Nieuw

Viktor Orbán: “De dagen van de Europese Commissie zijn geteld”

Foto: Viktor Orbán. © Kremlin (CCO Public Domain)

Hongarije – De Europese Commissie heeft medio juli inbreukprocedures tegen Hongarije ingeleid. Hongarije is echter niet van plan toe te geven aan de druk vanuit Brussel. Viktor Orbán met het oog op de EU-verkiezingen: “Het goede nieuws is dat de dagen van de Europese Commissie zijn geteld”.

De Europese Commissie heeft medio juli een inbreukprocedure tegen Hongarije ingeleid. Volgens Brussel zijn zowel de wijziging van de Hongaarse grondwet als de zogenaamde “Stop-Soros”-wetten – die door een grote meerderheid in het Hongaarse parlement zijn aangenomen – in strijd met de EU-wetgeving. De Europese Commissie beschouwt de nieuwe wetten en de grondwetswijziging als een schending van de rechten van asielzoekers. Ook de criminalisering van NGO’s die illegale immigranten helpen, is volgens de Europese Commissie niet in overeenstemming met het EU-recht. Hongarije heeft nu twee maanden de tijd om zich aan te passen aan de wil van Brussel, anders bestaat het risico dat er een rechtszaak wordt aangespannen bij het Europees Hof van Justitie.

Hongarije is echter niet van plan om toe te geven aan de druk van Brussel. Hongarije verdedigt – in tegenstelling tot Brussel – de veiligheid van de Europeanen, zei minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjjártó volgens de Hongaarse pers. Hongarije beschouwt de migratiekwestie als een veiligheidskwestie. Hongarije zal zich confronteren met de juridische confrontatie met Brussel, aangezien de veiligheid van Hongarije voor de Hongaarse regering de eerste prioriteit is.

Zoals nog steeds, omschreef een woordvoerder van Fidesz de Europese Commissie als de marionet van George Soros. De Europese Commissie zou George Soros opnieuw verdedigen en probeert niet voor het eerst druk uit te oefenen op Hongarije in de geest van zijn netwerk. Volgens een woordvoerder van de Fidesz-partij proberen het Soros-netwerk en zijn Brusselse bondgenoten Hongarije nog steeds te overspoelen met migranten.

Viktor Orbán zei in een radio-interview op 27 juli: “Het goede nieuws is dat de dagen van de Europese Commissie geteld zijn. Orbán verwees naar de vervanging van de Commissie, die samen met de EU-verkiezingen in mei 2019 zal plaatsvinden. Het huidige proces tegen Hongarije was daarom voor hem niet van belang, omdat Hongarije tot mei kon wachten.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/30/viktor-orban-die/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Viktor Orbán: “De dagen van de Europese Commissie zijn geteld”

 1. Was het maar zo een feest. Maar als de Euro sceptici gaan winnen frauderen ze wel om toch aan de macht te blijven. Of ze verzinnen zaken a la Putin.

  Like

 2. We zijn de klos ,hoe je het draait of keert .
  De Hongaren hebben het in de smiezen ,wij blijkbaar niet ,toch niet die gene die nog slapen.
  De vloedgolven die vanuit Spanje gaan in Europa binnenlopen zijn een niet in te schatten risico.Het zal het probleem alleen maar vergroten eens ze in Frankrijk zijn dan hebben ze daar genoeg medevluchtelingen die hen gaan tonen hoe het moet ,rekening houdend met de verklaring an de senaat dat het veiligheids apparaat op imploderen staat geeft geen zeer hoopvolle perspectieven.

  De kortste weg ligt door Frankrijk naar Duitsland,maar ook België en Nederland liggen op die as,dus mogen we allemaal ons deel van de ellende verwachten…..
  Er is geen enkel land die dergelijke influx daadwerkelijk kan behandelen,die lui trekken zich van de heersende regels niets aan , analfabeten ,zonder papieren, geen talenkennis hebbend buiten hun eigen koeterwaals ,wat moet je er mee ,ze terugsturen? waarmee? Europa is kapot bespaard op veiligheid zowel in mensen als in middelen.

  Het is goed mogelijk dat ze de grootsteden of stedelijke gebieden gaan gebruiken om zich te bevoorraden en dan terug verder te trekken ,hier komt enkel ellende van.

  Het is een volksverhuis van afrika naar Europa met instemming van de elite ,die eist dat de bevolking zwijgt en doet wat ze verplicht worden te doen ,vreemdeling worden in eigen land.

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // juli 30, 2018 om 17:15 //

  Hongarije kan zich ten alle tijden beroepen op het Recht van Zelfbeschikking zoals vastgelegd in het Handvest van de Verenigde Naties.
  Als de nationale eenheid in gevaar komt plus de scheiding tussen Kerk en Staat en dat gaat gebeuren bij het toelaten van vele moslims, dan heeft men het volste recht daar niet aan mee te werken.

  De Europese Commissie bestaat uit een stel fossielen die de huidige tijdgeest niet willen of kunnen begrijpen en die worden omgekocht door George Soros. Een sinister figuur die met miljoenen, zo niet miljarden euro’s de invasie financiert vanuit Afrika en het Midden-Oosten.

  Het toelaten van ongelimiteerde aantallen moslims betekent in de praktijk het ontstaan van moslimenclaves, een aanslag op de verzorgingsstaat, een toename van de criminaliteit in alle mogelijke vormen en het niet geringe risico op terreuraanslagen.

  De leden van de Europese Commissie weten dit donders goed en toch willen ze hun zin doordrijven d.m.v. intimidatie, chantage en die z.g. inbreukprocedures die niets zullen opleveren behalve een definitieve opheffing van de EU in zijn huidige vorm en samenstelling.
  Want Hongarije staat niet alleen met zijn door de praktijk bewezen standpunten t.a.v. de mosliminvasie waarbij de nationale veiligheid ernstig gevaar loopt.

  Op welk mandaat kunnen die fossielen zich eigenlijk beroepen: de steun van Angela Merkel, de meest gehate vrouw in geheel Europa. Plus een verzameling volgevreten bureaucraten en technocraten in Brussel die menen de macht in handen te hebben.

  Tijdens de vorige Bezetting had men het voortdurend over een Bijltjesdag waarbij de landverraders hun verdiende loon zouden incasseren.

  Als we zelfs op onze stranden worden geconfronteerd met invasietroepen al of niet uitgerust met vlammenwerpers dan wordt het hoog tijd de verantwoordelijken te vervangen. In eerste instantie via de democratische weg en anders in het geval van grootschalige stembusfraude met andere middelen.

  De toekomst van Europa staat op het spel en liever strijdend ten onder dan te leven in een Islamitisch Kalifaat.

  Liked by 3 people

 4. @Horatius prima verhaal. We zijn in oorlog maar bijna niemand wil het zien. De geschiedenis is een cyclus waar men kennelijk niets van wil leren.

  Like

 5. tim pietersen // juli 30, 2018 om 17:40 //

  misdadigers zijn het
  ander nieuws:

  Like

 6. Jack vanderVeen // juli 30, 2018 om 17:43 //

  Lees ik dat goed hierboven “de rechten van illegalen (en andere criminele vluchtelingen)” of vertaal ik nu te vrij?

  Like

 7. Flying_Dutchman74 // juli 30, 2018 om 18:21 //

  Horatius perfect weergegeven.
  Deze text zou Ome Geert moeten voorlezen in de 2e kamer.
  Misschien worden dan een paar van die randdiebielen wakker.
  Maar ik betwijfel het….
  Ga vooral door met deze scherpe analyses.

  Like

 8. syberspees // juli 31, 2018 om 14:19 //

  HEIL ORBAN, HEIL! HEIL!

  Like

 9. Syberspees?! Ik geloof dat jij het niet goed gelezen hebt?
  De enige dictator hier is de EU commissie di andere nationaliteiten HUN wil opleggen.
  Dus HEIL JUNCKER is meer op zijn plaats en of daarbij, HEIL Soros een in Amerika wonende Hongaar die met zijn geld nu een heel continent omkoopt om wraak te nemen op zijn geboorte land, enkel en alleen omdat dat land niet buigt voor Soros wil.
  Dus even doordenken kan geen kwaad hoor!

  Like

 10. Marcelina // februari 6, 2019 om 11:47 //

  Tweederde van de brusselse parlamentsleden is een bende smeerlappen, die allemaal eigen belang nastreven en vanuit hun sterk beveiligde huizen met bodyguards over lijken gaan om de oorspronkelijke europese bewoners te ondermijnen en hun leven onmogelijk te maken.
  Wie neemt het initiatief om ze met kop ens taart op te pakken en voor 2 weken in de no go zones te gooien. Beginnen met Sargentini en dan kijken we hoe ze gaat piepen.
  Wat betreft de meeste westersee leider, ze zouden deze ontnuchteringsbehandeling ook zeker niet moeten ontlopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s