Nieuw

Keulen heeft erg genoten van de groepsverkrachting op Nieuwjaarsnacht 2015/2016 en verzoekt Merkel nu om meer groepsverkrachters

De burgemeesters van Düsseldorf, Keulen en Bonn hebben bondskanselier Merkel aangeboden meer vluchtelingen in nood op te nemen. In een gezamenlijke brief aan de federale regering willen ze een voorbeeld stellen voor de mensheid, voor het asielrecht en voor integratie, meldt DeutschlandFunk.

Op deze manier willen de drie steden zich verzetten tegen de zogezegd heersende stemming dat “omheiningen en muren de benarde situatie van de voortvluchtigen kunnen oplossen in plaats van een rechtvaardig Europees distributiesysteem”.

Tegelijkertijd worden er inspanningen gedaan om redding op zee in de Middellandse Zee weer mogelijk te maken. De drie burgemeesters Reker, Geisel en Sridharan noemden de omvang van de verdronken vluchtelingen in de Middellandse Zee beangstigend. Sinds het begin van het jaar zijn aan de grenzen van de Europese Unie meer dan 1400 mensen omgekomen, alleen al in juni 629, deels als gevolg van de belemmering van particuliere initiatieven voor redding op zee.

De gebeurtenissen in Keulen op Nieuwjaarsnacht 2015/2016 trokken internationaal de aandacht toen bendes migranten lukraak berovingen pleegden en groepsseksaanvallen lanceerden op een schaal voorheen ongezien in Europa, maar ze maakten geen impact op de politiestatistieken.

Van de 500 aanvallen die gedetailleerd bij de politie geregistreerd werden, komen er slechts 17 voor in de Politie Misdaad Statistieken (PKS).

In 2017 heeft Keulen ‘respectpolsbandjes’ uitgedeeld en verwacht daarom waarschijnlijk geen herhaling van de Taharrush-toestanden zoals die zich op het stationsplein afspeelden in 2015/16:

“De polsbandjes maken deel uit van een nieuwe campagne genaamd “respect”, die wordt gesponsord door het stadsbestuur en de controversiële burgemeester van Keulen, Henriette Reker. Velen op de sociale media bekritiseerden Reker en de campagne en vergeleken het met de opmerkingen die ze kort na de seksaanvallen van 2015 maakte, waarin ze vrouwen onder andere opriep om mannen op ‘een armlengte afstand’ te houden.”

Reker is partijloos, maar geniet steun van de kartelpartijen CDU, Grünen en FDP.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Keulen heeft erg genoten van de groepsverkrachting op Nieuwjaarsnacht 2015/2016 en verzoekt Merkel nu om meer groepsverkrachters

 1. templars2017 // juli 30, 2018 om 18:29 //

  Die burgemeesters stellen het zelf voor om er meer op te vangen, welke duistere reden zit hier in gods naam achter?
  Een normaal mens gaat dat toch niet doen ,ook al ben je burgemeester, er moet meer aan de hand zijn ,iets wat (nog) niet geweten is.
  Afgaande op wat in Spanje gebeurt zullen die wensen snel verhoord worden ,sneller en meer ,een dogma dat de gewone burger niet wil maar daar wordt nul rekening mee gehouden ,trouwens het is het land van befehl ist befehl en met de marionetten en andere vormen van trekpoppen aan de macht heeft de burger weerom niets te zeggen ,die it de geschiedenis niets leert is geneigd dezelfde fouten te herhalen……

  Like

 2. antiislamnu // juli 31, 2018 om 12:08 //

  Het volk wilt dit niet maar de democratie is al lang dood in Europa kijk naar ons eigen land pvv tweede partij van Nederland wordt buitengesloten hoe democratisch is dat.
  Islamitische haat partij Denk is wel welkom in de Nederlandse politiek deze partij doet niets anders dan buitenlanders en nederlanders tegen elkaar op zetten.
  https://nl.gatestoneinstitute.org/10339/wilders-zelfmoord-europa

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s