Nieuw

17-jarige man verdacht van moord op 13-jarig meisje in Noorwegen

Een 17-jarige jongeman is gearresteerd op verdenking van de moord op de 13-jarige Sunniva Ødegård in Noorwegen. De politie zei dit op een persconferentie volgens Noorse media.

De 17-jarige ontkent de beschuldigingen, maar geeft toe dat hij ter plaatse was, zei openbare aanklager Herdis Traa volgens Adresseavisen.

“Ze komen uit Varhaug en behoren tot dezelfde leeftijdsgroep, maar we weten niet of ze met elkaar bekend zijn”, verklaarde ze.

Sunniva Ødegård werd dood gevonden in de buurt van haar huis in Varhaug, ten zuiden van Stavanger, de nacht tussen maandag en dinsdag.

Bron:

https://www.adressa.no/nyheter/innenriks/2018/07/31/Drapssiktet-17-%C3%A5ring-framstilles-for-varetektsfengsling-17225304.ece

17-åring gripen misstänkt för mord på 13-årig flicka i Norge

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on 17-jarige man verdacht van moord op 13-jarig meisje in Noorwegen

 1. De politie heeft het over «een noors staatsburger», en dat betekent in de regel dat het geen etnisch noorse jongen was. Circa 10 kilometer van waar het kind gevonden werd {vlak bij het ouderlijk huis) is een asielzoekercentrum voor «kinderen», maar we wachten af…….

  Like

 2. Hij is etnisch noors.

  Like

 3. polderboy // augustus 1, 2018 om 17:49 //

  Mijn noors is niet echt up-to-date en ik geloof best dat 13jarigen al vroeg ongesteld kunnen raken enzo maar, blijkt er ook niet wat noorse kritiek op het ouderlijk gezag?
  Wat is het nut van het sexualiseren van jonge meisjes, pubertijd is een ook een groeifase. Waardeloze ouders, waardeloos zweden, waardeloze zweden, waardloze autoriteit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s