden geroepen voor hun daden!

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/07/eu-duldet-genozid-in-suedafrika/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on EU tolereert genocide in Zuid-Afrika

 1. 1) Zijn er al 70.000 blanken Boeren vermoord sedert Mandela de macht overnam met zijn Bantoe Afro stam en zijn eigen Afro stammen dictatuur vestigde?? Ja, dit is vreselijk, nooit een woord hierover in de linkse, politiek correcte, anti blanke mannen media in Nederland, schandalig gewoon.

  2) Beste is vreedzame protestmars organiseren in heel Europa hiertegen, dit zijn racistische moorden, en wie dit ontkent is zelf racist en principeloos. Een harde felle briefactie naar media, politiek, politici door alle Pro White Race activisten in heel Europa of Internationaal is beste nu.

  3) Een vrouw uit Congo heeft mij alles verteld over de bittere onderlinge discriminatie van negers in heel Afrika, en hoe zij elkaar kapot maken. Negers zijn ook gewoon normaal intelligent, en niet dom, nee, zij kunnen hierom ook keihard discrimineren en crimineel zijn of zelfs meedogenloze Afro fascist. Ik ken negers heel goed.

  4) Idem dito nu in Suriname, Guyana, Fiji, Mauritius, Trinidad, enz allemaal vernietigde landen door de (grotendeels gemengde) zwarte bevolking daar zelf, deels neger, deels zwarte Hindoe rassen. Dit (onoplosbaar) probleem oplossen is hoofddoel nu van project FB SS. Indiase leger zal moeten assisteren.

  5) Ja minister Blok heeft 1000000000 procent gelijk, gemengde landen, ook puur zwarten gemengd, dit gaat bijna altijd mis, een uitzondering is Singapore, maar daar worden negers en arme, lagere arabische moslims keihard geweigerd.

  6) Patronen van onderontwikkeling bij de gekleurde neger en Hindoe rassen kan je op geen enkele wijze doorbreken, vooral omdat het zuiver genetisch is, dit is dus wat ik in de praktijk zelf heb gezien hier in Nederland, en dat is ons hele nationale Multikukeluku rassen drama nu.

  7) NOOT: ik haatte negers vroeger, ok eerlijk is eerlijk, ben uit Hindu Jugend, kwatta SuriKoelie apen divisie 1985, maar nu ben ik 52 en heb ik meer kennis gekregen, veel geleden, oud, alleen op de wereld, ongeneeslijk zIek, dus ik zal niet oud worden, en daarom handel ik tijddynamisch in MESTIC universe, puur Hindoe fundamentalistisch. Mijn negerhaat is nu bijna verdwenen, maar ik ken dit PRE Kali Yuga Intel Apen Ras heel goed en het hele nieuwe ingenieurs model levert totaal nieuwe inzichten met bijbehorende futuristische oplossingen. Mijn eigen Hindoe ras is ook PRE Kali Yuga, dus het bestond al voordat Kali Yuga begon, na de verdwijning van Shri Krishna, ruim 5000 jaar geleden in Aryawart, oude India.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // juli 31, 2018 om 21:35 //

  Dit is echt bizar e.u moet zich diep schamen

  Liked by 2 people

 3. 36 jaar geleden in Suriname heb ik zelf gezien met eigen ogen hoe negers de blanke mannen aanvielen en mishandelden of uitscholden en de politie deed hier niets tegen. Ook hindoe mannen werden toen flink gediscrimineerd en bedreigd of in elkaar geslagen door de negers van bouterse na zijn coup van 1980 en nu is Suriname dus een echte domme KOELIE/ Neger Apen staat geworden.

  VOL=VOL ok Respect voor wijlen profeet drs Hans Janmaat. Ik geef hem gelijk en heb zijn toespraken vroeger ook persoonlijk bijgewoond en rapport opgemaakt voor mijn prive onderzoek als semi illegaal in Nederland om zo het politiek krachtenveld hier te begrijpen.

  Nu grenzen sluiten voor al deze wilden uit India, afrika, zuid amerika, Midden Oosten is wijzer en intelligenter. Maak investerings potje met Europese ondernemers om daar kampen te bouwen en laat hun daar maar zelf werken en hun leven bouwen.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // juli 31, 2018 om 23:28 //

  De enige wijze om iedereen ,maar dan ook iedereen in het harnas te krijgen is als het openlijk en op grote schaal verkeerd gaat ,zo groot dat de doofpot media het niet meer kan verzwijgen ,het zal dan jammer genoeg al veel te laat zijn en de media zal geen rol van betekenis meer hebben,de rest van de institutionele overheden ook niet meer……

  Liked by 2 people

 5. Scrutinizer // augustus 1, 2018 om 01:24 //

  @Templars,
  Het is pas voor iedereen zichtbaar als het dichtbij huis is.
  Mensen zullen pas massaal ontwaken als een naast familielid het slachtoffer wordt, dan wel een buur of goede vriend of een collega die plots niet op het werk verschijnt wegens, in het ziekenhuis vechtend voor zijn leven.
  Het ontwaken zal pas komen als er al een hoop leed geleden is, dat echter vermeden had kunnen worden als mensen alt-blogs hadden gevolgd i.p.v. voetbal, soaps of linkse talkshows.

  Liked by 2 people

 6. miaauw Scrutinizer,
  ja gelijk heb je.

  uit mijn geheugen: in 1993 zag ik in de trein hoe vier negers een blanke man gingen uitschelden en bedreigen, echte blankenhaters, gewoon zomaar zonder enige aanleiding.

  En gedurende mijn hele jeugd in Suriname heb ik altijd overal meegemaakt hoe blanke mannen toch gehaat en gediscrimineerd werden door de negers en Hindoes. Er was geen artikel 1 en 7 daar in dit zwartenland die deze rassendiscriminatie wettelijk kon bestraffen.

  Er zijn genoeg gevallen nu bekend in heel Europa waarbij blanke mannen en vrouwen om hun blanke afkomst bruut zijn mishandeld, en zelfs verkracht door negers ea kleurlingen en islamieten.

  De vraag is: wanneer zal de emmer vol zijn voor alle blanken in heel Europa?? Dit gebeurde al vroeger in veel Europese landen, na crisis perioden, met hongersnood, rampen, epidemieen en bloedige invasies. Denk aan de laatste Kruistochten.

  De Alt blogs moeten massaal gelinkt worden op alle Pro White Race sites, FB pages, wordpress blogs, enz. en ook in openbaar. Is er ergens een lijst op internet??

  Moeilijk vraagstuk zeg, arme domme negers zijn zo zielig en superlekker in bed, jammeren die linkse blanke meiden altijd. .Waarom worden negers altijd positief gediscrimineerd, om politiek correct te blijven???

  Liked by 2 people

 7. Allemaal correct ,waarom worden de feiten die gebeuren nooit vermeld? omdat ze het verdorie goed weten dat dan de pleuris kan uitbreken ,als de media dezelfde aandacht zou geven als het hier bv. gebeurd dan zouden er veel meer protesten komen vanwege wakker worden.
  Het zou heel snel een totaal ander beeld geven als hetgeen nu wordt opgehangen ,zoals Scrutinizer reeds zei ,er wordt teveel rommel aangeboden die een vals gevoel van welvaert en een niets aan het handje zijnde omgeving in stand houd.

  De echte situatie is al veel verder het konijnenhol in gevorderd dan de meesten beseffen,nu wordt de ellende verborgen gehouden door media ,regeringen ,linkse invloeden en noem maar op.
  Voorlopig is het lijden in stilte ,niet alleen hier maar in heel Europa , het probleem met alt blogs te linken aan boven vernoemde sites is dat er censuur kan komen en dan is er niets meer ,ook dat is een wapen van de tegenstanders ,ze kunnen iedereen de mond snoeren als ze willen.

  Zeker dingen als fb zijn te vermijden als de pest ,is een volledig links apparaat,dus wordt het alternatieven zoeken……

  Like

 8. Duchesne // augustus 1, 2018 om 16:33 //

  Het enige wat ieder die vrijheid en leven lief heeft moet zoeken is de middelen om zichzelf en famillie te beschermen, want dat is waar het op zal eindigen, op puur geweld.
  Poliitek en overheid zullen enkel de belasting inning beschermen, en dan ieder voor zich stil verdwijnen of smeken om te mogen dienen. Voor hun veranderd er niet zoveel.
  De vraag is, hoe ver laat iemand geweld groeien? Tot iemand anders het probleem oplost? De oplosssing zit erin de collaborateurs en de corrupte verraderste stoppen, zoals je de gaten in een boot eerst dicht voor dat je het watereruit gaat pompen.

  Train jezelf maarop het verlaten van menselijke normen en waarden, want dat is je enige kans op overleven. Die ander, die had ze nooit….

  Like

 9. Duchesne zei, “Train jezelf maarop het verlaten van menselijke normen en waarden”
  Daar wen je sneller aan dan de meesten zich kunnen voorstellen, lijkt me niet zozeer iets wat je kan trainen maar gewoon moet meemaken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s