Nieuw

‘Zweedse’ moeder veroordeeld voor verkrachting van haar dochter – geeft de schuld aan “zwarte magie”

Foto: Voodoomarkt in Lomé, Togo. Bron: Wikimedia. Auteur: Dominik Schwarz.

Een moeder uit Uppsala is nu veroordeeld tot meer dan drie jaar gevangenisstraf, onder andere wegens verkrachting van haar dochter.

Een 30-jarige vrouw in Uppsala is veroordeeld tot drie jaar en zes maanden gevangenisstraf voor veelvoudige seksuele mishandelingen op haar toenmalige 10-jarige dochter. Volgens het vonnis heeft de vrouw zich schuldig gemaakt aan verkrachting en kinderpornografie door haar dochter seksueel te mishandelen en te filmen.

De misdaden kwamen aan het licht omdat een man waar de vrouw een relatie mee had de biologische vader van het meisje waarschuwde. Die nam op zijn beurt contact op met de politie.

De dochter zou het er moeilijk mee moeten hebben gehad om te vertellen waar ze aan was blootgesteld, maar ze bevestigde dat ze “akelige foto’s” had gezien en dat de moeder “akelige dingen” bij haar had gedaan.

De moeder ontkent echter de misdaden. Ze zegt onder andere dat ze “nooit van plan is geweest en niet weet dat ze de misdaden zou hebben gepleegd”. Dit onderstaaft ze met de verklaring dat ze tijdens de misdaden blootgesteld is geweest aan “zwarte magie of een vorm van hypnose”.

De vrouw moet ook bijna 200.000 SEK (20.000 euro) aan smartengeld betalen. De officier van justitie, Pontus Melander, had echter een gevangenisstraf van ten minste vier jaar geëist en heeft nog niet beslist of tegen het vonnis beroep zou worden ingesteld.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/mamma-doms-for-valdtakt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on ‘Zweedse’ moeder veroordeeld voor verkrachting van haar dochter – geeft de schuld aan “zwarte magie”

 1. templars2017 // juli 30, 2018 om 22:59 //

  De wereld is aan het zot worden ,of beter de soort die er op loopt en wij als beschaafd aanzien….

  Like

 2. Zag ik toevallig net:

  Like

 3. Bij hoofdpijn een wasknijper aan je oorlel vast knijpen.
  Dat helpt dan weer wel. Echt waar.
  Is al eeuwenlang een familiegeheim bij ons. Dat ik na lang wikken en wegen toch besloten heb met jullie te delen. Probeer het maar is. Bij stevige hoofdpijn twee wasknijpers.
  Maak meteen een selfie voor ons.

  Liked by 1 persoon

 4. Scrutinizer // juli 31, 2018 om 00:49 //

  @Rommel
  Serieus?
  Als je een soort migraine aanval hebt, helpt volgende wel: drink hete zwarte koffie met een halve citroen erin uitgeperst.Smaakt vies maar is bijzonder effectief. Drink het uit, ga even op je rug op bed rusten en binnen het kwartier is je migraine voorbij.
  De vrouw van 1 van mijn beste vrienden had jarenlang 3x per week migraine aanvallen die urenlang aanhielden. Dit belemmerde haar studies en later haar werk.
  Sinds ik hen bovenstaande onthulde is haar leven compleet veranderd.
  Zelf heb ik het van mijn tante. Het hielp haar. Het hielp ook mij en ik ben blijals ik met de tip anderen kan helpen.

  Like

 5. “Serieus?”
  EG

  Like

 6. trebor2110 // juli 31, 2018 om 19:27 //

  De rechter begrijpt ”zwarte magie ” niet .

  Like

 7. Moeder gewoon viese lesbies en zwarte magie de schuld geven.Ja ja zo kom je weg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s