Nieuw

70-jarige Zweedse vrouw slachtoffer geworden van overval-verkrachting

Foto ter illustratie. Pixabay.

Een bejaarde vrouw zou maandag in een bosgebied in West-Zweden blootgesteld geweest zijn  aan een overval-verkrachting. De 70-jarige vrouw zou zich volgens de politie niet goed voelen.

Maandagmiddag werd de politie gewaarschuwd voor een verkrachting in een kleinere gemeente in West-Zweden.

Aanvankelijk was er geen enkele aanwijzing over de precieze plaats van de verkrachting, maar op dinsdag lijkt het te gaan om de gemeente Tanum in Bohuslän.

De vrouw zou alleen ter plekke moeten zijn geweest toen ze werd aangevallen door een man.

Volgens Bohuslänningen is het slachtoffer een 70-jarige vrouw.

– Op de plaats van het delict is als gevolg van een misdrijf dat daar is gepleegd, een verdenking van verkrachting, momenteel een onderzoek gaande. Aangezien de kwestie gevoelig ligt, zal ik er vandaag niets meer over zeggen, zei Peter Adlersson, politiewoordvoerder van regio west, tegen de GT op maandag.

Volgens Göteborgs-Posten is de oude vrouw tijdens de verkrachting gewond  geraakt en wordt in het ziekenhuis verzorgd. Om wat voor verwondingen het zich handelt wil de politie echter niet zeggen. Volgens de politie betreft het hier een “gevoelige situatie”.

Politierechercheur Lasse Ström bevestigt in de krant dat het zich om een verkrachting handelt. Op de vraag of het zich om een mishandelingsverkrachting handelt, antwoordt hij:

– Ja.

Op dinsdagochtend is de politie zich nog steeds geheimzinnig over het voorval:

“Wat betreft de gerapporteerde verkrachting gisteravond in West-Zweden is er niets meer te zeggen. Er is geen verdachte gearresteerd. Voor het slachtoffer wordt goed gezorgd. Als er meer informatie naar boven komt zal de tekst worden bijgewerkt”, schrijft de politie op zijn website.

“Zij voelt zich niet goed,” zei Hans Lippens, politiewoordvoerder politiewoordvoerder van regio west, over de staat van het slachtoffer, aan SVT.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on 70-jarige Zweedse vrouw slachtoffer geworden van overval-verkrachting

 1. “Ze voelt zich niet goed” ,hoe zou dat komen? al eens iemand na een dergelijke daad vrolijk weten verder huppelen?
  En dan die geheimzinnigheid ,waarom ?
  Weerom meer vragen dan antwoorden….

  Like

 2. En uiteraard weer geen signalement vermelding. Wanneer dat verzwegen wordt weet je al uit welke hoek het kwam.

  Like

 3. Het is als in dat andere voormalige socialistische paradijs, het oude DDR, waar mensen hun voornaamste informatie haalden uit wat niet geschreven werd.

  Like

 4. Yvonne // juli 31, 2018 om 17:52 //

  Alles wat een hart heeft wordt verkracht,zwangere geiten tot ze dood zijn aan toe
  Vroeger bij 1 of ander mensensoort rukten ze duizenden mannen de vijanden hun hart uit ze stonden in rijen als het hart eruit was werden ze van die hoge tempel gesmeten, zo barbaars zijn wij westerlingen ( nog ) niet maar dit soort mensen heeft geen hart dus dat scheelt weer om het eruit te rukken
  Woest wordt ik van deze berichten

  Like

 5. Over signalement gesproken, heeft iemand hier enige info over de achtergrond van de fietskettingverkrachter van die studente? Na stilzwijgen in de media is het enige wat nu bekend is gemaakt: ‘een 21 jarige Rotterdammer’.
  t

  Like

 6. Was een getintiër, hebben we ook gemeld.

  Like

 7. Jack vanderVeen // juli 31, 2018 om 23:56 //

  Het DNA van die zwarte lul zit reeds lang met naam en toenaam in de databank bij politie/justitie. Dus kwestie van even een uitstrijkje bij deze vrouw en enkele dagen geduld.

  Like

 8. Ik vind de politie in het algemeen te walgelijk voor de naam politie!
  Het zijn Kafirs in opdracht van de islam en de uitvoerende machten als de NL overheid die de islam al bedienen.
  Woest wordt ik als ik zo,n ‘woordvoerder ‘ zie of hoor kronkelen om maar geen woordje in de richting van de beschermde soort te gebruiken, DE ISLAM, DE MOSLIM!! het slachtoffer voelt zich niet goed!!???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s