Nieuw

Spaanse partijleider waarschuwt voor miljoenen immigranten die via Spanje naar Europa komen

Foto: Spaanse partijleider Pablo Casado van Partido Popular PP. Bron: Wikimedia. Auteur: PP Comunidad de Madrid.

De nieuwgekozen partijleider van de Spaanse Partido Popular, de 37-jarige Pablo Casado, waarschuwt dat miljoenen immigranten via Spanje naar Europa proberen te komen. Zijn partij heeft daarom een immigratie-kritisch beleid aangenomen en zegt dat hij de tsunami wil stoppen.

Sinds Italië zijn havens heeft gesloten, is Spanje de nieuwe weg van de Afrikaanse immigrant naar Europa geworden.

Maar net als in andere Europese landen heeft dit politieke implicaties. De Partido Popular (PP), de Spaanse volkspartij, hanteert nu een immigratie-kritische retoriek en belooft de grenzen van het land te zullen beschermen.

Eerder deze zomer werd in een verdachte stembusgang vastgesteld dat PP de regeringsmacht in Spanje aan de Socialistische Partij van de PSOE had verloren.

Onlangs is Pablo Casado echter gekozen tot nieuwe leider van Partido Popula, en nu is het hij die met harde hand wil optreden tegen immigratie.

Hij is ervan overtuigd dat er op dit moment miljoenen immigranten in Libië zijn met plannen om naar Spanje te gaan.

Volgens El País, de grootste ochtendkrant van Spanje, belooft Casado “de grenzen te verdedigen” tegen “miljoenen” illegale immigranten.

– Het is niet mogelijk om aan iedereen een verblijfsvergunning te geven. Spanje kan ook niet alle miljoenen Afrikanen absorberen die op zoek zijn naar een betere toekomst in Europa. En omdat dit niet mogelijk is, moeten wij dat zeggen, ook al is het politiek incorrect, zei hij op zondag in Ávila.

Casado beschuldigt de socialistische premier van Spanje, Pedro Sánchez, er ook van illegale immigratie naar het land te bevorderen.

Bron:

https://elpais.com/elpais/2018/07/30/inenglish/1532943554_805854.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Spaanse partijleider waarschuwt voor miljoenen immigranten die via Spanje naar Europa komen

 1. templars2017 // juli 30, 2018 om 22:12 //

  Hup daar gaan we weer, de partij die verliest gaat ineens het probleem oplossen om de politieke tegenstander onderuit te halen ,ziet er uit als een rondje moddergooien ,daar zijn de mannen in het strakke pak toch zo goed in ongeacht de nationaliteit.
  Het speelt geen rol wie er in de regeringen zit ,het zijn allemaal trekpoppen van de elite die maar één doel hebben, ons omvolken, het is niet politiek correct dergelijke dingen te uiten maar het is ook niet correct om mensen met een leugen zo groot als de kerktoren in de luren te leggen met als enig doel hun eigen ondergang te aanvaarden.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat is niet politiek correct? De politici zijn toch gekozen door het volk om hun belangen te behartigen en veiligheid te bieden. Dus wat is politiek correct? Luisteren naar wat die linkse etters bepalen? Zogenaamd opkomen voor zwakkeren. De zogenaamde vluchtelingen. Als ze iedere raddraaier en economisch vluchteling omruilen voor een echte vluchteling hebben ze recht van spreken. Tot de tijd moeten ze hun kop houden.

  Like

 3. Scrutinizer // juli 31, 2018 om 00:36 //

  @Templars.
  Volgens mij was de PP onder Rajoy ook wel tegen massa-immigratie en was dat de reden voor de coup waarbij een onverkozen PSOE regering geinstalleerd werd. Sindsdien is Spanje van koers veranderd en hebben ze de sluizen open gezet. Dat de nieuwe PP-leider kritiek heeft, beschouw ik niet als hypocriet. ’t Blijft natuurlijk een politicus dus een schandaal is nooit ver weg maar vooralsnog heb ik geen kritiek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s