Nieuw

Spanje: Angst voor strandslachting

De druk op de Spaanse kustwacht neemt toe. Bijna dagelijks landen rubberboten met Afrikanen aan op de vakantiestranden, die vol liggen met zonnebadende touristen. Sommige mensen worden onrustig en vragen zich af wat er zou gebeuren als zo’n rubberboot bewapende islamitische strijders zou transporteren?

Door: Marilla Slominski – Vertaling: ‘Rommel’

Spanje is inmiddels het populairste land voor mensensmokkelaars en hun Afrikaanse klanten. Zaterdag kwam een andere groep met een rubberboot aan op het strand van Zahora, volgepakt met zonnebaders. Het is als een ritueel: toeristen zijn verbaasd, grijpen hun mobiele telefoons, de illegalen springen uit de boot en rennen alle kanten op volgens het motto: gelukt – we zijn binnen! Dezelfde scène had al plaatsgevonden de dag ervoor bij Tarifa op vrijdag (zoals jouwatch heeft gemeld).

Daar had de kustwacht tevergeefs geprobeerd om de boot tegen te houden, meldt Breitbart. Zuid-Spanje kampt al lange tijd met een probleem met Marokkaanse gedomineerde bendes die zich bezighouden met wapens, drugs en illegale sigarettenhandel. “We zijn in oorlog en we verliezen”, vertelde een ambtenaar het Spaanse dagblad El País.

De nieuwe Spaanse minderheidsregering onder de socialisten is niet onder de indruk van het “opengrenzenbeleid” á la Soros en Co. Alleen al de laatste dagen zijn duizenden illegale immigranten de Spaanse kust binnengekomen, waarvan niemand weet wie ze zijn. Een gevaarlijk spel, waarschuwen de Europese veiligheidsdiensten. Ze vrezen een ander strandbloedbad zoals in Tunesië in juli 2015, toen de islamitische moordenaar Seifeddine Rezgui (23) 38 volledig weerloze toeristen op het strand van Sousse afslachtte met een halfautomatisch geweer. Ook hij was in een rubberboot gekomen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/30/spanien-angst-strand/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Spanje: Angst voor strandslachting

 1. Ernie van de Wal // juli 30, 2018 om 15:48 //

  Dan zal het niet zo lang meer duren voordat Frankrijk haar grens met Spanje sluit. Wat ook het einde van deze socialistische regering inluidt.

  Like

 2. vreeswyk.wte@ziggo.nl // juli 30, 2018 om 16:51 //

  Die dobberaars zijn waarschijnlijk levensmoe…

  WIM

  Like

 3. Jack vanderVeen // juli 30, 2018 om 17:49 //

  Om een oorlog te bevechten met verbod op wapengebruik, daarvan is de uitkomst reeds bepaald.
  Weer een invasie van Moren via het Europese schiereiland. De laatste was in Noord-Frankrijk een halt toegeroepen en daarna weer terug gedrongen.
  Of dat deze keer ook zo gaat met al die socialistische mongolen in Brussel, die de rechten van deze, voornamelijk geweldadige, illegale migranten, ook wel zielige mensen op de vlucht voor geweld genoemd, boven de rechten der autochtone bevolkingsgroepen plaatst.

  Like

 4. Claudia M. // juli 30, 2018 om 17:50 //

  Een paar keer schieten met echte kogels zou het probleem drastisch kunnen verminderen, maar je heel Europa barst van de geesteszieke gutmenschensen dus dat kunnen we vergeten. Is dit cru, absoluut, maar nog meer cru is dat wij hierdoor absoluut het onderspit zullen gaan delven. Het is maar wat u wilt…

  Like

 5. Feniks // juli 30, 2018 om 19:22 //

  Tis toch eigenlijk niet te bevatten…..zit je daar met je blote borsten op een handdoekje en komt ineens de hele Shaka Zulu stam op je afstormen…

  NU stormen ze nog door naar een uitkering.
  Straks stormen ze eerst naar de badgasten en verkrachten en kelen ze om daarna door te stormen.

  Hoe wakker moet iedereen nog worden???

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // juli 30, 2018 om 21:30 //

  niks aan de hand met een sproeier op het strand.

  Like

 7. skeeter // juli 30, 2018 om 21:31 //

  Of liever,
  Beter een sproeier in de hand dan 30 zwarten op het strand

  Like

 8. tímia // juli 31, 2018 om 10:07 //

  Ben bang dat dit inderdaad gaat gebeuren. Het wordt ze ook wel heel erg gemakkelijk gemaakt zo

  Like

 9. Von Puffelen // juli 31, 2018 om 19:06 //

  Krijgt mijn spaanse ex-vriendin na een jaar of 25 toch nog gelijk dat er op de toppen van de pyreneeen een muur moet worden gebouwd om europa en afrika te scheiden.
  Die eeuwenlange afrikaanse overheersing van spanje had volgens haar het spaanse dna te veel verneukt.

  Like

 10. @skeeter, en dan nog, besteed iets meer, en neem er een met waterkoeling, dat ding word roodgloeiend

  Like

 11. Jack vanderVeen,

  Je hebt volkomen gelijk en dit wordt gefaciliteerde door de EU en de Spaanse PM krijgt miljoenen om zijn volk te verraden en daarmee de gehele EU.
  En wij staan als lemmingen toe te kijken, straks kunnen we niets meer zien.
  Nu krijgen we nog nieuws via social media maar dat is tegen de lelijke kop van Gay verhofstadt.
  Dus benieuwd hoelang dit nog kan.
  Maar we doen nu ook niets met deze wetenschap en straks ook niet.
  Het continent Europa is verloren.
  En wij stonden erbij en keken alleen maar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s