Nieuw

Stormloop van cliënten met ‘Trump Anxiety Disorder’ bij Amerikaanse psychologen

Een van de symptomen van TAD is de angst dat de wereld bezig is ten onder gaan.

“Trump Derangement Syndrome”, TDS, is een verzonnen diagnose die vaak op het web speels wordt gebruikt als de overdreven reacties op Donald Trump en het beleid van de president ter sprake komen.

Terwijl TDS een grappig verzinsel is, meldt Fox News nu dat mensen met “Trump Anxiety Disorder” zijn uitgegroeid tot een groeiend probleem waar Amerikaanse psychologen zich aan moeten gewennen.

Andere symptomen zijn “het gevoel de controle te verliezen, hulpeloosheid voelen, zich zenuwachtig maken over wat er in het land gebeurt en te veel tijd besteden aan sociale media”.

Maar niet alleen de tegenstanders van Trump kunnen aan TAD lijden – de aanhangers van de president kunnen zich sociaal of in het gezin geïsoleerd voelen vanwege hun politieke voorkeuren.

In een onderzoek van de American Psychological Organization in 2017 antwoordde bijna de helft van de ondervraagden dat zij zich door het politieke klimaat van het land sterk gestrest voelden.

Bron:

http://insider.foxnews.com/2018/07/29/us-therapists-see-increase-patients-trump-anxiety-disorder

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Stormloop van cliënten met ‘Trump Anxiety Disorder’ bij Amerikaanse psychologen

 1. Alphons Mantel // juli 30, 2018 om 08:08 //

  Trump loste in een jaar de werkloosheid op en daar schijnen sommige wereldvreemde gekkies (Clinton?Obama?) niet tegen te kunnen

  Like

 2. Scrutinizer // juli 30, 2018 om 08:46 //

  Nou DSAD kan ik me wat bij voorstellen: Deesp State Anxiety Disorder, het enge gevoel dat je bekruipt wanneer ondanks Trumps overwinning, achter de schermen de boze leftist krachten verder hun destructieve werk blijven voortzetten en Trump ondermijnen, waardoor er dus kennelijk van democratie weinig sprake is, NB omwille van de “Democrats”.

  Like

 3. ieznogoedh // juli 30, 2018 om 13:03 //

  Wellicht een verkeerde diagnose.
  Zal waarschijnlijk een OMD (Overall mental Disorder) zijn.

  Like

 4. Wat ieznogoedh zegt.

  Mensen die geestelijk labiel cq psychose gevoelig zijn worden vaak ‘getriiggerd’ door op bepaalde ‘knoppen’ te drukken.
  In het dagelijks leven kunnen dit soort personen redelijk normaal en zonder hulp functioneren.
  Worden echter de verkeerde ‘knoppen’ geactiveerd hun waandenkbeelden ernstig verstoord, raken de neuronen in de hersencellen overstuurd en veroorzaken vervolgens ‘kortsluiting’.

  Maar gelukkig staat er een ‘batterij’ aan hulpverleners klaar om de zielepieten bij te staan.

  Eén puntje wat wellicht wat extra aandacht zou verdienen is,…. ben je als ‘patient’ zijnde goed af bij een groep hulpverleners die -vaak- aan dezelfde -linkse- aandoening lijdt……….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s