Nieuw

Spanje stuurt Afrikanen met een broodje, waterflesje en buskaartje verder – naar Frankrijk/Duitsland

Men vermoedde of wist het, dat de meeste “vluchtelingen” die over de Middellandse zee arriveerden geen noemenswaardig probleem vormen voor Spanje, omdat de doorreis van de nieuwkomers bijna zeker is, aangezien hun droombestemmingen Franse en vooral Duitse steden zijn. Vandaag in Spanje aangekomen en overmorgen reeds in Frankrijk of Duitsland, niet als toerist, maar om de asielaanvraag in te dienen, en iedereen die erin geslaagd is, belt naar huis..

Het is gemakkelijk om de goede Spaanse Samaritaan te spelen, die tegen Salvini snauwt vanwege zijn versperringspolitiek, maar intussen de Italiaanse praktijk van het door wenken gebruikt om het aantal migranten in zijn eigen land te verminderen, onder het motto: de gevolgen kunnen dan worden gedragen door Frankrijk of Duitsland, of waar dan ook de “bescherming zoekenden” – waarvan de meesten waarschijnlijk economische vluchtelingen zijn – terecht komen. Maar ook Frankrijk kan ze door wuiven, terwijl in Duitsland de verklaring van Merkel geldt: Ze zijn er nu eenmaal!

De meeste Afrikanen willen toch niet in Spanje blijven, zegt de ambtenaar. In een land waar staatswege weinig sociale voorzieningen zijn voor migranten. “Ze willen allemaal naar Frankrijk. En naar Duitsland”. Vooral Alemania heeft een grote aantrekkingskracht.

Waarom? “Ze kijken in hun thuislanden ook televisie”, zegt Rode Kruis-medewerker Alcausa. “Ze denken dat ze het beter hebben in Duitsland of Frankrijk dan in Spanje”.

Het Spaanse Rode Kruis, dat optreedt namens de staat, helpt migranten hun reis voort te zetten: Vanuit Zuid-Spanje worden de vluchtelingen met een broodje, waterfles en een buskaartje verder naar het noorden gestuurd. Dit is wat alle kustplaatsen in Zuid-Spanje doen waar de migranten aanlanden. […] Lees het volledige verslag op Tagesspiegel.de

Bron:

https://politikstube.com/spanien-schickt-afrikaner-mit-butterbrot-wasserflasche-und-busticket-weiter-richtung-frankreich-deutschland/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Spanje stuurt Afrikanen met een broodje, waterflesje en buskaartje verder – naar Frankrijk/Duitsland

 1. templars2017 // juli 30, 2018 om 02:59 //

  Spanje is één grote sluisdeur geworden ,een minder gevaarlijk avontuur zoals voor de Libische kust ,minder afstand is dus gelijk aan minder tijd om over te steken ,dus per definitie meer influx in getallen in dezelfde tijdsspanne.
  opvang is niet nodig ,enige kleine voorziening en huppekee weg ermee, dit is een nieuwe route en eens de scheermessen zijn weggenomen in Cuenta dan kunnen ze evengoed de poort gewoon openzetten ,wat maakt het dan nog uit?
  De influx heeft een nieuwe boost gekregen en je kan er donder op zeggen dat zij het momentum wel gaan houden en zelfs nog opdrijven terwijl onze inspanningen om het te vertragen en weerstand er tegen te bieden zal van overheidswege teruggeschroefd worden naar nul tot niet bestaand ,de problemen met Italië zijn op deze wijze omzeild ,het nieuwe ingangsland wordt Spanje, wie geloofd nu nog dat de EU er niets mee te maken heeft? zij die geloven in Sinterklaas, en die woont ook in Spanje ……..

  Liked by 1 persoon

 2. Macron en Merkel willen die zwarten graag hebben. Naar Portugal waar ik woon, willen de Afrikanen niet kommen en dat is beter ook, wij willen hier verder van de lekker wijn en varkensvlees genieten. Laat Merkel ze allemaal een Mercedes geven.

  Like

 3. Scrutinizer // juli 30, 2018 om 08:51 //

  @Templars
  Nou dan zit men in NL wel goed. Daar is zwarte piet immers niet welkom 😉

  Like

 4. 6000 euries ontvangen per migrant. Voor geld is nagenoeg alles te koop. Wanneer de boel in elkaar stort en het nepgeld niets waard blijkt te zijn, is ondertussen de klus – om heel Europa in ellende te storten – geklaard.

  De Cabal-globalisten hebben het overgrote deel van de volkerenmassa zeer goed ingeschat: domme kuddedieren, die gewillig hun kop op het hakblok leggen om vervolgens afgeslacht te worden.

  Like

 5. ieznogoedh // juli 30, 2018 om 13:01 //

  de gevolgen kunnen dan worden gedragen door Frankrijk of Duitsland, of waar dan ook

  Dat gaat met schulden etc. toch ook zo? Dus dit kan geen verrassing zijn.

  Like

 6. Ze kunnen ze gewoon terug sturen naar die gore paella vreters. Is het eerste land van binnenkomst. Dus gewoon die Pyreneeën over sturen en kijken wat er daadwerkelijk terug komt.
  Die Spanjaarden weten hoe het moet want vanaf eind 60 begin 70 van de vorige eeuw kwamen ze hier ook tijdelijk als gastarbeider om vervolgens niet meer op te rotten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s